Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΧΑΛΟ Ο ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΑΣ ΣΤΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ! "ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ" ΦΩΝΑΖΕ Η ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΟΠΠΑ!

Στημένοι ομιλητές σε μια εκδήλωση για πολιτικούς καραγκιόζηδες του συστήματος, εμφανίστηκε ο ακτιβιστής δικηγόρος Γιώργος Κόκκας ο οποίος ξεμπρόστιασε τους προδότες της συμφωνίας των Πρεσπών και όσους τη στηρίζουν με φαιδρά επιχειρήματα! Ανάμεσα σε αυτούς τους...

πολιτικά φαιδρούς ήταν και ο πρώην υπουργός Δικααιοσύνης Μιχάλης Σταθόπουλος ο οποίος είπε στην ομιλία του: 
«Υπήρξε πολιτικός ηγέτης που χαρακτήρισε τη συμφωνία "σόου των Πρεσπών". Είναι δυνατόν, σε μία ιστορική κίνηση να μη μπαίνουμε στο περιεχόμενο και να μη βλέπουμε ότι οι βόρειοι γείτονες οικειοποιούντο την αρχαία ιστορία μας, την οποία τώρα αποκηρύσσουν με τη συμφωνία και λένε ξεκάθαρα ότι δεν έχουν σχέση με την αρχαία Μακεδονία» διερωτήθη.

«Εως τώρα, με τη συμπεριφορά μας, είχαμε χαρίσει το όνομα "Μακεδονία" με το να διεκδικούμε την αποκλειστική χρήση του όρου. Με τη συμφωνία, η γενικευμένη χρήση τού ονόματος σταματάει. Στο εξής θα λέγεται βόρεια Μακεδονία δηλαδή μέρος της Μακεδονίας.

Πρέπει να γίνει επί τους ουσίας συζήτηση. Η κοινή γνώμη φανατίζεται εύκολα, αρκεί η πολιτική ηγεσία να προσπαθεί να νουθετήσει και μπορεί να το πετύχει εάν νουθετούσε λέγοντας ότι με αυτήν τη συμφωνία εξυπηρετούνται και δεν θίγονται τα εθνικά συμφέροντα» κατέληξε ο κ. Σταθόπουλος.

Όμως, εμφανίστηκε αιφνιδίως ο Γιώργος Κόκκας ο οποίος έθεσε τα εξής ερωτήματα: 
1. Ενώ η διαδικασία της ονοματολογίας άρχισε με τα 6 ονόματα που πρότεινε ο Σάϊρους Βανς και που όλα περιείχαν τη λέξη "Μακεδονία", γιατί το ΥΠΕΞ και ο κ. Κοτζιάς, όταν αυτοί έβαλαν την 7η εκδοχή την ονομασία "Μακεδονία του Ίλιντεν"¨δεν πρότεινε και η ελληνική κυβέρνηση νέο όνομα που να μην περιέχει το όνομα "Μακεδονία"; Ας πούμε "Βαρντάρσκα" ή ένα όνομα χωρίς τη "Μακεδονία" συμφωνώντας με την απαίτηση του ελληνικού λαού. 
2. Γιατί αφού επιλέξατε το "Βόρεια Μακεδονία" δεν απαιτήσατε η ιθαγένεια και η γλώσσα να λέγονται "Βορειο-μακεδονικές";
3. Γιατί ενώ έγιναν τόσα συλλαλητήρια με την απαίτηση του ελληνικού λαού να μη δοθεί το όνομα της Μακεδονίας, δεν προσφύγατε στην ετυμηγορία του ίδιου του λαού με δημοψήφισμα, όπως άλλωστε κάνει η κυβέρνηση των Σκοπίων;

Από τις ερωτήσεις του Γιώργου Κόκκα προκλήθηκε αναστάτωση διότι ανάμεσα στους στημένους ομιλητές παρεισέφρυσε κάποιος που τους χάλαγε τη σούπα, με αποτέλεσμα να παρέμβει η προεδρεύουσα της εκδήλωσης κ. Μαριλένα Κοππά η οποία ζήτησε να μην απαντήσει κανείς στον κ. Κόκκα! 
Τέτοια η ξεφτίλα η πολιτική ξετσιπωσιά αυτών που σχεδίασαν αυτή τη στημένη εκδήλωση που προσπαθούσε να δικαιολογήσει την προδοσία όλων των αιώνων! 


2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΕΔΑΦΟΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ!!!!!!! ΤΟΠΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ!!!!!!! ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 7.5 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!! ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ : ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΧΤΥΠΑΜΕ !!!!!!!! Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΗ ΕΙΧΑΙ ΟΡΙΣΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΙ !!!!!!!!!!! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΙ 7.5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή