Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΕΞΥ Η ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ! ΤΑ 'ΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ!!!

Δείτε μια ακόμη προκλητική εμφάνιση της υπουργού τουρισμού. Η γυναίκα δεν διαφημίζει μόνο τα τουριστικά αξιοθέατα της χώρας αλλά και το...ελληνικό γυναικείο στήθος! Είπε λοιπόν να βγάλει στη φόρα τα πλούσια...μπαλκόνια της και να πετάξει έξω τα μάτια των παρευρισκομένων! Το fornews.gr κάνει μια σημαντική παρατήρηση: με τα βυζιά έξω, σαν να ήθελε να πει πως είμαστε ανοιχτοί σε  μια νέα αφετηρία στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας στον τουριστικό τομέα. Η  μεγάλη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, με επιτυχία στο ελληνικό προξενείο Κωνσταντινούπολης για την προβολή του ελληνικού τουρισμού, με έμφαση στη γαστρονομία και το «city break».
Η κ. Κεφαλογιάννη είναι σέξυ (την χαρακτηρίσαμε κι εμείς ως την πιο σέξυ ελληνίδα βουλευτίνα, συτή τη στιγμή) και η γυναίκα δεν παραλείπει να το δείχνει σε κάθε της εμφάνιση! Η πρόκληση σύνορα δεν κοιτά, έτσι κυρία υπουργέ;

7 σχόλια:

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΟΛΓΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΕΞΥ, ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΤΟ... ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ... ΣΤΡΑΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή είναι η... Αυτοκράτειρα Όλγα. Όλα τα... δίνει στους Τούρκους με αντάλλαγμα κάτι μακρύτερο και μεγαλύτερο, κάτι που παίρνουν όλες οι κυβερνήσεις όλα τα χρόνια μέχρι σήμερα και θα εξακολουθούν οι επόμενες κυβερνήσεις να παίρνουν το μακρύτερο και το μεγαλύτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θέμα είναι να συμβαδίζει το βυζί με το μυαλό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετα απ ολη την Ελλαδα,τωρα τον παιζει κι ολη η Τουρκια για την παρτη της...Βυζαρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πω ρε κατι ΒΥΖΑΡΕΣ για ισπανικα που εχει η καυλο-ολγαρααααα.....4 φορες εχυσα με τη πουτανα.........λετε να τα πινει?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκπληκτική υπουργός η καλύτερη αυτής της κυβέρνησης έχει πετύχει πολλά στον τομέα του τουρισμό πολλά μπράβο της αξίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή