Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

ΝΕΑ ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΙΓΚΑ ΚΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ: "ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ"

Ζητήματα του Δημότη
Δελτίο Τύπου 47
                                                                                                                             11 Νοε. 2017
Ασφάλεια των Πολιτών
«Μηδενική Αξία»έχει για το Δήμο
Κινούμενοι από Χολαργό προς Αγ. Παρασκευή στην οδό Ναυαρίνου...

 και πιο συγκεκριμένα στη διασταύρωση με την οδό Καραολή και Δημητρίου συναντάμε στα δεξιά μας λίγο πριν τα όρια με την Αγ. Παρασκευή, ένα πολύ όμορφο πάρκο. Το μεγάλο πρόβλημα του πάρκου αυτή τη στιγμή είναι η έλλειψη φωτισμού και διάβασης των πεζών επί της οδού Ναυαρίνου.
Ο Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας επικεφαλής της παράταξης και στελέχη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης επισκεφθήκαμε τρεις φορές το πάρκο προκειμένου να αποτυπώσουμε την πραγματικότητα. Τα 22 φωτιστικά σημεία που υπάρχουν ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ. Ούτε έστω ένα. Προφανώς δεν κάηκαν οι λάμπες σε ένα βράδυ αλλά είναι εμφανές ότι είναι αποτέλεσμα αδιαφορίας, ανεπάρκειας και εγκατάλειψης.
Είναι απόλυτα βέβαιο ότι με το φωτισμό του πάρκου δεν ασχολήθηκε κανείς από τη Δημοτική Αρχή. Καλό θα είναι εκτός από τον «Εν Κρυπτώ» και μόνο παρουσία 3 δημοτών, ωραιοποιημένο απολογισμό που μας παρουσίασε ο Δήμαρχος και περίπου ……….πιστεύσαμε ότι ζούμε σε ένα Δήμο που όλα τα προβλήματα είναι λυμένα, να ασχοληθεί κάποιος και με την άκρως επικίνδυνη από πλευράς ασφάλειας κατάσταση που συμβαίνει στο πάρκο.


Yπόλοιπο Λάμπας. Αδιαφορία, ανεπάρκεια και εγκατάλειψη.

Κάποτε ήταν φως. Τώρα είναι μόνο ο ιστός.

Η εικόνα τη νύχτα. Ποιος αλήθεια τολμά  να περάσει;
 Οι γείτονες μας είπαν ότι δύο σοβαρά θέματα ασφάλειας τους απασχολούν στην περιοχή. Το ένα είναι ο ανύπαρκτος φωτισμός του πάρκου που μόλις σουρουπώσει δεν τολμά κανένας να μπει μέσα ή να το περάσει, αλλά και οι κίνδυνοι που δημιουργούνται και στα γύρω σπίτια από το μειωμένο φωτισμό. Το δεύτερο είναι η έλλειψη διάβασης πεζών στην οδό Ναυαρίνου και ο σοβαρότατος κίνδυνος που διατρέχει κάποιος όταν θέλει να περάσει από το πάρκο στο απέναντι πεζοδρόμιο.
Διαβάζουμε στο Προεκλογικό σας Πρόγραμμα μέσα στο οποίο μεταξύ των πολλών υποσχέσεων που δώσατε για να υφαρπάξατε την ψήφο των συνδημοτών μας, στη σελίδα 27 λέτε :
«Ενισχύουμε το δίκτυο φωτισμού με φωτοβολταϊκές πλάκες με στόχο τη βελτίωση του φωτισμού και την εξοικονόμηση ενέργειας».
«Αντικαθιστούμε τους λαμπτήρες με αντίστοιχους χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης».
Μακάρι να υπήρχαν λαμπτήρες. Ψέματα, Ψέματα, Ψέματα και δυστυχώς ΟΧΙ ΤΑ ΜΟΝΑ.
ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ

Οι συνεχείς καθημερινοί έλεγχοι του Δικτύου Ηλεκτροφωτισμού μέσω Ηλεκτρονικού Προγράμματος και αντικατάσταση λαμπτήρων ή αποκατάσταση βλάβης την ίδια μέρα.

13 σχόλια:

  1. Συμμορίες του ANTIFA / CIA καταστρέφουν τα πάντα σε όλο τον Δήμο . Έχουν ρημάξει όλα τα σχολεία και προκαλούν μεγάλες ζημιές σε περιουσίες απλών πολιτών . Αυτοί οι Αλήτες έχουν ασυλία από την μεγάλη ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . ΤΟ Ερώτημα είναι γιατί δεν τους καταγγέλλει κανείς και Γιατί μετά από τόσες καταστροφές στην Δημοτική Περιουσία δεν υπάρχει ΕΝΑΣ να πει δύο λόγια να του ς ξεβρακώσει ανοικτά στον κόσμο . Δυστυχώς ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ........... ΤΡΕΜΟΥΝ .......... ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ........... από μερικούς ΛΕΧΡΙΤΕΣ ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε8.19,ας αποφύγουμε τις θεωρίες συνωμοσίας.Οι εικόνες δείχνουν μακροχρόνια εγκατάλειψη ενός από τα ωραιότερα μέρη του Χολαργού.Αυτή η δημοτική αρχή δεν μας αξίζει.

      Διαγραφή
    2. ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ .13 Νοεμβρίου 2017 στις 10:03 π.μ.

      ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ?????????? Έχουν Κάψει Καταστρέψει Λεηλατήσει τα Σχολεία Χολαργού αμέτρητες φορές αριστερές παρακρατικές συμμορίες και εσύ βλέπεις Θεωρίες Συνωμοσίας ????????? Έχουν κτυπήσει Άνανδρα καθηγητές και απλούς πολίτες μέσα και έξω από τα σχολεία ΑΧΟΥΡΙΑ και δεν έχεις πάρει είδηση ?????????????? Έχουν γεμίσει με ανθελληνικά συνθήματα όλα τα σχολεία και κανείς από εσάς δεν μιλάει . Αριστερές συμμορίες έχουν κάνει τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας Γκέτα Γενιτσάρων και απειλούν Διευθυντές και Πρυτάνεις ΜΕ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ σε ένα Πρωτοφανή ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟ της Ελληνικής Παιδείας . Κατέβασαν εικόνες Ηρώων και Μαρτύρων του Γένους μας από όλα τα σχολεία και ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ανήμποροι δεν μπορείτε να ορθώσετε μια ΛΕΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ . ΚΑΊΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟ ΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ και εσείς αδιάφοροι Δίνεται μάχες για την ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΑΣ . Θα σου πω μια Ιστορία Θεωρίας Συνωμοσίας που είναι ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ και την γνωρίζουν ΟΛΟΙ . Πριν λίγο καιρό 4 με 5 Κομματάρχες της Ν.Δ συνάντησαν ΚΡΥΦΑ [γιατί άραγε;] από τους Δημότες τον Κώστα Μητσοτάκη και τον τραπέζωσαν σε κάποιο σημείο του Χολαργού . Αυτό το έκαναν ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ αδιαφορώντας προκλητικά για τα προβλήματα του Δήμου μας . Το έκαναν κρυφά για τα συμφέροντα τους και μόνο . Είναι αδιανόητο ο Δήμος Παπάγου Χολαργού να έχει 4 με 5 υποψήφιους της Κεντροδεξιάς για την ΚΑΡΕΚΛΑ του Δημάρχου την ώρα που η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ .ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ . Είστε Λίγοι ......... Νάνοι...... και Ανίκανοι να μας εκπροσωπείτε την ώρα που Ανθέλληνες και Προδότες ΈΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΩΝ .

      Διαγραφή
    3. Εσύ ανώνυμε 10:03 ξεκινάς με τις θεωρίες συνομωσίας και καταλήγεις να πεις ότι 4-5 κομματάρχες ΝΔ συνάντησαν κρυφά όπως λες τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη .
      Ερωτήματα:
      Πώς είναι κρυφή η συνάντηση αφού έγινε όπως λες σε κάποια Ταβέρνα του Χολαργού;
      Γιατί θα πρέπει να σε ρωτήσουν ποιον και πότε θα τραπεζόσουν αγαπητέ ανώνυμε ;
      Αγνοείς προφανώς, γιατί φαίνεται ότι είσαι πολύ-πολύ ΠΑΛΗΟΣ στα δημοτικά ότι και στις κοινωνικές εκδηλώσεις προωθούνται δημοτικά θέματα. Αρκεί να είναι κατάλληλοι οι άνθρωποι που θα τα χειριστούν .
      Μήπως σε πείραξε επειδή δεν σε κάλεσαν; Φαίνεται ότι δεν σε υπολογίζουν.
      Μήπως ο χαρακτηρισμός «Λίγοι- Νάνοι-Ανίκανοι» αφορά τον αφέντη σου Δήμαρχο;
      Φτάνει η σπέκουλα σε ένα αδιάφορο και ακατάλληλο δήμαρχο. Αξίζουμε μια άλλη Δημοτική Αρχή ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ.

      Διαγραφή
    4. Τα Εθνικά Θέματα είναι το ΠΑΝ για να ΚΡΑΤΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΡΘΙΑ και εσύ τα αγνοείς . ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ , Αυτά με ενδιαφέρουν ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΧΑΡΙΖΩ . Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ . ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ANTIFA / CIA έχουν κάνει τα σχολεία ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ και ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΡΥΒΕΣΤΕ . Ο καθένας έχει την Ιστορία του ........ Κάνε λίγο Υπομονή ........ Αφέντες έχουν ΜΟΝΟ οι ΡΑΓΙΑΔΕΣ και οι ΔΕΙΛΟΙ .

      Διαγραφή
  2. Ο συνδυασμός της έλλειψης φωτισμού με τα σπασμένα πεζοδρόμια,
    το λιγότερο που μπορεί να πάθει ένας περιπατητής, είναι να αποκομίσει ένα "καλό" διάστρεμμα!! "Ευγενική χορηγία" του...
    "πετυχημένου"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....και μάλιστα "πτυχιούχου" πετυχημένου με δυό διπλώματα και παπλώματα μαζί όπως έλεγε και ο Καραγκιόζης. Εδώ που τα λέμε δεν απέχει και πολύ ο δήμαρχος. Θέατρο σκιών ο δήμος με Χατζηαβάτηδες και "Κολλητήρια". Καραγκιόζης δε μόνο ο Ένας !

      Διαγραφή
  3. Αυτοί που σπάνε λάμπες , παγκάκια και καταστρέφουν τα πάντα δεν έχουν όνομα ; Γιατί τους καλύπτουν ; Τους φοβούνται ; Μήπως είναι αριστερούληδες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ Η ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡ΄ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Τίγκα Βαρεθήκαμε τους τσακωμούς σας με τον Δήμαρχο . Είστε στην ίδια Παράταξη στην Ν.Δ και οι δύο , εκτός και κάνω λάθος . Εάν έχετε αποχωρήσει να μας το πείτε να το ξέρουμε . Οι Εθνικές Εκλογές πλησιάζουν και πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ η καταστροφική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . Μας έχουν τσακίσει . Ειδικά την Μεσαία Τάξη . Ενωθείτε και φτιάξτε μια ισχυρή Κεντροδεξιά Παράταξη . Αυτό θέλουν οι κάτοικοι Παπάγου Χολαργού στην συντριπτική τους πλειοψηφία . Και αυτό πρέπει να κάνετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Salus publica suprema lex esto ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Σωτηρία της Πατρίδος Ας είναι ο Μέγιστος Νόμος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Σωτηρία της Πατρίδος Ας είναι ο Μέγιστος Νόμος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή