Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ AMERICAN DREAM ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΣΑΣ! ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ...ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ; ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ!


Πίσω από την κεφάλα τού Axel "Pattakos" Texas σας, ο Χρηστάρας ο Παπουτσής σας...

Η αλήθεια είναι πως μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται. Ευτυχώς, όμως, που υπάρχουν κάποια πρωθυπουργικά ταξίδια και η θεσμική δεοντολογία και έτσι ξαναθυμηθήκαμε τον κ. Χρήστο Παπουτσή, που τα τελευταία 4 χρόνια ζει το δικό του αμερικανικό όνειρο.
Με την ευκαιρία λοιπόν του δείπνου που παρέθεσαν προς τιμήν του κ. Τσίπρα οι ελληνοαμερικανικές οργανώσεις στην Ουάσινγκτον, εκλήθη και ο εκπρόσωπος της χώρας μας στην Παγκόσμια Τράπεζα, που για όσους δεν το γνωρίζουν είναι ο κ. Παπουτσής (διακρίνεται στο τραπέζι πίσω από τον κ. Τσίπρα), ένα από τα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
---------------------------------------------------------------------------
Ο παλιάνθρωπος που (ως υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας το 2000) είπε το εξής για το ναυάγιο του «Σάμινα»: «Δεν στείλαμε ελικόπτερα να σώσουν τους ναυαγούς, διότι η Πάρος είναι μακριά». Μιμήθηκε τον κουφό... «εθνάρχη» (του κώλου) τον Καραμανλή, ο οποίος το 1974 είπε ότι δεν έστειλε μαχητικά αεροσκάφη στην Κύπρο, διότι... «κείται μακράν». 
Περισσότερα γι' αυτόν τον τύπο, εδώ.
---------------------------------------------------------------------------

Τα νέα «υψηλά καθήκοντα» του πάλαι ποτέ ευρωβουλευτή (επί 10 χρόνια), επιτρόπου (επί πέντε χρόνια), βουλευτή (επί 8 χρόνια) και υπουργού στην κυβέρνηση Σημίτη είναι να λειτουργεί ως σύνδεσμος ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και την Παγκόσμια Τράπεζα προκειμένου αυτή να προωθεί τους στόχους της, που είναι η τεχνική και οικονομική βοήθεια στις αναπτυσσόμενες χώρες και η στρατηγική μέτρων κατά της διαφθοράς.
Θα συμφωνήσετε κι εσείς ότι τέτοια καθήκοντα είναι υψηλών απαιτήσεων, εξ ού και η ανταμοιβή για για την παροχή τέτοιων υπηρεσιών, που ανέρχεται στα 12.000 δολλάρια μηνιαίως και αφορολόγητα, σύμφωνα με τη διεθνή σύμβαση προνομίων και ασυλιών των διεθνών οργανισμών! Επιπρόσθετα, αγαθή τη τύχη, στον ίδιο οργανισμό δουλεύει και η κόρη του Ζωή-Μελίνα, η οποία παράλληλα προετοιμάζει το PhD της στο Yale.
Not bad για τον ίδιο και την οικογένειά του, αν και οι Συριζαίοι, που έχουν κι αυτοί ανθρώπους να βολέψουν, προσπάθησαν και προσπαθούν (ματαίως) με κάθε τρόπο να κόψουν το american dream του πορφυρογέννητου Παπουτσή και να τον επαναφέρουν στη χρεωκοπημένη μας χώρα προκειμένου να ασχοληθεί με την... ανασύσταση της Κεντροαριστεράς.

Πηγή: Μανώλης Γαλάνης - Εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», στήλη "themaleaks", 22 Οκτωβρίου 2017 (τίτλος: παραλλαγμένος από εμάς)

2 σχόλια:

  1. Αθλιος μασωνος, ωραιοπαθης, ναρκισσος του κερατα αλλα και κενος, φελλός που επιπλεει ακομα...
    Εχει στειλει στο νοσοκομειο και στον ταφο ενα σωρο κοσμο.
    Για φτύσιμο προς το παρον και για κρεμαλα μολις ελευθερωθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα φτωχόπαιδο ήταν(αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.Γίνεται κακό όταν με λαμογιά πλουτίζεις και...ξεχνάς την καταγωγή σου)
    Ένα φτωχόπαιδο λοιπόν, που χώθηκε στο ΠΑΣΟΚ ως αριστερός λάϊτ που ήταν και ανέβηκε τα σκαλάκια της "κοινωνικής καταξίωσης" από το φτωχό διαμερισματάκι της Πλ.Αμερικής στα Πατήσια, στον Χολαργό και τώρα...που διαμένει;;;
    Αν τον δείτε για ρωτήστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή