Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

ΟΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΟΠΑΠ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ!

Ζωή αποκτά η παιδική βιβλιοθήκη του Δήμου μας

Μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης και του εξοπλισμού της Παιδικής...

Βιβλιοθήκης του Δήμου μας άρχισαν οι δράσεις  της, οι οποίες απευθύνονται στα μικρά παιδιά της πόλης μας. Η έναρξη έγινε την 18η Δεκεμβρίου με παιδικό θέατρο Σκιών και την 19η του ίδιου μήνα ακολούθησε Κουκλοθέατρο.
 Πλήθος παιδιών από παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία του Δήμου μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  τις συγκεκριμένες παραστάσεις δωρεάν.
 Tα δρώμενα και οι εκδηλώσεις δεν σταματούν εδώ,  καθώς ο Οργανισμός μας ετοιμάζει μεγάλο αριθμό εκδηλώσεων, παρουσιάσεων και σεμιναρίων για μικρούς και μεγάλους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Παιδικής Βιβλιοθήκης.

Τοποθέτηση νέων καθισμάτων στα γήπεδα μπάσκετ του Αθλητικού Κέντρου Παπάγου

O Δήμος μας προχώρησε  στον εξοπλισμό των εξωτερικών γηπέδων μπάσκετ του Αθλητικού Κέντρου Παπάγου με πλαστικά καθίσματα. Η κίνηση αυτή αναβαθμίζει το επίπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων με γνώμονα πάντοτε την προώθηση του αθλητισμού στο Δήμο μας και την προσέλκυση όλο και περισσότερων αθλουμένων σε ένα σύγχρονο και πολιτισμένο αθλητικό περιβάλλον.
Τις εγκαταστάσεις επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, κύριος Ηλίας Αποστολόπουλος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ, κύριο Δημήτριο Οικονόμου.
Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ευαρέσκειά του για το πραγματοποιηθέν έργο και διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο του Οργανισμού ότι ο εκσυγχρονισμός των υλικοτεχνικών εγκαταστάσεων θα συνεχιστεί.


Υπογραφή Σύμβασης για το Κυλικείο του Tennis Club Χολαργού


Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου υπεγράφη η Σύμβαση μεταξύ του ΔΟΠΑΠ και του κύριου Χάρη  Κυριακίδη σχετικά με την εκμίσθωση του Κυλικείου στο Tennis Club Χολαργού.
Τα ετήσια έσοδα από τη Σύμβαση αυτή θα ανέρχονται στις 12 χιλιάδες ευρώ. Το Κυλικείο θα λειτουργεί  με σύγχρονες προδιαγραφές στο ειδυλλιακό τοπίο στους πρόποδες του Υμηττού και θα είναι επισκέψιμο τόσο από τους αθλούμενους όσο και από τους δημότες Παπάγου-Χολαργού.


Η έκθεση Κολλάζ από το ΔΟΠΑΠ στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έκθεση «Σύνθεση Εικόνων» του κύριου Ιωάννη Ρηγόπουλου στον Εκθεσιακό Χώρο του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού από τις 11 έως τις 14 Ιανουαρίου.
Συμπολίτες μας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν συνθέσεις, οι οποίες συνδυάζουν όχι μόνο την τέχνη του κολλάζ αλλά και της ποίησης. Η έκθεση αυτή ανήκει σε ένα σύνολο παρουσιάσεων  με τίτλο «Πρόσωπα» στα πλαίσια της ανάδειξης του έργου αξιόλογων και ταλαντούχων συνδημοτών μας.
Την διοργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβε η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠ, κυρία Μαρία Δημητριάδου-Καρασιμοπούλου.


Με τη Φιλαρμονική του Δήμου μας η Γιορτή των Θεοφανίων
Με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου μας πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός των Θεοφανίων στην Αγία Σκέπη  Παπάγου. Η Φιλαρμονική ξεκίνησε από το χώρο της Εκκλησίας για να καταλήξει στην Λίμνη του Μεγάλου Πάρκου.
Τον Αγιασμό των Υδάτων παρουσία του Επισκόπου Σαλώνων παρακολούθησε πλήθος συμπολιτών μας. Με την λήξη του Αγιασμού η Φιλαρμονική έπαιξε αρμόζοντα για περίοδο τραγούδια.
Η Φιλαρμονική του Δήμου μας, της οποίας την ευθύνη λειτουργίας έχει ο ΔΟΠΑΠ, απέσπασε κολακευτικά σχόλια από τους παρευρισκόμενους συνδημότες μας.


Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ
Δημήτριος Οικονόμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου