Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΟΤΖΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ "ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΑΝΤΙ ΓΙΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"; Ο ΥΠΕΞ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ! ΚΟΤΖΙΑΣ: "ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ"! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Αυτό το πολιτικό γομάρι που προσποείται τον ΥΠΕΞ βιάζεται να παραδώσει το όνομα της Μακεδονίας μας στα Σκόπια απ'ότι βιάζονται τα ίδια τα Σκόπια, ενώ απέκλεισε το δημοψήφισμα! Οι Έλληνες θα χάσουμε....

την Πατρίδα μας, αν αφήσουμε αυτά τα πολιτικούς Εφιάλτες να ανοίξουν τον ασκό του Αιόλου χαρίζοντας τη χώρα μας στους εχθρούς της! 
Το παρακάτω ρεπορτάζ είναι από topontiki.gr.
«Δεν θα ενταχθούν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ χωρίς λύση στο ονοματολογικό» ξεκαθάρισε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, αφήνοντας ανοιχτό να τεθεί ελληνικό βέτο.

Ο κ. Κοτζιάς απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει δημοψήφισμα για το ζήτημα του ονόματος της FYROM, επιτέθηκε στην αντιπολίτευση που δεν μπόρεσε επί σειρά ετών να το λύσει τονίζοντας «εμείς τολμάμε να λύσουμε το πρόβλημα» και επεσήμανε «δεν έχουμε πρόβλημα να πάρουμε εσωτερικές ευθύνες».

«Δεν ζητάμε προτάσεις, ούτε τίποτε άλλο», είπε ο υπουργός Εξωτερικών καλώντας τη ΝΔ «να αφήσει την κυβέρνηση να λύσει τα πρόβλημα».

Απαντώντας σε ερώτημα για την θέση του Πάνου Καμμένου, επανέλαβε ότι ο υπουργός Άμυνας δεν είπε ότι «δεν συμφωνεί με οποιοδήποτε όνομα, αλλά με τον όρο “Μακεδονία” στα ελληνικά στην ονομασία», προσθέτοντας ότι «η κυβέρνηση συζητάει σύνθετη ονομασία ενιαίο για όλες τις χρήσεις».

Είπε μάλιστα ότι υπάρχουν και παλαιότερες προτάσεις για «NOVA MACEDONSKA». «Είναι κάποιες προτάσεις που θα συζητήσουμε», είπε. Ο Νίκος Κοτζιάς ξεκαθάρισε ότι «πλειοψηφία θα υπάρξει στη Βουλή» και εξέφρασε την ελπίδα ότι «θα ανταποκριθούν και από την άλλη πλευρά».

Όσον αφορά δημοσιεύματα που θέλουν το ενδεχόμενο διαφωνίας με τον κυβερνητικό εταίρο να οδηγήσει σε εκλογές λόγω απώλειας της δεδηλωμένης, τα απέδωσε στην αντιπολίτευση λέγοντας ότι «προσπαθεί να ξαναβάλει το θέμα των εκλογών όταν δεν μπορεί να έχει θέση στα θέματα».

Τέλος απάντησε και σε πληροφορίες που θέλουν από το θέμα της ονομασίας της FYROM να δημιουργεί ένα «κόμμα στα δεξιά της ΝΔ», τονίζοντας «Δεν βλέπουμε να γεννιέται Λίγκα του Βορρά».

(πληροφορίες: enikos.gr/ANT1)

1 σχόλιο:

  1. Ενα αριστερου τυπου καθεστως που σεβεται τον εαυτο του :
    1. Δεν δινει λογαριασμο στους πολιτες της χωρας του.
    2. Ξεπουλα την εθνικη περιουσια για να τσεπωσει τα χρηματα (καθοτι πεινασμενο)
    3. Προδιδει οτι εχει σχεση με τα εθνικα θεματα γιατι βγαζει μπιμπικια με καθε τι εθνικο κ πατριωτικο
    4. Διαλυει τον κοινωνικο ιστο προς ωφελος του κομματος.
    Το θεμα δεν ειναι τι κανουν αυτοι οι κατσαπλιαδες νεαντερνταλ..
    Το θεμα ειναι οτι οι ελληνες ειναι προβατα κ ραγιαδες.
    Δεν υπαρχει πια ελπιδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή