Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΟΙ ΑΝΕΛ! ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ: "ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ"!

Το κόμα των ΑΝΕΛ είναι χειρότερο από τον ΣΥΡΙΖΑ! Και αυτό διότι ενώ με το κόμμα του Τσίπρα γνωρίζει ο καθένας ότι έχει να κάνει με άθεους, οι του ΑΝΕΛ προσποιούνται τους χριστιανούς, κάνουν δήθεν ότι νοιάζονται για την Ορθοδοξία, αλλά ουσιατικά αφήνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να ροκανίζει και να υποσκάπτει τα θεμέλια της Ορθοδοξίας, με όσα φοβερά και τρομερά διαπράττει! Την κατάργηση του μαθήματος των...

Θρησκευτικών και τη μετατροπή του σε μάθημα Θρησκειολογίας, την υποχρεωτική εισαγωγή του μαθήματος περί έμφυλων ταυτοτήτων (για ομοφυλόφιλους κ.λ.π.), την κατάργηση της πρωινής προσευχής και του εκκλησιασμού των σχολείων, με τα χειρότερα να έρχονται. 
Την ίδια ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά σε βάρος της Ορθοδοξίας μας και της ελληνικής οικογένειας, ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος δηλώνει υπερήφανα ότι θα παραμείνει έως τέλους με τον Τσίπρα και δεν πρόκειται να τον προδώσει! Δηλαδή την Ορθοδοξία μας μπορεί να την προδίδει, αλλά τον Τσίπρα δεν πρόκειται να τον προδώσει! Καταλαβαίνετε δηλαδή για τι πολιτική οχιά μιλάμε! Ιδού τις δήλωσε ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στην Ικαριακή ραδιοφωνία: 
«Με τον Τσίπρα θα είμαστε μαζί μέχρι τέλους. Mε τον Αλέξη τον Tσίπρα βρεθήκαμε μαζί σε μία δύσκολη περίοδο για τη χώρα. Είμαστε από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, ο Αλέξης είναι αριστερός και εγώ ανήκω από μία οικογένεια της κεντροδεξιάς που συναντήθηκε με ένα ευρύτερο πατριωτικό χώρο και του παλιού ΠΑΣΟΚ και δημιουργήσαμε τους ΑΝΕΛ. Ιδεολογικά έχουμε διαφορές. Είμαστε μαζί για δύο θέματα, το πρώτο είναι ότι δεν έχουμε καμία αναστολή να χτυπήσουμε τη διαφθορά της μεταπολίτευσης, εμείς δεν έχουμε σκελετούς στα ντουλάπια μας ούτε τα έχουμε αρπάξει από κανέναν, ούτε έχουμε υποχρέωση σε κανέναν. Το δεύτερο διότι αποφασίσαμε μαζί να βγάλουμε τη χώρα από τα δεινά των μνημονίων, από τα δεινά των δανειστών, με ένα πρόγραμμα το οποίο δεν θα συνθλίψει τις πλατιές μάζες του ελληνικού λαού» σχολιάζει ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ».


1 σχόλιο: