Σάββατο 5 Απριλίου 2014

7 ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!! ΦΩΤΙΑ!!!

Μόλις λίγα 24ωρα έχουν περάσει από την ημέρα που διέρρευσε το βίντεο ντοκουμέντο, με τον επίμαχο διάλογο Κασιδιάρη – Μπαλτάκου που «καίει» την κυβέρνηση Σαμαρά και οι αποκαλύψεις φαίνεται να μην έχουν τέλος.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-reportaz.gr, υπάρχουν άλλα εφτά επίμαχα βίντεο με ιδιαίτερα «καυτές» συνομιλίες, τα οποία διακινούνται με CD στο εξωτερικό, προφανώς για λόγους ασφαλείας και μάλιστα το ένα από αυτά είναι ιδιαιτέρως βαρύ και αφορά δικαστικό λειτουργό.
Ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης μαζί με άλλους βουλευτές της Χρυσής Αυγής παραβρέθηκε στη χθεσινή εκπομπή του Γιώργου Τράγκα και προχώρησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις.
Όπως ανέφερε το βίντεο αυτό δεν είναι και το μοναδικό. Υπάρχουν, κατά τον ίδιο και άλλα βίντεο και με άλλα στελέχη της ΝΔ, αλλά και βουλευτές άλλων κομμάτων, που πάνω κάτω λένε τα ίδια. Όπως επίσης και άλλα βίντεο με τον Τάκη Μπαλτάκο, σε ένα από τα οποία φέρεται να συνομιλεί με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο.
Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που αποδειχθούν τα όσα αναφέρει ο κ. Κασιδιάρης τότε εγείρεται σοβαρότατο ζήτημα δημοκρατίας και εύρυθμης λειτουργίας του Συντάγματος. καθώςίσως προκύπτει ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη.
Το «Χρυσή Αυγη-gate» όπως όλα δείχνουν συνεχίζεται με συνέπειες που κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει.
e-reportaz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου