Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ 200 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ... ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ, ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ!
Αρχίσανε τα μπουζούκια του παρακράτους της εβραιοκινούμενης Κυβέρνησης ...και ως καθοδηγούμενα βαλτοί... κάνουν διαδήλωση κατά του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ...που είναι υποψήφιος Περιφεριάρχης Αττικής... και που μιλάει αυτή τη στιγμή στο πνευματικό κέντρο Παπάγου!
Εμφανίζονται ως αναρχικοί...αλλά στην Ελλάδα αναρχικοί ορίτζηναλ δεν υπάρχουν, παρά μόνο μίσθαρνα όρνανα των Κυβερνήσεων για να θολώνουν ...τα νερά!
Το ψευδοπολιτκο-δημοκρατικό σύστημα , σίγουρα κλονίζεται και φαίνεται σαν να επιστρατεύει... ανύπαρκτους ..αναρχικούς για να σαμποτάρει τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... Οι επιτιθέμενοι κατά της Χ.Α... είναι πράκτορες και μίσθαρνα όρνανα Εβραιοκίνητων αλυτήριων πολιτικών-δημοκρατών !

Θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις μετά το ξεβράκωμα της Κυβέρνησης με την κασέτα Κασιδιάρη... Λίγη υπομονή... 

΄Ενα δεν καταλαβαίνουμε... Γιατί οι Χρυσαυγίτες... ενώ δημοσιεύσαμε κατά γράμμα τις δηλώσεις-εντολή προς ΣΑΜΑΡΑ, του αρχηγού του Σιωνισμού... για θάψιμο  τη Χ.Α κι ο Σαμαράς το αποδέχτηκε -συμφώνησε..γιατί δεν προβάλουν τη συγκεκριμένη επιστολή του Αμερικάνου Αρχισιωνιστή, που τολμάει να δίνει εντολές ...σε Έλληνα Πρωθυπουργό; Γιατί ΡΕ;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου