Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ! ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ 3 ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΕΘΟΡΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΟΣ ΧΩΡΑΣ! ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΝΗΣΙΑ ΧΑΝΟΥΜΕ!!!

Διαπόντια νησιά: Μαθράκι, Ερείκουσα, Οθωνοί. Αυτά τα νησιά τα οποία ανήκουν στο ύστατο όριο της μεθοριακής γραμμής μας και προσδιορίζουν την ελληνική ΑΟΖ σε σχέση με την Αλβανία, φαίνεται ότι περνάνε στα χέρια της γείτονος. Όταν ο Τσίπρας μιλούσε και έλεγε ότι έχουμε να διευθετήσουμε το θέμα των συνόρων αυτό εννοούσε! Αυτό...
εννοούσε και ο Μπουσάτι, ο ΥΠΕΞ της Αλβανίας ο οποίος σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων δήλωσε ότι δεν υπάρχει συμφωνία για αλλαγή των συνόρων, αλλά μια τεχνική διαδικασία για τη συντήρηση των πυραμίδων (συνοριακών σημείων) που υπάρχουν επί της μεθοριακής γραμμής! 
Ποια είναι λοιπόν αυτή η οριοθέτηση; 
Ιδού, τα βλέπετε. Τα 3 αυτά νησάκια, το Μαθράκι, η Ερεικούσα και οι Οθωνοί περνάνε στα χέρια της Αλβανίας, μια και θα ανήκουν πλέον στην Αλβανική ΑΟΖ.
Σχετικές αποκαλύψεις έκανε και στην εκπομπή μας "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" η δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα η οποία μάλιστα τόνισε ότι όλα αυτά γίνονται μετά από συγκεκριμένες πολιτικές ντιρεκτίβες που δέχεται η Αλβανία από τον Ερντογάν. Διότι, εφόσον επιτευχθεί κάτι τέτοιο, τότε ο Ερντογάν θα έχει επιτύχει ένα νομικό δεδικασμένο και με πολύ εύκολο τρόπο θα αρπάξει το Καστελόριζο! 
Όπως γίνεται αντιληπτό, οι στιγμές είναι κρίσιμες όσο ποτέ. Η κυβέρνηση των προδοτών του ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έχει προχωρήσει τις διαδικασίες με την Αλβανία, έτσι που οι δηλώσεις του Επιτρόπου Χαν, αλλά και του ίδιου του Τσίπρα έγιναν για να προετοιμάσουν την ελληνική κοινή γνώμη να αποδεχτεί την απώλεια συνόρων και εδαφών της! 

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΕΡΣΕΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ !!!!!!!!!!! ΡΩΤΑΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ : ΠΟΥ ΘΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΚΡΑΤΟΣ Η ΜΟΛΙΣ ΠΡΟ ΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΗΕ ΚΑΙ ΕΕ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ ???????? ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΔΑΦΗ ????? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΞΕΧΑΣΤΕ ΗΠΕΙΡΟ ,ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΕΒΕΖΑ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25 ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΜΑΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!!!!!!!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΡΟ ΤΟΥ 1912 ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΣΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΕΡΓΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΥΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή