Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΩΣ...ΥΠΟΚΛΟΠΕΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!!!!!!!!

Διευκρινίζω για μαι ακόμη φορά προς όσα λαμόγια επιδιώξουν να με στιγματίσουν ως "χρυσαυγίτη": Δεν έχω καμιά σχέση με κόμματα τα οποία απεχθένομαι στο σύνολό τους. Όμως, δεν μπορώ να το βουλώσω μπροστά σε όσους παραλογισμούς βιώνουμε απ'όπου κι αν προέρχονται. Και τα τελευταία 4 χρόνια ζούμε κάθε είδους παραλογισμό και βιασμό της δημοκρατίας από την πλευρά της κυβέρνησης. 
Δεν μπορεί λοιπόν το ξεβράκωμα που επεφύλαξε ο Κασιδιάρης στην κυβέρνηση αντί να οδηγήσει στην αποκάλυψη του πραγματικού έγκλήματος και τους εγκληματίες να στιγματίζεται ο Κασιδιάρης ως ...εγκληματίας γιατί η απόκάλυψή του ήταν προϊόν υποκλοπής!!! 
Θα τρελαθούμε τελείως σε αυτόν τον τόπο; Τον Χάρη Τομπούλογλου πώς τον μπαγλάρωσαν ότι ...τα'πιανε; Με κρυφή κάμερα δεν τον πιάσανε; Τους εγκληματίες που διαπράτουν εγκλήματα σε τράπεζες και μαγαζιά με κρυφή κάμερα δεν τους πιάνουν; Μερικά από τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής που χρησιμοποιούνται ήδη ως στοιχεία στην σε βάρος της δικογραφία, ως προϊόντα υποκλοπής δεν είναι παρμένα; 
Πώς λοιπόν και γιατί, εφόσον αποκαλύπτεται σκηνοθετημένο έγκλημα μεγατόνων σε βάρος της Χρυσής Αυγής από την κυβέρνηση και ξένα κέντρα, δεν πρέπει να αποκαλυφθεί; 
Ποιους δουλεύουν όλοι αυτοί; 
Αύριο λοιπόν φιλοξενώ συνέντευξη του δικηγόρου Παύλου Σαράκη ο οποίος απαντά επ'αυτού, για να κλείσουν επιτέλους μερικά στόματα και εξυπνάκηδες που βγαίνουν δημοσίως να καταδικάσουν τον υποκλοπέα Κασιδιάρη και όχι τον πραγματικό εγκληματία!!!
Άει σιχτίρ!

Υ.Γ. Πληροφούμαι ότι και ο Κυριάκος Βελόπουλος ...καταδίκασε τον υποκλοπέα Κασιδιάρη και όχι το έγκλημα ή τους εγκληματίες που αποκάλυψε ο Κασιδιάρης. Εάν το έχει πράξει αυτό ο Βελόπουλος, να ξέρει ότι θα με βρει απέναντί του με σκληρή και αδυσώπητη κριτική!!!   

1 σχόλιο:

  1. Τα περισσότερα κόμματα και τα περισσότερα ΜΜΕ τείνουν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από ένα τόσο σοβαρό θέμα.
    Άρα ειναι υπέρ της διαιώνισης της σημερινής τραγικής κατάστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή