Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

ΔΗΛΩΣΗ-ΣΟΚ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: "ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"!!!


Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Ν.Ξυδάκης προέβη σε μια δήλωση που θα συζητηθεί…

Πρότεινε στους Έλληνες να δουν με… καλό μάτι τους μετανάστες που έρχονται καθώς έτσι θα λυθεί και το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας!«Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι τεράστιο, μεσομακροπρόθεσμα μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα από την ενσωμάτωση ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην κοινωνία να εργαστούν να ενσωματωθούν» δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός.

Αμέσως μετά συνέκρινε την κατάσταση της Ελλάδας στο μεταναστευτικό με την Αυστρία, λέγοντας ουσιαστικά πως δεν υπάρχει και… τρομερή προσέλευση μεταναστών στην χώρας μας.
«Η Αυστρία των 9 εκατομμυρίων έχει πάρει 95 χιλιάδες, θα φτάσει τους 130, η Ελλάδα δεν μπορεί να απορροφήσει 20 και 30 χιλιάδες ανθρώπους»;

4 σχόλια:

  1. Σοκ και δεος ....απο την γερμανικη
    Handelsblatt: «Σκιά φόβου πάνω από την Αθήνα»
    Για «κύμα βίας στην Ελλάδα» και «σκιά φόβου πάνω από την Αθήνα» κάνει λόγο η διαδικτυακή έκδοση της Handelsblatt με αφορμή τα επανειλημμένα περιστατικά βίας που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στην ελληνική πρωτεύουσα.
    «Αναρχικοί πετούν βόμβες μολότοφ, δράστες πυροβολούν από μηχανή που βρίσκεται εν κινήσει – η Αθήνα βιώνει ένα κύμα βίας. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατηγορείται ότι η κυβέρνησή του δεν μεριμνά για την ασφάλεια των πολιτών», γράφει ο ανταποκριτής της οικονομικής εφημερίδας του Ντύσελντορφ.
    Τα χειροτερα ερχονται...μεσα στο κολασμενο για την ελλαδα ετος :
    2018...ο αριθμος αυτος συμβολιζει τα γαμησια που θα φανε οι ελληνες και τελειωμο δεν θαχουν...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οσο οι κατσαπλιαδες φασιστεροι ειναι στην εξουσια ( ηλιθιοι ελληνες τι ψηφιζατε..), κ οχι στον πατο της θαλασσας, τοσο θα ξεσκιζουν την ελλαδιτσα, τον ελληνα, την ιστορια μας κ τις αξιες μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να κάνετε εσείς οι κωλοσυριζαίοι παιδιά με τους λαθρομετανάστες και να γεμίσετε τις αρρωστιες πάνω σας κωλοσυριζαίοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλήτες παλιάνθρωποι συριζαίοι καθάρματα προδότες πουλήσατε την χώρα μας στους τοκογλύφους και την κάνατε ισλαμική αποικία . Κλέφτες και διεφθαρμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ , καθημερινά με Μίζες πλουτίζουν και μεταφέρουν εκατ. Ευρώ σε ξένες τράπεζες . Παρείσακτοι κομμουνιστές ανθέλληνες θα έρθει η μέρα που θα σας κρεμάσουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή