Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΠΙΠΕΡΑΤΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ!!! Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ...

– Κασιδιάρης: Έχω βίντεο και με βουλευτές άλλων κομμάτων 
– Παναγιώταρος: Μίλησα κι εγώ με τον Μπαλτάκο
 Φήμες για βίντεο 28 λεπτών με αναφορές σε δικαστές και τις συζύγους τους

- Είχαμε συνεχώς επαφές με τον Τάκη Μπαλτάκο, υποστηρίζουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρης, Μίχος, Παναγιώταρος 
- Βίντεο με τον πρώην γγ του υπουργικού συμβουλίου φέρεται να έχει και ο Ηλίας Παναγιώταρος 
- Υποστηρίζει πως σε αυτό του επιβεβαιώνει την παρέμβαση Αθανασίου στη Δικαιοσύνη
- Κασιδιάρης: Βουλευτές όλων των κομμάτων, όχι μόνο της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, παραδέχτηκαν πως υπήρξε σκευωρία 

Δεν έχουν τέλος οι απειλές της Χρυσής Αυγής πως υπάρχουν κι άλλα βίντεο τύπου Μπαλτάκου και τα οποία "καίνε" βουλευτές απ’ όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Μετά τις απειλές του Ηλία Παναγιώταρου από το βήμα της Βουλής, έξι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ανάμεσά τους οι Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος, εμφανίστηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στο κανάλι Ε και προανήγγειλαν τη δημοσιοποίηση νέων βίντεο όχι μόνο από συνομιλίες τους με τον τέως γενικό γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου, Τάκη Μπαλτάκο, αλλά και από υποκλοπές συνομιλιών με βουλευτές απ’ όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης. 

Και οι τρεις υποστήριξαν ότι είχαν συνεχείς επαφές με τον Τάκη Μπαλτάκο, με τον Ηλία Παναγιώταρο να ισχυρίζεται ότι έχει καταγράψει και συνομιλία που είχε ο ίδιος με τον πρώην κυβερνητικό αξιωματούχο και στο οποίο, σύμφωνα πάντα με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, του επιβεβαιώνει πως ο Χαράλαμπος Αθανασίου πήρε τους ανακριτές όχι μόνο για να μάθει την πορεία της δικαστικής έρευνας αλλά για να παρέμβει στο έργο της.
Ηλίας Κασιδιάρης: Η Νέα Δημοκρατία είναι ο εχθρός μας, που μας έκλεισε στη φυλακή! Έχω φίλους σε όλα τα κόμματα, πλην Νέας Δημοκρατίας
Ο Ηλίας Κασιδιάρης από την άλλη, υποστήριξε ότι έχει βίντεο με συνομιλίες που με βουλευτές απ’ όλα τα κόμματα. 

«Μίλησα με όσους βουλευτές οποιουδήποτε κόμματος υποστήριξαν την αθωότητα της Χρυσής Αυγής ή μάλλον υποστήριξαν ότι βιώνουμε μία σκευωρία. Αυτοί δεν ανήκουν μόνο στη Ν.Δ ούτε μόνο στο ΣΥΡΙΖΑ, ανήκουν και σε άλλα κόμματα. Μίλησα δηλαδή με βουλευτές, ολόκληρου του πολιτικού φάσματος-δεν χρειάζεται να πω ονόματα σε αυτή τη φάση», είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων. 

Yποστήριξε δε πως από τη στιγμή που έκανε σχετική ερώτηση στη Βουλή στον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, «προφανώς κάτι έχω ακούσει, κάτι ξέρω». 

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν διέψευσαν και την πληροφορία που είπε πως έχει ο Γιώργος Τράγκας, ότι δηλαδή υπάρχουν καταγεγραμμένες και συνομιλίες, στις οποίες «γίνονται αναφορές σε πρόσωπα και καταστάσεις που πραγματικά προκαλούν σάλο. Υπάρχουν έξι επτά βίντεο, το ένα είναι 28 λεπτά στα οποία ο Μπλατάκος μιλά για δικαστές ακόμη και στις συζύγους τους».
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου