Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ: ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!

Νέα τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Ελληνικό, όταν ...
87χρονος πτέραρχοσ εν αποστρατεία πυροβόλησε τη γυναίκα του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο και οι δύο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ζευγάρι τσακώθηκε μέσα στο διαμέρισμά του και ο 87χρονος πυροβόλησε την βουλγαρικής καταγωγής σύζυγό του. Η 50χρονη γυναίκα, τραυματισμένη, βγήκε στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης για να σωθεί και προσπάθησε να μπει σε ένα ταξί για να πάει στο νοσοκομείο, ωστόσο έχασε τις αισθήσεις της από την αιμορραγία.
Στο μεταξύ, ο απόστρατος Αντιπτέραρχος την ακολούθησε έξω από το σπίτι και όταν την είδε πεσμένη στο δρόμο, αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο πιστόλι. 
Οι δυο τους μεταφέρθηκαν εγκαίρως στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας βαριά τραυματισμένοι, με τους γιατρούς να μην καταφέρνουν τελικά να τους κρατήσουν στη ζωή και να αφήσουν την τελευταία τους πνοή.
Στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο, ενώ σύντομα κατακλύστηκε από περιπολικά και ασθενοφόρα, καθώς και αυτόπτες μάρτυρες που επιχείρησαν να περιγράψουν τις δραματικές σκηνές που εκτυλίχτηκαν.
Ένας ταξιτζής, ο οποίος βρισκόταν την στιγμή των πυροβολισμών κοντά για να παραλάβει άλλο πελάτη, είπε πως η τραυματισμένη γυναίκα, μπήκε μέσα στο ταξί του προσπαθώντας να γλιτώσει.
«Βγήκε έξω μία κυρία αιμόφυρτη, τρέχοντας προς το μέρος μου. Ανοίγει την πόρτα και μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο. ‘Με σκότωσε, με σκότωσε, με σκότωσε’ είπε» αναφέρει ο ταξιτζής, περιγράφοντας πως δεν φαινόταν πολύ χτυπημένη.
«Πήγα δεξιά στο συνοδηγό και ανοίγω την πόρτα και λέω ‘κυρία βγείτε έξω’. Τότε ακούσαμε δύο κρότους. Από όπλο μάλλον. Μόνο η γυναίκα βγήκε έξω, δεν είδα τον άνδρα. Ήταν αρκετά χτυπημένη. ‘Με σκότωσε, με σκότωσε, βοήθησέ με’ μου είπε» περιγράφει ο ίδιος στο cnn.gr.

«Είδα τη γυναίκα μέσα στα αίματα»

Ένας νεαρός άνδρας που βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας, μιλώντας στους δημοσιογράφους, σημειώνει πως είδε τη γυναίκα αιμόφυρτη μετά τους πυροβολισμούς να είναι πεσμένη στο δρόμο.
«Έτρεμε και ήταν σοκαρισμένη. Δεν μιλούσε καθόλου. Προσπαθούσαμε όλοι να καταλάβουμε τι είχε συμβεί» περιγράφει ο νεαρός.
«Βλέπω την γυναίκα μέσα στα αίματα. Ρωτάω έναν αστυνομικό και μου λέει: ‘πυροβόλησε ένας άνδρας τη γυναίκα’. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 11:10. Δεν είδα να έχει τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι,αλλά έτρεμε και ήταν σε κατάσταση σοκ. Δεν έλεγε τίποτα απλά είχε κλείσει τα μάτια. Πάντως δεν φαινόταν να είναι νεκρή» λέει χαρακτηριστικά.
Video Player
00:00
01:15

Τσακώθηκαν για οικονομικούς λόγους

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από το περιστατικό φέρεται να είχε προηγηθεί έντονη λογομαχία μεταξύ του ζευγαριού για οικονομικούς λόγους.
Ο 87χρονος υπήρξε ζευγάρι με τη Βουλγάρα μετά τον θάνατο της πρώτης συζύγου του. Η γυναίκα, σύμφωνα μαρτυρίες γειτόνων, φέρεται πως πίεζε τον στρατιωτικό να την κάνει συνδικαιούχο στην περιουσία του, κάτι που το κατάφερε, όπως υποστηρίζουν.
Σήμερα το μεσημέρι όμως μετά από μία λογομαχία που είχαν, η 50χρονη φέρεται να έδιωξε τον 87χρονο από το σπίτι, με αποτέλεσμα να στρέψει το όπλο του εναντίον της συντρόφου του και μετά να αυτοκτονήσει.
Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα και προανάκριση από την Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής για να διαπιστωθούν οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτό το έγκλημα και στην αυτοχειρία.
in.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου