Τρίτη 1 Απριλίου 2014

"ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΞΥΔΗΣ"! ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!

Ο αναγνώστης μας (τα στοιχεία του είναι στη διάθεσή μας) ρίχνει νέες βόμβες για το ΓΠΣ Παπάγου το οποίο ουσιαστικά το βγάζουν παράνομο, όπως ψηφίστηκε από το ΔΣ!!! Απόφαση άκυρη δηάδή!!!
Διαβάστε τι ντοκουμέντα παραθέτει: 

Έκτακτο ιατρικό ανακοινωθέν
Ο ασθενής, τον οποίον δεν προνοήσαμε να προσδέσουμε επί της χειρουργικής κλίνης, έπεσεν εξ αυτής κατόπιν ενός ξαφνικού τινάγματος και ευρίσκεται σε κώμα.. Καταβάλλονται προσπάθειες για την αφύπνισή του.
Με τη σκληρή γλώσσα του Νόμου, ο 1337/83 και ο 2508/97 προβλέπουν την εισφορά σε χρήμα και γη για εκείνους που ωφελούνται λόγω ένταξης στο σχέδιο πόλεως με σ.δ. υψηλότερο του 0,8 και, εν πάση περιπτώσει, του σ.δ. της περιοχής. Για τις πολυκατοικίες που χτίστηκαν με πολύ υψηλότερο του 1,0 σ.δ. και εντάσσονται τώρα στο σχέδιο πόλεως με το περιβόητο ΓΠΣ (ή GPS !!), δεν προβλέφθηκε κάτι τέτοιο. 
Δεν θέλουμε να πιστεύουμε οτι απεμπολούνται τα δικαιώματα του Δήμου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η επέκταση, όμως, του "νεοπλάσματος" εις τα "φρένα" του "ασθενούς", συνεπεία της πτώσεώς του από την κλίνη, είναι διαγνωσμένη
Δεν είμεθα σε θέση να προβλέψουμε αν η επόμενη ημέρα (δημοτική αρχή) θα είναι χειρότερη από την παρούσα. Καλού κακού, όμως, ας κάνουμε μια ευχή : "Και μη χειρότερα" …
Νεώτερο ιατρικό ανακοινωθέν θα εκδοθεί εντός της ημέρας, εν ανάγκη και εντός της νύχτας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου