Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!!! ΞΕΣΠΑΣΕ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ! ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ Η ΒΙΖΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ! ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΜΑΝΑΤΙ ΣΤΟ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ"!




Νέα ελληνορωσική διπλωματική κρίση, η δεύτερη το τελευταίο δίμηνο,
ξέσπασε όταν ματαιώθηκε η σύγκλιση της Μικτής Διυπουργικής Ελλάδας-Ρωσίας που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην Μόσχα, καθώς...


αφαιρέθηκε η βίζα από τρεις Ελληνες υπουργούς, επειδή τέθηκε από ελληνικής πλευράς θέμα συμμετοχής στην Διυπουργική, τεσσάρων Ρώσων αξιωματούχων από την Κριμαία!

Λίγη ώρα πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο για τη Μόσχα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου καθώς και άλλοι υπηρεσιακοί αξιωματούχοι, πληροφορήθηκαν ότι η μετά το ελληνικό αίτημα η Ρωσία έκλεισε τα σύνορα γι αυτούς!

Ολα ξεκίνησαν όταν η Αθήνα ζήτησε από την Μόσχα να αντικατασταθούν οι τέσσερις αξιωματούχοι με καταγωγή από την Κριμαία από άλλους Ρώσους, καθώς ΕΕ και Ελλάδα δεν αναγνωρίζουν πως η Κριμαία αποτελεί τμήμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας αλλά της Ουκρανίας!

Στην Μόσχα όταν σταμάτησαν να...γελάνε με το ελληνικό αίτημα, σοβάρεψαν, απάντησαν οτι η ελληνική απαίτηση αποτελεί προσβολή για τους Ρώσους και εν τέλει τους ανακάλεσαν την βίζα!

Οι υπουργοί έμειναν "αμανάτι" στο "Ελ.Βενιζέλος" και μετά επέστρεψαν στα γραφεία τους στην Αθήνα.

Η πρώτη (εμφανής...) ελληνορωσική διπλωματική κρίση ήρθε με την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης να εκδοθεί στις ΗΠΑ αντί για την Ρωσία ο μάγος των bitcoin,  Αλεξάντρ Βίνικ.

Γενικά οι σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας είναι στον... "πάτο" σήμερα, για πολλούς και διάφορους λόγους.
πηγη, το διαβάσαμε στο http://www.volcanotimes.com/2017/11/blog-post_45.html

2 σχόλια:

  1. Τρεις "υπουργοί" φωστήρες...!
    Κατρούγκαλος, πρώην κομμουνιστής, πρώην πασόκος, πρώην γενικώς!
    Κουρουμπλής, πρώην σοσιαλιστής, πρώην πασόκος, νυν superforte, ο επονομαζόμενος και "πετρελαιοκηλίδας"!
    Αποστόλου, ο άνθρωπας που θα μετατρέψει την κέτσαπ πάλι σε ντομάτες(σάπιες) και θα είναι όλες δικές του...!
    Μαθητευόμενοι μάγοι μας κυβερνούν, οι άνθρωποι είναι όλοι τους για πολλά χρόνια κάθειρξης με αυτά που έχουν κάνει έως τώρα.
    Αν απωλέσουμε και ελληνικό έδαφος τότε αλίμονο τους,
    μόνο αυτό θα τους θυμίσω..."δίκη και εκτέλεση των έξι"
    επί εσχάτη προδοσία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΡΟΤΣΗΛΝΤ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή