Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΖΑΕΦ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΙΠΟΤΕ: "ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,. ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ"! ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ EΠΙΣΗΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ!


 Για άλλη μια φορά ο Ζ.Ζάεφ «δίνει» την κυβέρνηση Α.Τσίπρα για την...

συμφωνία των Πρεσπών με την οποία εκχωρήθηκε η Μακεδονία δηλώνοντας πως «μας επιτρέπει να κρατήσουμε την λέξη Μακεδονία στο όνομά μας, προστατεύοντας παράλληλα την ταυτότητα και τη γλώσσα των πολιτών»!

Το ερώτημα που ανακύπτει είναι τι υποτίθεται ότι κέρδισε η Ελλάδα από την συμφωνία αυτή. Να διαδηλώνουν οι πολίτες της παρακολουθούμενοι από τους πράκτορες της CIA και του FBI;

«Η απόφαση που θα ληφθεί με το επερχόμενο δημοψήφισμα πρέπει να είναι πάνω από κάθε κομματισμό, αφού αφορά στην είσοδο της «Μακεδονίας» στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ», δήλωσε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ σε ομιλία που εκφώνησε στην πόλη Βελεσά το πρωί της Δευτέρας. 

Συνεχίζοντας την εκστρατεία του για το «ναι» στη συμφωνία των Πρεσπών, ο Ζάεφ είπε χαρακτηριστικά: «Εικοσιεφτά χρόνια που σέρναμε τα πόδια μας, κολλημένοι στη λάσπη, είναι αρκετά. Έφτασε πλέον η στιγμή να γίνουμε μέλη της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ. Έφτασε πλέον η στιγμή για ένα καλύτερο μελλον για όλους τους πολίτες της "Μακεδονίας"».

Είπε μάλιστα το αμίμητο... ότι η κυβέρνησή του προχώρησε «με πόνο καρδιάς» στον συμβιβασμό με την Ελλάδα, αυτός ήταν ο μόνος τρόπος προς ένα καλύτερο μέλλον. «Έκανα τον συμβιβασμό επειδή ήταν ο μόνος τρόπος να πάμε μπροστά».

Δηλαδή δεν του άρεσε που πήρανε τα πάντα προφανώς ήθελε κι άλλα. Να υπογράψουμε παραχώρηση Ιστορίας, πολιτιστικής κληρονομιάς, αποποίηση της αρχαίας ελληνικής γλώσσας για να ταιριάζει η «μακεδονική» γλώσσα με το σκοπιανό αφήγημα και στο τέλος ίσως να μας επέτρεπαν να κρατήσουμε και το όνομα Ελλάδα για τον εαυτό μας...
pronews.gr (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου