Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! Ο ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ε.α. ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΤΟΥΛΙΩΤΗΣ ΧΤΥΠΑ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΔΟΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ! ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!


Ο υποστράτηγος ε.α. Νίκος Καρατουλιώτης είναι ιδιαίτερα ανήσυχος μετά το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία. Ένα ταξίδι το οποίο θεωρεί ότι δεν έπρεπε να γίνει, ειδικά μετά την επικήρυξη...


 των 8 Τούρκων αξιωματικών από τον Ερντογάν. ο κ. Τσίπρας έπρεπε αμέσως να ακυρ΄βωσει την επίσκεψή του, επισημαίνει ο κ. Καρατουλιώτης, αλλά, όχι  μόνο δεν την ακύρωσε, αλλά η χώρα μας κινδυνεύει να συρθεί σε διαπραγματεύσεις επί όλων των θεμάτων που θέτει και διεκδικεί ο κ. Ερντογάν. Με τέτοια στάση είναι βέβαιον ότι οδηγούμαστε σε νέες εθνικές περιπέτειες, υπογραμμίζει ο κ. Καρατουλιώτης. 
Ακούστε το παρακάτω ηχητικό ντοκουμέντο από τη συνέντευξη που έδωσε χτες στην εκπομπή μας "Ανεξάρτητος Παρατητητής" ο κ. Καρατουλιώτης ο οποίος ειδικεύεται σε ζητήματα γεωστρατηγικής, έχοντας εκδώσει αρκετά βιβλία. 
Ακούστε από το 17.00'' μέχρι το 29.25''. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου