Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤ; "Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΟΤΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ"! ΣΦΟΔΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ: "ΔΙΑΨΕΥΔΩ ΤΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ. ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΗΚΕ..."!

Σάλο προκάλεσε το εξώφυλλο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα το πρωί στα περίπτερα όλης της χώρας. Βροχή έπεσαν τα τηλέφωνα στα  γραφεία της εφημερίδας και απ ότι πληροφορηθήκαμε το ίδιο έγινε και στο ΑΡΤ. Και ενώ ο Γιώργος Καρατζαφέρης έκανε λόγο για «καλοκαιρινό αστείο» της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ο Σπύρος Καρατζαφέρης από την πλευΡά του εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 
"Είμαι σε διακοπές και κάποιος ανόητος δημοσιογράφος έγραψε στην...

εφημερίδα του ότι δήθεν εγώ επικοινωνώ με τον υπουργό Επικρατείας κ. Φλαμπουράρη για να αλλάξει γραμμή το κανάλι του αδελφού μου το ΑΡΤ Είμαι υποχρεωμένος να το διαψεύσω κατηγορηματικά και να δηλώσω ότι με τον εν λόγω πολιτικό έχω να συναντηθώ από 25ετιας. Χειρότερο και από το συκοφαντικό και ψευδές δημοσίευμα είναι ο λόγος που κατασκευάσθηκε. Το κανάλι δια των αρμόδιων υπαλλήλων αρνήθηκε να μεταδώσει δωρεάν διαφημιστικό μήνυμα της εφημερίδας του εν λόγω απίθανου δημοσιογράφου όπως πληροφορήθηκα. Ανοησίας το ανάγνωσμα. 
Τέλος, από την πλευρά του ο Αντώνης Μυλωνάκης, το όνομα του οποίου εμπλέκει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ,  αναφέρει σε ανακοίνωσή του:
ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΓΚΑΙΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ . 
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ .
ΟΥΔΕΜΙΑ ΙΔΕΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ . 
ΤΟ ΑΡΤ ΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου