Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ CORPUS CRISTI ΣΤΟ ΧΥΤΗΡΙΟ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΙ ΧΡΟΝΟ!

Όσοι διαμαρτύρονται ομαδικά εν ονόματι της χριστιανικής πίστης  επειδή υβρίζεται ο Ιησούς Χριστός κινδυνεύουν πλέον να προφυλακιστούν για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης! Ο χριστιανισμός εν έτει 2014 διώκεται στην ίδια την Ελλάδα, την κοιτίδα της Ορθοδοξίας! 

Οι Χριστιανοί διώκονται μέσα στην ίδια την Ελλάδα!!!

·       Μπορεί να προφυλακιστούν για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης!
·       Πληροφορίες ότι έχουν ήδη προφυλακιστεί 2 άτομα επειδή ήταν πρώην μέλη της Χρυσής Αυγής!
·       Όσοι κλητεύονται να καταθέσουν, τούς ξεψαχνίζουν αν χρωστάνε στην εφορία και έτσι, σε κάθε περίπτωση κινδυνεύουν να οδηγηθούν στη φυλακή!

Του Μάκη Βραχιολίδη
Οι χριστιανοί πλέον διώκονται μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, μέσα στην κοιτίδα της Ορθοδοξίας, την Ελλάδα! Θυμάστε την παράσταση Corpus Cristi στο Χυτήριο πριν από ενάμισι χρόνο που είχε ξεσηκώσει θύελλα για το χυδαίο και υβριστικό της, σε βάρος της Ορθοδοξίας και του Χριστού, περιεχόμενο;
Θυμάστε το φθινόπωρο του 2012 που υπήρξαν έντονες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες από χριστιανούς, χριστιανικές οργανώσεις αλλά και βουλευτές της Χρυσής Αυγής;
Ε, λοιπόν, φαίνεται πώς η συμμετοχή της Χρυσής Αυγής σε εκείνες τις διαμαρτυρίες στάθηκε αρκετή για να δικαιολογήσει τις βαριές κατηγορίες που συνοδεύουν τις κλήσεις που στέλνει η  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) σε βάρος όσων ενεπλάκησαν σε εκείνα τα επεισόδια! Ήδη έχουν καταθέσει στην ΓΑΔΑ οι πρώτοι κατηγορούμενοι για αδικήματα πλημμεληματικού μεν χαρακτήρα αλλά τα οποία στην πορεία ενδεχομένως να τροποποιηθούν σε κατηγορία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης!
Σύμφωνα με πληροφορίες μας τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται είναι: διατάραξη κοινής ειρήνης, παράνομη βία, εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας.  Όπως μας επισήμανε ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης, που είναι συνήγορος υπεράσπισης των βουλευτών της Χ.Α. Κασιδιάρη και Παναγιώταρου, οι κατηγορίες αυτές πολύ πιθανόν να τροποποιηθούν σε κατηγορία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης!
Το κατηγορητήριο μοιάζει με αυτό που συνέταξε η κα Κλάπα εναντίον της Χρυσής Αυγής εξαιτίας του οποίου οδηγήθηκαν στη φυλακή στελέχη της Χρυσής Αυγής. Είναι πολύ πιθανόν να ισχύσει η ίδια διαδικασία και στην περίπτωση των επεισοδίων στο Χυτήριο! Επειδή δηλαδή συμμετείχαν πολλοί χριστιανοί στις διαμαρτυρίες και με δεδομένο ότι τότε πρωταγωνίστησε και η Χρυσή Αυγή,  το κατηγορητήριο εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε «σύσταση εγκληματικής  οργάνωσης». Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι δύο από τους κατηγορούμενους για την υπόθεση του Χυτηρίου έχουν ήδη προφυλακιστεί επειδή διαπιστώθηκε ότι ήταν πρώην μέλη της Χρυσής Αυγής. Παρά το ότι όπως λέγεται, οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι συμμετείχαν στις διαμαρτυρίες ως χριστιανοί, το γεγονός ότι στο παρελθόν υπήρξαν μέλη της Χ.Α. στάθηκε αρκετό να προφυλακιστούν με τις προαναφερθείσες κατηγορίες οι οποίες μετετράπησαν σε «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης»!
Απίστευτο και όμως αληθινό. Αντί να διωχθούν οι εμπνευστές της παράστασης, όπως θα γινόταν σε άλλα κράτη που διαφυλάσσουν την πίστη τους από υβριστές, αντί να προστατευτεί η χριστιανική μας πίστη, διώκονται οι χριστιανοί που διαμαρτυρήθηκαν και μάλιστα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης! Πολλοί πλέον διερωτώνται εάν περνάμε σε μπαράζ δίωξης του Χριστιανισμού και των πιστών μέσω της ταύτισής τους με εγκληματική οργάνωση!
