Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ

Ο Ερντογάν αποκαθήλωσε τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
Διέρρευσε στα ΜΜΕ η έκθεση του State Department για το 2018 που αφορά την Ελλάδα! Σε αυτήν οι “φίλοι” μας και “σύμμαχοι” στο ΝΑΤΟ ...
Αμερικανοί, κάνουν μια λεπτομερή αναφορά εστιάζοντας κυρίως στο προσφυγικό ζήτημα και στο ζήτημα των μειονοτήτων στην Ελλάδα!
Μια έκθεση συνταχθείσα εκ του πονηρού, που αναδεικνύει – τάχατες – προβλήματα από ελληνικής πλευράς! Προβλήματα ανύπαρκτα από τη στιγμή, που εκείνοι (ΗΠΑ) με την αγαστή χορηγία των υποτακτικών τους στην κυβέρνηση Μέρκελ έχουν δημιουργήσει, εξαντλώντας όλη τους την επιείκεια προς την πλευρά της Τουρκίας, από τη στιγμή που δρα (Τουρκία) και στα δυο ζητήματα κατόπιν των εντολών τους (ΗΠΑ – Γερμανία)! 

Μας καταγγέλλουν πρόστυχα για το προσφυγικό…

Όσον αφορά τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσεως – που οι ίδιοι (ΗΠΑ – Γερμανία) τεχνηέντως δημιούργησαν μεταφέροντας στην Ελλάδα όλες τις “μεταναστευτικές”, “προσφυγικές”  ροές – γίνεται λεπτομερέστατη αναφορά στις κακές συνθήκες της διαβίωσης των μεταναστών (σ.σ. παράνομων) στα κέντρα υποδοχής (Hot Spot) και στην ταυτοποίησή τους! Σημειώνοντας περιστατικά βίας (σ.σ. μεμονωμένα και τα οποία μεγαλοποιούνται) σε μετανάστες (;;;) και ασυνόδευτα παιδιά μεταναστών (;;;)! Το τραγελαφικό και το γελοίο, ταυτόχρονα και ανυπόστατο είναι πως – όπως αναφέρεται – κάποιες ΜΚΟ (σ.σ. του Σόρος) έχουν αναφέρει περιστατικά όπου τα εντεταλμένα όργανα της Πολιτείας μας έχουν ασκήσει υπέρμετρη βία, που φτάνει στα όρια του μίσους! Σε αυτό το παιχνίδι συμμετέχει και ο δεδηλωμένος εχθρός της Ελλάδος, η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για το προσφυγικό (UNHCR)!

Υπάρχει τουρκική μειονότητα στη Θράκη μας βρε ελεεινοί;

Όσον αφορά το μειονοτικό ζήτημα, αναφερόμενο στην Ελλάδα το State Department μας καταγγέλλει λέγοντας:
«Ενώ το Σύνταγμα και ο νόμος απαγορεύει διακρίσεις εναντίον μειονοτήτων, παρόλα αυτά υπάρχει θέμα, αν και η κυβέρνηση αναγνωρίζει το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού. Πολλά άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως μέλη μειονότητας αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην έκφραση της ταυτότητας τους και στη διατήρηση της κουλτούρας τους»!
Ωστόσο καταγράφεται επίσης, άσκηση πίεσης σε Πομάκους και Ρομά προκειμένου να μην δηλώσουν Τούρκοι, αφού η Πολιτεία δεν αποδέχεται την χρήση του όρου να αποκαλείται η μουσουλμανική μειονότητα ως τουρκική, βεβαίως κατά παράβαση των διεθνών συνθηκών! Και ερωτούμε: Ποιον ακριβώς ρόλο παίζει το State Department; Τι ρόλο παίζουν οι ΗΠΑ, η Γερμανία, το ΝΑΤΟ κι ο ΟΗΕ;
Από τη στιγμή που η έκθεση μας επιπλήττει επειδή δεν αναφέρουμε της διάφορες Ενώσεις Μουσουλμάνων στη Θράκη μας, ως τουρκικές;

Έχει αποδείξεις ο ελληνικός λαός για το βρώμικο παιχνίδι των ΗΠΑ…

Είχα γράψει προ ημερών:
Πρέπει όμως να γνωρίζει ο κ. Πάιατ, ότι αποδείξεις έχει για την δολοφονική πολιτική των ΗΠΑ στην Ελλάδα κι ο ελληνικός λαός! Για τη διαχρονική – πολυετή ανάμειξη των ΗΠΑ στα εσωτερικά της Ελλάδος, με γεγονότα που οδηγούν την Ελλάδα σε διαμελισμό – ακρωτηριασμό! Στο σκηνοθετημένο εκ των προτέρων διαμελισμό της Κύπρου, όπου συμμετείχαν – με τη σιωπή τους – στις σφαγές Ελληνοκυπρίων από τη βάρβαρο και διαχρονική φίλη τους Τουρκία! Αποδεχόμενες (ΗΠΑ) την παράνομη κατοχή του Βορείου τμήματος της ελληνικής Κύπρου από την Τουρκία! Που δεν επιβάλλουν την εφαρμογή των ψηφισμάτων του ΟΗΕ γι΄ αυτήν την παράνομη Κατοχή και πιέζουν την Ευρωπαϊκή Ένωση για να δεχτεί τους βάρβαρους Ασιάτες στους κόλπους της!
Έχει αποδείξεις ο ελληνικός λαός για τον πρόστυχο ρόλο που έπαιξαν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ στα Ίμια! Μη προστατεύοντας ένα μέλος της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας (Ελλάς) που δέχτηκε επίθεση από ένα άλλο μέλος του ΝΑΤΟ (Τουρκία)! Αλλά βέβαια, αυτό εξυπηρετούσε τα αμερικανικά σχέδια αρπαγής του αμύθητου ορυκτού πλούτου που κρύβει στα σωθικά του το Αιγαίο μας! Το ελληνικό Αιγαίο Πέλαγος! Με την βοήθεια της προδοτικής πολιτικής – σήμερα – της κυβερνήσεως μειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ, που συμμετέχει στη σκηνοθετημένη διαδικασία διχοτόμησης του Αιγαίου και της συνεκμετάλλευσης του ορυκτού του πλούτου!
Έχει αποδείξεις ο ελληνικός λαός για την απαίτηση εκπλήρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από τον αμερικανικό παράγοντα! Για την ωμή παρέμβαση – εξαγορά μελών του Κοινοβουλίου των Σκοπίων, προκειμένου να συγκεντρώσει ο Ζόραν Ζάεφ τον αριθμό των 80 Βουλευτών, που αντιστοιχούσαν στην απαιτούμενη ενισχυμένη πλειοψηφία των δύο τρίτων του όλου αριθμού των Βουλευτών, για την συνταγματική αναθεώρηση – υλοποίηση της Συμφωνίας!
Έχει αποδείξεις ο ελληνικός λαός για την ωμή παρέμβαση των ΗΠΑ με την “εξαγορά” μελών του ελληνικού Κοινοβουλίου, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι 150+ ψήφοι που απαιτούνταν! Όταν μεταλλάχτηκαν συνειδήσεις Βουλευτών, χειρότερων του Ιούδα, από την στιγμή που εκείνος στη συνέχεια αναγνωρίζοντας την προδοσία του, αυτοκτόνησε!

Χασάπηδες των λαών και της ελευθερίας τους…

Έτσι διαπιστώνουμε ότι οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ δεν έχουν ίχνος τσίπας. Απροκάλυπτα εντελώς και επί δεκαετίες έχουν εξαπολύσει έναν ακήρυχτο πόλεμο κατά της Ελλάδος! Έχουν μετατραπεί σε εγκληματίες χωρίς ίχνος ευαισθησίας, μπροστά στην εξυπηρέτηση των οικονομικών τους συμφερόντων! Επέστρεψαν στην εποχή της “Άγριας Δύσης” που όλες οι διαφορές λύνονταν με το πιστόλι!
Το παίζουν πολιτισμένοι και είναι οι πλέον απολίτιστοι! Δημιουργούν προβλήματα σε χώρες, αρπάζοντας τη γη τους, προπαγανδίζοντας πως φταίει η χώρα στην οποία αυθαίρετα εξαπολύουν τα στρατεύματά τους, για να επαναφέρουν – τάχατες – τη διασαλευμένη ειρήνη! Δηλαδή, στο ίδιο έργο θεατές με την εποχή της “Άγριας Δύσης”, που οι “κακοί” Ινδιάνοι τους χάλαγαν την ησυχία! Με αποτέλεσμα να τους εξοστρακίσουν από τη γη τους, στην οποία έγιναν κύριοι οι ίδιοι και αυτούς τους αφάνισαν! Μια γενοκτονία μη καταγεγραμμένη!
Και έχουμε πλείστα όσα παραδείγματα! Όπως όταν εξαπέλυσαν επίθεση στο Ιράκ, διαμελίζοντας τη χώρα, γιατί είχε (το Ιράκ) στην κατοχή του χημικά! Που όπως εκ των υστέρων αποδείχτηκε, οι κατηγορίες ήταν ανυπόστατες και ανύπαρκτες…
Όπως όταν εξαπέλυσαν επίθεση στο Αφγανιστάν για να εξαφανίσουν τον Μπιλ Λάντεν, που όπως στην πορεία αποδείχτηκε ήτα δικό τους δημιούργημα…
Όπως όταν εξαπέλυσαν επίθεση στην κραταιά Γιουγκοσλαβία, βομβαρδίζοντάς την επί 75 ημέρες με τον “αμυντικό” οργανισμό του ΝΑΤΟ! Καταδικάζοντας τον ηγέτη της Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, ο οποίος πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής του στη φυλακή, φωνάζοντας πως είναι αθώος κι όχι εγκληματίας πολέμου! Ένας θάνατος που προήλθε κάτω από περίεργες συνθήκες! Γιατί προφανώς κάποιοι, δεν άντεχαν να τον ακούν να φωνάζει, ότι υπερασπιζόταν την αρτιμέλεια της χώρας του και πως ήταν κατασκευασμένες και ψευδείς οι κατηγορίες που του αποδίδονταν! Άλλωστε ποιος θα ξεχάσει ότι τα δουλικά δυτικά ΜΜΕ τον αποκαλούσαν “χασάπη”;
Όταν πριν λίγα χρόνια κατέπεσε κι αυτή η αμερικανική σκευωρία κατά του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς! Αφού το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης τον έκρινε αθώο, μετά θάνατον! Όμως ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς έχει πεθάνει και η χώρα του έχει διαμελιστεί! Κανείς όμως από τους εγκληματίες του ΝΑΤΟ δεν ζήτησε συγνώμη! Κανένας δεν πλήρωσε για τις εγκληματικές πράξεις του! Γιατί απλά! Το δίκιο είναι με την πλευρά του ισχυρού!

Ο δουλικός στο Σύστημα Κυριάκος Μητσοτάκης…

Και ενώ αυτά συμβαίνουν επί της διακυβερνήσεως της χώρας μας από την κυβέρνηση μειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ και κάποιων παρατρεχάμενων δουλικών πολιτικών του Συστήματος, έρχεται ο επόμενος (;;;) Πρωθυπουργός της Πατρίδος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μας αναγγείλει τη σύσταση “Μουσουλμανικού Συμβουλίου παρά τω Πρωθυπουργώ”, αλλά και εισαγωγή της τουρκικής ως ξένης γλώσσας στα δημόσια δημοτικά σχολεία, προκαλώντας ήδη έντονες αντιδράσεις στο χώρο της εθνικά ευαίσθητης Θράκης μας. Και όχι μόνο! Γιατί δεν διευκρίνισε αν αυτή η επιλογή του θα αφορά μόνο τη Θράκη μας ή το σύνολο της Ελλάδος…
Άραγε, τι εξυπηρετεί αυτή η εκδήλωση πρόθεσης και μάλιστα προεκλογικά; Προς τι αυτή η επίδειξη ευαισθησίας για τα μειονοτικά; Όταν έχουμε ήδη μπροστά μας την έκθεση του State Department για το 2018!
Δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμμορφώθηκε, σύμφωνα με τις υποδείξεις, λίγες ώρες από τη στιγμή που αυτές δόθηκαν;

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας, είναι το ίδιο νόμισμα με δυο όψεις…

Την ίδια αυτή ώρα, που ο φασίστας Πρόεδρος της Τουρκίας Ρ. Τ. Ερντογάν από τη Σμύρνη έβγαζε κραυγές μίσους, λέγοντας:
«Σμύρνη εσύ που επούλωσες τις πληγές της Θεσσαλονίκης, της Κρήτης, της μεγάλης βαλκανικής πόλης των Σκοπίων, της Βάρνας! Σμύρνη εσύ, που ο Μουσταφά Κεμάλ στις 9 Σεπτεμβρίου με το στρατό του σε απελευθέρωσε από τους εχθρούς. Σμύρνη εσύ, που ρίχνεις τους γκιαούρηδες στη θάλασσα και προστατεύεις τους
ανήμπορους»!
Πέραν όμως του παραληρήματος του Τούρκου φασίστα, βγήκε μια τεράστια αλήθεια! Μια αλήθεια, που όταν την άκουσαν τα δουλικά της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να κρυφτούν! Αλλά αυτοί στρουθοκαμηλίζουν!
Ποια είναι αυτή η αλήθεια;
«Που ρίχνεις τους γκιαούρηδες στη θάλασσα»!
Παραδέχεται έτσι, με τον πιο επίσημο τρόπο ο Τούρκος Πρόεδρος ότι τι ΄22 έριχνε τους γκιαούρηδες στη θάλασσα!
Μα η κυβέρνηση της ΝΔ (Υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου) δεν έδωσε εντολή στην Μαρία Ρεπούση (πρώην μέλος της νεολαίας του ΚΚΕ εσωτερικού και ακολούθως στέλεχος του ΚΚΕ εσωτερικού και σήμερα υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ) να γράψει στα σχολικά βιβλία, πως τότε στην προκυμαία της Σμύρνης “παρατηρήθηκε συνωστισμός”;
Ποιος τώρα θα πει την αλήθεια στα παιδιά μας, διά στόματος Ρ. Τ. Ερντογάν;
Αλλά, τι τα θες τι τα γυρεύεις! ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας, είναι το ίδιο νόμισμα με δυο όψεις! Η μια, το ίδιο σατανική με την άλλη!
Μετά ταύτα, επανέρχομαι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου