Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ TOY "EΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΒΙΝΤΕΟ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ TOY EOE ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στην δυσκολότερη καμπή της σύγχρονης ιστορίας μας.

Μέσα σε ένα μη φιλικο περιβάλλον που η κάθε γειτονική χώρα ζητά παράλογα πράγματα ως προς...


την ιστορία αλλά και ως προς το δίκαιο. Μέσα λοιπόν σε μια τέτοια γειτονιά έφτασε στην βουλή των Αθηνών η συνθηκολόγηση για το Σκοπιανό. Από το 1992 έως σήμερα όσοι συντέλεσαν στην συνέχιση αυτής της ανιστόρητης υπόθεσης είναι συνυπεύθυνοι στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας αλλά και στο καλωσόρισμα του ναζιστικού κρατιδίου στους κόλπους της ιστορίας!


Όλοι μας πλέον συμμέτοχοι σε όλα αυτά με την στήριξή μας στους εκατέρωθεν «κλαιώμενους εθνάρχες» ήρθε η ώρα να δράσουμε ή να σωπάσουμε για πάντα. Από το δικό μας μετερίζι, αυτό που φυλάμε θερμοπύλες στην Μακεδονία, καλούμε όλους τους υγιείς σκεπτόμενους Έλληνες αλλά και τους λοιπούς συνανθρώπους μας που έχουν γνώση ιστορίας και δικαίου να αντιδράσουν!

Προσκαλούμε λοιπόν για άμεση στάση πληρωμών προς όλους αυτούς που ξεπούλησαν το σπίτι μας, σε γενική απεργία όλων για να καταστεί κατανοητό οτι τα λεφτά δεν αξίζουν όσο αξίζει η ιστορία μας. Συμμετοχή σε όλα τα συλλαλητήρια όπου και όποτε λάβουν χώρα. Σε διαρκής τηλεφωνικές, ηλεκτρονικές αλλά και δια ζώσης διαμαρτυρίες σε όλους τους βουλευτές, υπουργούς και Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά μεμονωμένα ή και συλλογικά για παραβίαση του Συντάγματος με την συνθήκη των Πρεσπών.

Πρέπει τώρα να κοιταχτούμε στο καθρέπτη και να δούμε ο καθένας μας τον εαυτό του σαν αυτό που είμαστε και όχι σαν σκλάβο της ψεύτο εξέλιξης και της ψεύτο δημοκρατίας που ζούμε!

Εάν όχι τώρα τότε πότε; Εάν όχι εδώ τότε που; Εάν οχι εμείς τότε ποιοί; Έχουμε όλοι καθήκον απέναντι στους εαυτούς μας, τις οικογενειες μας, στα πιστεύω μας και στην χώρα.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερευνητικού Οργανισμού
Δείτε το βίντεο:
http://www.eoellas.org/2019/01/13/anakoinosi-makedonia-ti-prepei-na-kanoume/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου