Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! 27 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΙΑΤΡΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ (ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ)! "ΟΙ ΜΗΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ" ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! ΠΡΟΣΗΧΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ!

Η είδηση είναι απίστευτη αλλά αληθινή. 27 γυναίκες έγραψαν συνθήματα υπέρ των εκτρώσεων σε τοίχους γυναικολογικού ιατρείου στην οδό ...
Μυστρά στο Χαλάνδρι μετά έπειτα από εισβολή που πραγματοποίησαν, επειδή η ιατρός τάσσεται κατά των εκτρώσεων! Και μπράβο της! 
Οι γυναίκες που τάσσονται υπέρ του δικαιώματος στην έκτρωση στοχοποίησαν τη γυναικολόγο που διατηρεί το ιατρείο πέταξαν τρικάκια που έγραφαν: «οι μήτρες είναι δικές μας, τις κάνουμε ότι θέλουμε»
Οι αστυνομικοί οι οποίοι έφτασαν στο σημείο (άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και της κρατικής ασφάλειας) προχώρησαν στην προσαγωγή 27 γυναικών, οι οποίες κρατούνται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση.

1 σχόλιο:

  1. ΕΚΤΡΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ.
    ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΑΝΔΡΑ.

    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΚΕΥΘΕΙ ΤΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ
    ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΙ ΕΚΕΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΠΟΥ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟΤΕ ΕΓΩ....ΠΡΙΝ ΝΑ ΞΕΝΙΤΕΥΘΩ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΩΣΤΟ ΜΥΑΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΣΚΕΥΘΩ...ΠΡΙΝ ΝΑ ΞΕΝΙΤΕΥΘΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΞΕΝΙΤΙΑ.

    ΤΟ ΛΕΩ ΠΟΙΗΤΙΚΑ...ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΣΗΜΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

    ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ
    ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ
    ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ
    ΒΑΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή