Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ! ΕΙΧΑΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ! ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΥΜΦΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η Αστυνομία σημείωσε μία ακόμη επιτυχία συλλαμβάνοντας τρεις Γεωργιανούς κακοποιούς οι οποίοι ήταν...

εξαιρετικά επικίνδυνοι, μια και έμπαιναν σε σπίτια και τα ρήμαζαν στην κυριολεξία μη διστάζοντας να επιτεθούν και κατά των ενοίκων! Σύμφωνα με τις ίδις πληροφορίες οι Γεωργιανοί είχαν αφεθεί ελεύθεροι με τον νόμο Παραρασκευόπουλου. Μάλιστα στον Χολαργό πρόσφατα είχαν ξαφρίσει σπίτι μελλονύμφων αρπάζοντας μέχρι και το γαμπριάτικο κουστούμι και το νυφικό του ζεύγους! 
Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής Τσίπρα για την αποσυμφόρηση των φυλακών!

12 σχόλια:

  1. Χάος επικρατεί παντού στον Χολαργό . Εγκληματίες Γεωργιανοί , Πακιστανοί , Αλγερινοί , Αλβανοί και άλλοι έχουν ρημάξει την Σερίφου Δαρδανελίων Θεμιστοκλέους Σωκράτους 17 Νοεμβρίου Φανερωμένης και άλλους δρόμους . Ο αληταράς Παρασκεύοπουλος του ΣΥΡΙΖΑ διέλυσε την χώρα . Μισούν την Ελλάδα τα καθάρματα της αριστεράς . Μισούν τον Ελληνισμό οι ανθέλληνες προδότες συριζαίοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ες καταλάβουν όσοι ψήφισαν συριζα ότι μια μέρα θα το πληρώσουν και αυτοί ακριβά όταν δουν τους δολοφόνους βιαστές μέσα στα σπίτια τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι περισσότεροι αδιαφορούν δεν τους ενδιαφέρει το θέμα της εγκληματικότητας . Εάν μπουκάρουν στα σπίτια τους λαθρο βιαστές θα χορεύουν σαν τους ινδιάνους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ξεφτιλισμένοι του ΣΎΡΙΖΑ οδηγούν την χώρα στην καταστροφή . Αλβανοί και Γεωργιανοί ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ έχουν στήσει ΚΑΡΤΕΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ . Ποιός θα είναι ο επόμενος τυχερός ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι αρχηγοί των Δημοτικών Παρατάξεων μας δείχνουν άλλη μια φορά πόσο νυχτωμένοι είναι με τα σοβαρά καθημερινά προβλήματα των Δημοτών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η χώρα είναι ξέφραγο αμπέλι και οι λαθρομετανάστες την λεηλατούν . Ο κόσμος αδιάφορος και οι επικεφαλής των παρατάξεων δεν έχουν όρεξη για πολλά πράγματα . ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ . Άξιοι της μοίρας σας είστε ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι κομμουνιστές είναι απάνθρωπα καθάρματα . ανθέλληνες . ριψάσπιδες , προδότες , κλεφταράδες και διεφθαρμένοι όλοι τους . Βρωμερά σιχαμερά ποντίκια και κολο γλείφτες που ξεζουμίζουν τα Δημόσια Ταμεία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΠΟΥΘΕΝΑ .................... ΚΡΙΜΑ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πότε θα σταματήσει άραγε ο κατήφορος αυτής της χώρας ; Ίσως ποτέ . Και τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ζούγκλα η Ελλάδα . Κάθε μέρα έχουμε 4 με 5 νεκρούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το τελευταίο 20ημερο πρέπει να έχουν ληστέψει πάνω από 50 σπίτια ίσως και περισσότερα . Δεν υπάρχει αντίδραση από κανέναν . Έχουν διαλυθεί τα πάντα . Η Ελλάδα δεν υπάρχει είναι παρελθόν . Μια νέα Εθνική Τραγωδία είναι προ των πυλών . Δεν υπάρχουν Έλληνες ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφγανός ΧΑΔΑΠΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΑΣ και ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ σφάζει εξάχρονο αγοράκι εχθές στην Γερμανία και κατακρεουργεί την μητέρα του .

      Διαγραφή