Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

γράφει ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος
υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού

Η σημερινή επιλογή της Ελληνικής Πολιτείας και της Ευρωπαϊκής Ενωσης να διπλασιάσουν τα κονδύλια για την Καινοτομία από το 4% στο 8% του προϋπολογισμού καταδεικνύει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την ευθυκρισία και την ευστοχία των 8 προτάσεων που έχουμε καταθέσει στην τοπική μας κοινωνία.
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η Εξυπνη Εξειδίκευση, η αρχή της Καινοτομίας και η αρχή της Εταιρικής Σχέσης που χρησιμοποιούμε στις 8 προτάσεις μας αποτελούν την μοναδική λύση και προοπτική για το δήμο Παπάγου Χολαργού, για τους άνεργους και τους τοπικούς επιχειρηματίες.

Είναι προφανές πια ότι εδώ εντοπίζεται η μεγάλη ευκαιρία.

Ο Δήμος μας να αναπτύξει την Έξυπνη Εξειδίκευση μέσω της Καινοτομίας και με την ίδρυση Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων να δημιουργήσει εκατοντάδες θέσεις εργασίας για την απασχόληση του τοπικού ανθρώπινου δυναμικού.

Ο Δήμος μας να προετοιμάσει και να υποστηρίξει τις τοπικές του επιχειρήσεις για να ενταχθούν σε δράσεις Καινοτομίας και το πρόγραμμα «Επανεκίνηση» στο πλαίσιο της Έξυπνης Εξειδίκευσης και της πλατφόρμας S3.

Ο Δήμος μας να εντάξει ως εταίρος τις τοπικές επιχειρήσεις στις δράσεις που θα αναπτύξει ο ίδιος στην Έξυπνη Εξειδίκευση και την Χωρική Ταυτότητα, μέσω της Καινοτομίας, έτσι ώστε να δημιουργηθούν εκατοντάδες θέσεις εργασίας και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με την απορρόφηση επενδυτικών κεφαλαίων.


Για μια φορά ακόμη επαληθεύεται ότι με τις 8 προτάσεις στοχεύσαμε σωστά και σχεδιάσαμε επιτυχώς την προοπτική του Δήμου μας την ώρα που οι υπόλοιποι ασχολούνταν με τις μεταγραφές ονομάτων στα ψηφοδέλτια τους.

Δείτε τις προτάσεις μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου