Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ! ΤΣΙΠΡΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ! "ΠΗΡΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ, ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"! ΠΟΤΕ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΑΛΗΤΗ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ;ΒΙΝΤΕΟ

"Είναι φίλοι μας οι Γερμανοί". Αυτό βγαίνει ουσιαστικά μέσα από τις ...

δηλώσεις του γερμανοτσολιά πρωθυπουργού ο οποίος κάνει την πιο βρώμικη δουλειά από όλους τους προηγούμενους. Έχει οδηγήσει την Ελλάδα σε μνημόνια μέχρι το 2060 και έχει υποθηκεύσει την περιουσία του δημοσίου για τα επόμενα 99 χρόνια! Μιλάμε για μεγάλο πολιτικό κάθαρμα που όμοιό του δεν έχει ξαναϋπάρξει. 
Δείτε το βίντεο:

2 σχόλια:

  1. Το να επαναλάβω πόσο "πολιτικός απατεώνας" είναι ο πρωθυπουργός της χώρας, το θεωρώ περιττό.
    Το να σημειώσω ό,τι είναι ο χειρότερος όλων των προκατόχων του, είναι επίσης περιττό.
    Το ό,τι δεν πείθει κανέναν πια, το γνωρίζει και ο ίδιος και το "επιτελείο του".
    Έως σήμερα μιλούσαμε για "γερμανοτσολιάδες" και "δωσίλογους" πρωθυπουργούς, που αγκιστρωμένοι όπως ήταν στην "καρέκλα" και προκειμένου να μην την χάσουν, υπέγραφαν τα πάντα.
    Αυτά τα "πάντα" όμως έχουν κόστος, φέρνουν την ταπείνωση και την ένδεια στους Έλληνες, φέρνουν τις "μικρές" και μεγάλες τραγωδίες, ατομικές οικογενειακές ή εθνικές τραγωδίες...!
    Υπάρχει ένας τίτλος ελληνικής ταινίας, "αγάπησα μια πολυθρόνα" και αυτός ο τίτλος "ταιριάζει γάντι" στους μνημονιολάγνους πρωθυπουργούς...
    Ο Τσίπρας όμως, με τις καταβολές του διεθνιστή αριστεριστή και ως "πολιτικός κατσαπλιάς" το πήγε "ένα βήμα" παρακάτω, για να μην "απωλέσει" αυτή την..."πολυθρόνα"!!
    Δεν είναι ασφαλώς ο πρώτος γερμανοτσολιάς και δωσίλογος, είναι όμως ο "πρώτος" που την περίφημη ρήση του συνεταίρου του..."στα τέσσερα" την έκανε πράξη και, έγινε και..."δωσίκωλος"!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημα βρίσκεται στην πλειονότητα του λαού.
      Δεν αντιλαμβάνεται τι γίνεται γύρω του;
      Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η πλειονότητα στηρίζει ''συνταγματικό τόξο''. Δηλαδή θέλει να συνεχισθεί η ίδια πολιτική !!!!!!!!

      Διαγραφή