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ: 
«ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ»
Συνομιλήσαμε με κατηγορούμενο για τις διαμαρτυρίες στο Χυτήριο, ο οποίος θέλοντας να διατηρήσει την ανωνυμία  του, μας είπε: «Φτάσαμε στον διωγμό των χριστιανών μέσα στην  χώρα μας. Διώκεται η πίστη μας. Δεν γνωρίζω τι θα κάνω μια και δεν με αναλαμβάνουν δικηγόροι. Δεν αναλαμβάνουν να με υπερασπιστούν, όπως το ίδιος συμβαίνει και με άλλους κατηγορουμένους, γιατί όπως μας είπανε δεν θέλουν να στιγματιστούν ότι υποστηρίζουν ανθρώπους που μπορεί να κλειστούν φυλακή για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Υπάρχει όμως και ο άλλος σοβαρός κίνδυνος: Όσοι από μας πάνε στην ΓΑΔΑ να καταθέσουν  τούς ξεψαχνίζουν ακόμη και για το αν χρωστάνε στην εφορία!  Ό,τι κουβαλάει ο κάθε χριστιανός στην προσωπική του ζωή θα πηγαίνει στην ΓΑΔΑ και θα του λένε: “έλα εδώ, σε τσάκωσα. Χρωστάς στην εφορία”. Οπότε, επειδή σχεδόν όλοι χρωστάνε μην σας φανεί παράξενο να δείτε πολλούς από τους κατηγορουμένους να προφυλακίζονται»!
ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ: «ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ. ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΛΑΕΡΤΗΣ ΜΗΝΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ»
Συνομιλήσαμε με τον Υπαστυνόμο Α’ κύριο Τσελίκη, έναν εκ των αρμοδίων αστυνομικών οργάνων που λαμβάνουν καταθέσεις από τους εμπλεκόμενους στα επεισόδια στο Χυτήριο, τον Οκτώβριο του 2012. Ο κ. Τσελίκης είπε: «Έχουμε λάβει εντολή από την Εισαγγελία να διενεργήσουμε προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση των επεισοδίων του Χυτηρίου. Τα κατηγορητήρια προκύπτουν από τις μηνύσεις που έχουν κατατεθεί».
Είναι πολλά τα κατηγορητήρια;
Υπαστυνόμος Α’: Όχι.
Ποιοι είναι οι μηνυτές; Οι ηθοποιοί που συμμετείχαν στην παράσταση στο Χυτήριο; Οι Λαέρτης Βασιλείου και Βάσια Παναγοπούλου;
Υπαστυνόμος Α’: Ναι αυτοί. Είχαν κάνει μήνυση από πέρυσι.
Έχουν γίνει προφυλακίσεις;
Υπαστυνόμος Α’:  Όχι βέβαια. Σας είπα ότι πρόκειται για προκαταρκτική εξέταση. Ό,τι εξηγήσεις δώσει ο καθένας θα καταγραφούν, ο φάκελος θα επιστραφεί στην Εισαγγελία και οι καταθέσεις των κατηγορουμένων θα εκτιμηθούν από τον αρμόδιο Εισαγγελέα και εκείνος θα αποφασίσει.
Έχουμε πληροφόρηση ότι έχουν ήδη γίνει δύο προφυλακίσεις.
Υπαστυνόμος Α’:  Όχι, δεν ισχύει.  Το είδα μάλιστα να κυκλοφορεί και το internet αλλά δεν ισχύει, πρόκειται για παραπληροφόρηση.
Μήπως όμως ήρθαν να δώσουν κατάθεση και στην πορεία διαπιστώθηκε  ότι έχουν σχέση με την Χρυσή Αυγή ή χρωστάνε λεφτά και συνελήφθησαν γι’ αυτό τον λόγο; 
Υπαστυνόμος Α’:  Αυτό είναι άλλο πράγμα και δεν έχει σχέση με τα συγκεκριμένα αδικήματα…
«Δοθείσης της ευκαιρίας, μια και ήρθες να καταθέσεις, έλα εδώ κύριε μάρτυρα, κατηγορείσαι και γι’ αυτό». Δεν μπορεί να έχει γίνει κάτι τέτοιο;
Υπαστυνόμος Α’:   Αν έχει γίνει, δεν γίνεται γι’ αυτό το λόγο δηλαδή.
Τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται είναι πλημμελήματα ή κακουργήματα;
Υπαστυνόμος Α’:  Πλημμελήματα.

Προσπαθούμε να συλλέξουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την εξαιρετικά σοβαρή όσο και πρωτοφανή αυτή υπόθεση.
"Ελεύθερη Ώρα"

3 σχόλια:

  1. Έλεος πια. Τι άλλο θα ακούσουμε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΛΟΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ... ΣΥΝΑΓΕΛΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ... τι περιμένεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή