Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

γράφει η Μαρία Αθανασάκου – Μουντάκη
Δημοτική Σύμβουλος
π. Αντιδήμαρχος Χολαργού
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος "Μαζί για την πόλη μας" 
Διαχρονικά, έχει τεθεί το ερώτημα τι είναι Δημοτικές Εκλογές. Το ερώτημα αυτό δύναται να απαντηθεί ανάλογα με τις γνώσεις, τις διαθέσεις και τις εμπειρίες καθενός κυρίως με δύο απαντήσεις – απόψεις.
Από τη μία πλευρά και με βάση τις πρακτικές και παραδείγματα του παρελθόντος οι Δημοτικές Εκλογές είναι το μακρύ χέρι του συστήματος, υποχρεώσεις και προσωπικές φιλοδοξίες, το κυνήγι του θησαυρού, «εμφύλιος πόλεμος».
Από την άλλη μεριά η άποψη που στοιχειοθετεί την απάντηση ότι οι Δημοτικές Εκλογές είναι η υποχρέωση της θετικής παρέμβασης, η ευκαιρία της παρέας και της γειτονιάς, η συλλογική προσπάθεια, η διεκδικητικότητα, η θέληση να δηλώνει κανείς παρών στα μικρά και μεγάλα προβλήματα της γειτονιάς και της πόλης.
Έρχεται η στιγμή που όλοι μας πρέπει να διαλέξουμε με ποιον πάμε και ποιους θα αφήσουμε. Κατά την άποψη μου η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών συντάσσεται με τη δεύτερη παραπάνω άποψη και θα επιλέξει να είναι:
·      Με αυτούς που γνωρίζουν τη γεωγραφία της περιοχής και τα γενικότερα και ειδικότερα προβλήματα της περιοχής και της πόλης.
·      Με αυτούς που πιστεύουν ότι οι Δημοτικές Εκλογές είναι πράξη θέσεων, σύνθεση απόψεων και πρακτικών λύσεων.
·      Με αυτούς που πιστεύουν ότι τα προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη, πέραν των άλλων, μπορεί να βρουν λύσεις με έντονο διεκδικητικό τρόπο προς την κεντρική εξουσία.
·      Με αυτούς που θέλουν να έχουν δρόμους, σήμανση, πεζοδρόμια, φως και γενικά υποδομές εκεί που πραγματικά απαιτείται.
·      Με αυτούς που αντιστέκονται στα τοπικά και γενικά συμφέροντα για το καλό του συνόλου.
·      Με αυτούς που πιστεύουν ότι η καθαριότητα, ο πολιτισμός, η υγεία, η παιδεία είναι κοινωνικά αγαθά προσβάσιμα σε όλους.
·      Με αυτούς που αφουγκράζονται και συμπαρίστανται στις αγωνίες των πολιτών του Δήμου, των εχόντων ανάγκη, των ανέργων, των απόρων, των ΑΜΕΑ και γενικά των ευπαθών ομάδων πληθυσμού.
·      Με αυτούς που αφουγκράζονται τους προβληματισμούς και τις αγωνίες των νέων και το έχουν αποδείξει εμπράκτως.

Σε ότι αφορά τον συνδυασμό μας και σύμφωνα με τις οδηγίες του επικεφαλής υποψηφίου Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου, η δεύτερη απάντηση στο ερώτημα θα είναι ο κανόνας και ο οδηγός στη πορεία μας. Τα «πιστεύω» που αναλύθηκαν παραπάνω θα διέπουν όλες τις ενέργειες μας, τόσο προεκλογικά με την διεξαγωγή ενός αγώνα που θα στηρίζεται σε θέσεις, πρόγραμμα, προτάσεις, πολιτικό πολιτισμό και όχι σε στείρες αντιπαραθέσεις, όσο και μετεκλογικά ανεξάρτητα από τη θέση που θα επιλέξουν να μας εμπιστευθούν οι πολίτες του Δήμου μας.


6 σχόλια:

  1. ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ .
    ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΕΡΓΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ,ΑΝ ΗΤΑΝ ΨΗΛΟΣ,ΚΟΝΤΑΣ,ΧΟΝΤΡΟΣ ,ΑΔΥΝΑΤΟΣ,ΜΕΣΑΙΟΣ,ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΡΑΦΛΟΣ Ή ΠΛΟΥΣΙΟΜΑΛΛΙΑΣ ,ΑΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ (ΚΑΚΩΣ ΚΑΤ΄ΕΜΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ) Ή ΧΩΡΙΣ ΔΑΝΕΙΑ Ή ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ "ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ" ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ !

    Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΟΣ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΚΟΥΡΙΑΖΟΥΝ,ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ .

    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - ΔΗΜΟΤΗ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΩΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΙΑΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΦΩΣ ΣΤΗ ΚΟΛΩΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΔΟΥΣ ΠΛΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΡΑΣΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΡΑΣΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ.

    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ, ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ .
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΥΠΑΙΘΡΙΟΙ ΤΑΦΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ Λ.ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ, ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΙΚΡΑ ΕΡΓΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΥΤΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ,ΟΥΤΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ .
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΖΩΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΠΟΛΗ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ.

    ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟ .

    ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ "ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΡΓΩΝ - ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΩΝ - ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ" ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ "ΤΩΝ ΓΡΗΓΟΡΩΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΩΝ" ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ.

    ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ , ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ , ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΣΤΗ ΚΟΛΩΝΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΤΥΧΩΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ,ΕΧΟΥΝ.
    ΕΔΩ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ Ή ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΧΩΡΙΟ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΦΤΩΧΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

    ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΟΔΗΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΟΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΠΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
    ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ.
    ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΡΥΤΣΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΔΥΟ ΜΕΤΡΩΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΛΑΚΕΣ ,ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΪ ,ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΜΠΥΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ Ή ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ !
    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .
    ΚΑΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΕΚΑ ΠΛΑΚΕΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ.

    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ,ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΞΑΝΘΙΠΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ .ΜΕ 5 ΑΛΒΑΝΟΥΣ ,10 ΘΕΛΕΤΕ ;
    ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΥΛΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΜΨΥΧΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ (ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ) ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ.
    ΟΤΑΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ (ΑΨΥΧΟΥ ΚΑΙ ΕΜΨΥΧΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ), ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ .

    ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ.

    ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρία πόσους θα διορίσεις αυτή την φορά; Από ότι ακούω πρόκειται να επιλύσεις οριστικά το πρόβλημα της ανεργίας στο Δήμο μας.
    Ρε Μαρία, άσε τα μεγάλα λόγια και σταμάτα να κοροϊδεύεις κάθε δυστυχισμένο/η άνεργο/η. Σε ξέρει πια όλος ο κόσμος.
    Ντροπή πια. Εσύ, ο Αυγουρόπουλος, ο Λινάκης και η Δημητριάδου ταυτίζεστε απόλυτα με τον παλαιοκομματισμό, τις πελατειακές σχέσεις, το βόλεμα ημετέρων. Βρήκατε τον άχρωμο, άοσμο, άγευστο, τον πραγματικά φελλό, τον γαμπρό του εφοπλιστή που θα πρέπει ο εφοπλιστής να τον κάνει κάτι σημαντικό για την κόρη του, τον αιώνιο φοιτητή, που παρέλαβε μια από τις καλύτερες τεχνικές εταιρίες και την χρεοκόπησε και πασχίζετε να τον βγάλετε Δήμαρχο για να διαιωνίσετε την εξουσία σας. Στις 26 Μαΐου θα αποτελείτε πια παρελθόν. Η Ελλάδα έφτασε εκεί που έφτασε εκεί που έφτασε εξαιτίας της νοοτροπίας και των πρακτικών σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΡΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ???????ΠΕΣ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ΧΟΝΤΡΟΜΑΓΟΥΛΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MARIA PVS PAS APO XRHMATA???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή