Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ: ΑΙΜΑ, ΧΗΜΙΚΑ, ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ! ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ!

Aίμα και ξύλο χθες στη ΔΕΘ. Η Κυβέρνηση που μετέτρεψε σε… πολιτεία των ΗΠΑ χθες την Θεσσαλονίκη, έριξε αλύπητο ξύλο σε χιλιάδες Ελληνες πατριώτες.

Νέοι, γέροι, παιδιά, μοναχοί. Κανείς μα κανείς δεν γλύτωσε από τα ΜΑΤ...

του Τσίπρα. Ζουν τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας οι Κυβερνητικοί και προσπαθούν να εκφοβίσουν τους Ελληνες, μόνο που κάτι τέτοιο δεν μπορεί πλέον να υλοποιηθεί.

Οι Ελληνες παρά τους εκφοβισμούς και την προπαγάνδα, δείχνουν ενωμένοι και αποφασισμένοι.Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ χθες έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο. Ηδη θα έπρεπε μετά από αυτές τις εικόνες σοκ που θα σας παρουσιάσει το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, να είχε ήδη παραιτηθεί ολόκληρη η Κυβέρνηση.

Χωρίς ενοχές και διακρίσεις, τα ΜΑΤ έριξαν εκατοντάδες χημικά προς το τεράστιο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο Κέντρο της πόλης και γύρω από το Λευκό Πύργο, μη δίνοντας δεκάρα πως ανάμεσα τους υπήρχαν γυναικόπαιδα που έφτασαν μέχρι και τη θάλασσα για να προστατευθούν.

Τα βίντεο μιλάνε από μόνα τους:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου