Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

ΙΔΟΥ Η ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, Η ΒΑΜΜΕΝΗ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ: "Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΩΣ "ΓΛΕΙΦΕΙ" ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ!

Η εικονιζόμενη κυρία Γιάμαλη η οποία υποδύεται τη δημοσιογράφο (δεν το λέμε εμείς διαβάστε το Πρώτο Θέμα: https://www.protothema.gr,  για το πώς η νεαρά πέρασε από τα κοινόβια και τα sleeping bags στη...
δημοσιογραφία της «Αυγής»! Συριζαία μέχρι το κόκαλο, η οποία μάλιστα υπήρξε και υποψήφια βουλευτής του καταστροφικού αυτού κόμματος, υποτίθεται ότι κάνει δημοσιογραφία. 
Ακούστε τη πώς "γλείφει" τον θρασύτατο Πολάκη σε συνέντευξη που του πήρε, τότε που ο αναπλ. υπουργός Υγείας έλεγε ότι "δεν χάθηκε ο κόσμος" δεν ήρθε η καταστροφή με τους 38 νεκρούς από τη γρίπη. Αντί να τον στριμώξει με τις ερωτήσεις της η Συριζαία, περιορίστηκε μόνο να πει ότι ήταν "χαρά και τιμή" της που τον φιλοξενούσε στην εκπομπή. 
Δείτε το εξοργιστικό βίντεο (την αρχή μόνο δείτε).
Αυτή λοιπόν η κ. Γιάμαλη κάνει πλύση εγκεφάλου και περνά τα ιδεοληπτικά της σύνδρομα μέσα από το Real fm. Είναι δηλαδή συνεργάτης του Νίκου Χατζηνικολάου. 
Τι είπε λοιπόν χθές το μεσημέρι η κυρία; Ότι "Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι διεθνής Σύμβαση και άρα όλοι πρέπει να τη σεβόμαστε. Δεν μπορούμε να λέμε τα Σκόπια ως Σκόπια αλλά μόνον ως Βόρεια Μακεδονία. Στις μεταξύ μας συζητήσεις ή στα καφενεία μπορούμε να τα ονομάζουμε Σκόπια, αλλά όταν απευθυνόμαστε δημόσια πρέπει να τα ονομάζουμε Βόρεια Μακεδονία"
Καταλάβατε τι ιδεοληπτικά σύνδρομα έχει το άτομο; Ποια συμφωνία να σεβαστεί ο λαός; Αυτή που είναι ΑΚΥΡΗ; Αυτή που σταυρώνει την Ελλάδα και προετοιμάζει τον διαμελισμό της χώρας; Αυτή τη συμφωνία δεν την υπέγραψε ο Πρόεδρος των Σκοπίων και μάλιστα, ενώ την αρνείται ο Πρόεδρος της γειτονικής χώρας, θα τη σεβαστούμε εμείς; Όχι κυρία μου. Αν εσύ έχεις την προδοσία μέσα σου, αν εσύ θέλεις να "γλείφεις" τον ΣΥΡΙΖΑ, ο λαός όχι μόνο δεν τη σέβεται αλλά θα την καταργήσει! 
Αίσχος και ντροπή για την κυρία Γιάμαλη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου