Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

ΤΙΓΚΑΣ: "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΕ ΑΕΙ-ΤΕΙ!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Δελτίο Τύπου 38
                                                                25 Αυγούστου 2017
Συγχαρητήρια στους Επιτυχόντες 
Μαθητές σε ΑΕΙ-ΤΕΙ
       Ο Επικεφαλής της παράταξης Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας και τα στελέχη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης, θέλουν να εκφράσουν τα...

θερμά τους συγχαρητήρια προς όλους τους νέους και τις νέες των Λυκείων Χολαργού και Παπάγου, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. 
        Να είναι βέβαιοι ότι μέσω της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα ανοιχθούν νέοι ορίζοντες για την επιστημονική τους κατάρτιση, την καλλιέργειά τους, την ατομική τους πρόοδο και τη μετέπειτα σταδιοδρομία τους στον επαγγελματικό στίβο, αφού είναι από όλους αποδεκτό ότι «Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ».
        Στους γονείς και κηδεμόνες τους ευχόμαστε να είναι πάντα υγιείς και δυνατοί, δίπλα στα παιδιά τους σε κάθε αγώνα τους, στα όνειρά τους, στις χαρές τους, αλλά και στις δυσκολίες τους.
       Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε και τους εκπαιδευτικούς μας που καθόλη τη διάρκεια της μαθητικής ζωής των παιδιών μας, αποτελούσαν γι αυτά τη δεύτερη οικογένεια,  προσφέροντάς τους το πολύτιμο αγαθό της γνώσης.
        Όσοι νέοι και νέες, παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή, να γνωρίζουν ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις και η επιτυχία σε αυτές είναι μια ευκαιρία, αλλά όχι και η μοναδική που θα τους δοθεί για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά τους. 
         Η ζωή είναι γεμάτη δυσκολίες, προκλήσεις και ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση. Ο καθένας τους έχει μια προσωπικότητα μοναδική με ξεχωριστές δυνατότητες και είναι στο χέρι τους να αξιοποιήσουν τις ικανότητες και τα ταλέντα τους με θετική σκέψη και προσήλωση στους στόχους τους.
         Καλή  τύχη και  καλή  σταδιοδρομία  με  υγεία και  δύναμη και 
 μην ξεχνάτε ότι « ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ TA ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ» . 


                                     Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας 
                                                Επικεφαλής 
                                  Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης

3 σχόλια:

  1. ΚΑΝΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΝΑ COPY - PASTE ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μεγαλύτερη Κατάρα και απειλή για τον τόπο μας είναι η αριστερά . Κανένας επώνυμος δεν έχει το θάρρος και την Δύναμη να το καταγγείλει . Η αριστερά πούλησε για 99 χρόνια την χώρα στους τοκογλύφους και θα μας εξοντώσει με μισθούς και συντάξεις πείνας . Το ανθελληνικό ΚΚΕ πριν αρκετά χρόνια εξόντωσε εκατ. Έλληνες επειδή αρνήθηκαν να γίνουν Μπολσεβίκοι και να αρνηθούν τα Ιερά και Όσια τους . Σήμερα οι αλήτες της ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ λεηλατούν την χώρα με άγριους και πρωτοφανείς φόρους και χαράτσια και οι περισσότεροι σκοτώνονται στις καφετέριες πίνοντας φραπέ . Με την έναρξη της σχολικής χρονιά τα τσογλάνια του ΣΥΡΙΖΑ θα κάψουν τα σχολεία με τις καταλήψεις και οι Σύλλογοι Γονέων , συνιστώσες του Λαθρο ΣΥΡΙΖΑ ΙΣΛΑΜ , θα ζητάνε αύξηση των σχολικών κονδυλίων για να έχουν μπόλικη δουλειά οι μπουρλοτιέρηδες της ξεφτιλισμένης αριστεράς . Αυτό που χαρακτηρίζει τους τοπικούς παράγοντες στον Παπάγο και στον Χολαργό είναι η Αδιαφορία και η Δειλία τους σε κρίσιμες για το Έθνος στιγμές . Κιοτήδες και Καιροσκόποι κρατούν τις τύχες μας στα χέρια τους . Είμαστε Άξιοι της Μοίρας μας . Δεν υπάρχει Ελπίδα σε αυτήν την χώρα . Είναι όλα ρημαγμένα και ένας Λαός βλέπει κάθε μέρα τα τηλε σκουπίδια των καναλιών και τα μπούτια από τις Τουρκάλες στα σίριαλ ................. Σύντροφοι ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ του ΣΥΡΙΖΑ άντε και καλό βόλι ......... πυρπολήστε τα όλα ........ VIVA COMANTATE MASTURA TSE ΜΟΥΣΤΑΦΑ ALEXIS MADE IN USA . VIVA LA REVOLUTION TSOGLANIA TOY ANTIFA ΑΝΤΑΡCIA ΚΑΙ CIA στα μπαράκια του Κολωνακίου . ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ . ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή