Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ! ΑΓΩΓΗ ΕΞΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΟΟΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ! ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

22 Μαρτίου 2019
Δήλωση Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού σχετικά με την αγωγή έξωσης του ΑΟΟΑ στον Αθλητικό Όμιλο Αντισφαίρισης Παπάγου

Εκφράζω τη λύπη μου για τις εξελίξεις σχετικά με την αγωγή έξωσης από...
τον ΑΟΟΑ, σε έναν από τους ιστορικότερους αθλητικούς ομίλους της Ελλάδας, τον  Αθλητικό Όμιλο Αντισφαίρισης Παπάγου, μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας του, με πολλά μέλη και κυρίως με πολλά παιδιά στις ακαδημίες του.
Προσωπικά έχω επικοινωνήσει με τον ΑΟΟΑ, προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα της ανανέωσης της μίσθωσης του χώρου ώστε ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Παπάγου να συνεχίσει τις δραστηριότητές του, στο χώρο που στεγάζεται από το 1980.
Θεωρώ αδιανόητο να μείνει ένας αθλητικός σύλλογος της πόλης μας ανέστιος, ο οποίος μάλιστα προσφέρει και σπουδαίο κοινωνικό έργο στο Δήμο μας. 
Εύχομαι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για όλους.

Ηλίας Αποστολόπουλος
Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού




Χολαργός 2 Ιουνίου 2017
Αρ. Πρωτ……


Προς Αυτόνομο Οικοδομικό Οργανισμό (ΑΟΟΑ)

Κοιν. Αθλητικό Όμιλο 
Αντισφαίρισης Παπάγου (Α.Ο.Α.Π.),

Αγαπητέ κ. Διοικητά,
Όπως και εσείς πολύ καλά γνωρίζετε, ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Παπάγου (Α.Ο.Α.Π.),  δραστηριοποιείται στην πόλη μας από το 1980 και συνεισφέρει σοβαρότατο κοινωνικό έργο στο Δήμο μας, με προγράμματα που υλοποιεί και χρηματοδοτεί.   Σ’ αυτά τα προγράμματα συμμετέχουν πολλά παιδιά δημοτών μας καθώς και πολλοί μαθητές των σχολείων του Δήμου μας (δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων).
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Α.Ο.Α.Π. αποτελεί χώρο καθημερινής άθλησης πολλών δημοτών μας και ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός συντηρείται από τις συνδρομές των μελών του και την στήριξη του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.
Απευθυνόμενοι σε σας, παρακαλούμε όπως αντιμετωπίσετε με θετικό πνεύμα, το ζήτημα της ανανέωσης της μίσθωσης του χώρου που χρησιμοποιεί ο Αθλητικός όμιλος, προκειμένου να συνεχίσει τις δραστηριότητες του ο Α.Ο.Α.Π. ώστε οι συμπολίτες μας να εξακολουθήσουν να αθλούνται σε ένα υγιές περιβάλλον και να μην καταστεί το ιστορικό αυτό σωματείο ανέστιο. 
Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις ευρίσκονται εντός της Α’ ζώνης Υμηττού, περιοχής ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς και περιβαλλοντικής σπουδαιότητας, φρονούμε δε ότι ο Α.Ο.Α.Π. καθόλα τα χρόνια της φιλοξενίας του στον ανωτέρω χώρο, έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του, επιδεικνύοντας τον απαιτούμενο σεβασμό. 

Με εκτίμηση

Ηλίας Αποστολόπουλος 
Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου