Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ! Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ" ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!!!

ΜΕ 8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΕΚΠΛΗΞΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ (ΤΕΤΑΡΤΗ 7 μ.μ.) 

Ο Σύλλογος "Εν Δράσει" μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι των δημοτικών εκλογών. Μπορεί, μέχρι στιγμής να μην διαφαίνεται ότι κατεβάζει υποψήφιο Δήμαρχο, ωστόσο αν προσέξει κανείς το γερό μπάσιμο που κάνει μπορεί να υποθέσει ότι κάτι τέτοιο μπορεί και να συμβαίνει. Την ερχόμενη Τετάρτη πάντως ο "Εν δράσει" πραγματοποιεί εντυπωσιακή εκδήλωση με 8 προτάσεις για τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού. Η "ψυχή" του Συλλόγου, Χάρης Κουγιουμτζόπουλος αναφέρει για το θέμα: "Την άλλη Τετάρτη διοργανώνουμε μια πολύ σημαντική εκδήλωση με 8 προτάσεις που πρέπει να υιοθετήσουν όλοι οι συνδυασμοί για το δήμο μας"...
Κάτι δεν πάει καλά με όσα λέει ο Χάρης! Όπως το ακούει ή διαβάζει κανείς την πρόσκλησή του, αποτελεί δώρο του Συλλόγου προς όλες τις δημοτικές παρατάξεις για τις εκλογές!!! 
Εμείς απορούμε! Είναι δυνατόν να χαρίζει τις προτάσεις του, για παράδειγμα σε 8 ή 9 υποψηφίους δημάρχους; Ο δημιουργός δηλαδή προσφέρει τσάμπα τις ιδέες και προτάσεις του για έναν καλύτερο δήμο; Μα, αφού ο ίδιος είναι ο εμπνευστής των 8 ιδεών, είναι αυτός που κατέχει όσο ελάχιστοι τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και θα χαρίσει τις ιδέες του, για παράδειγμα, στον πιο αντιπαθή γι' αυτόν πρώην δήμαρχο, που τον έστειλε μάλιστα στα δικαστήρια; 
Δεν το πιστεύουμε. Και αν τελικά είναι έτσι, του συστήνουμε να αλλάξει γνώμη μέχρι την Τετάρτη και να κατέβει για Δήμαρχος. Θα συμπληρώσει το "10" νούμερο το καλό (10 υποψήφιοι Δήμαρχοι) και ως 10άρι (Δομάζος, Κούδας κ.α.) θα πάει για νίκη στις εκλογές. 
Δείτε και το εντυπωσιακό βίντεο του Συλλόγου "Εν Δράσει" που ήδη έχει και προφίλ στο facebook συγκεντρώνοντας με πολλά Like! 

Χάρη, εμείς το έχουμε γράψει πρώτοι. Οι δημότες ζητούν να κατέβεις για υποψήφιος Δήμαρχος! 

2 σχόλια:

  1. ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ .
    ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ.
    8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.......ΜΑΛΙΣΤΑ .
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ !

    ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ...........

    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΠΕΡΑΝ ΤΟΝ ΟΚΤΩ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ :

    ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΠΑΠΑΓΟΥ ,ΠΟΣΑ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΑ (ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ) ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ CENT ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΑΣ ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΗΜΕΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΠΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ;
    ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ;

    ΛΟΙΠΟΝ.......ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ..........ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 8 ΚΑΙ ΤΙΣ 18 ΚΑΙ ΤΙΣ 158 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ.

    ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΡΘΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΔΥΟ ΚΥΡΙΑΚΕΣ .

    ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ "ΠΟΛΥ" ΡΕ ΦΙΛΕ ,ΟΛΟΙ ΣΑΣ !
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ .



    ΑπάντησηΔιαγραφή