Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΟΤΡΩΤΣΟ ΑΠΟ ΤΟ REAL FM!

ΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ" 
Έντονο παρασκήνιο πίσω από την ξαφνική απόλυση του δημοσιογράφου Σεραφείμ Κοτρώτσου από τον Real FM. Κάποιοι κάνουν λόγο για...αξεπέραστες διαφωνίες με την διοίκηση, γεγονός που οδήγησε τον Νίκο Χατζηνικολάου να διώξει τον Κοτρώτσο.
Πριν από ενάμισι μήνα, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής του Κοτρώτσου, ανακοινώθηκε στον δημοσιογράφο πως σταματάει η συνεργασία του με το ραδιόφωνο του Real FM.
Ο Σεραφείμ Κοτρώτσος ανέβαζε καθημερινά τους τόνους 8 με 10 το βράδυ μέσα από μια «αντιμνημονιακή» εκπομπή με σχόλια και καλεσμένους από όλους τους χώρους. Tη θέση του στο πρόγραμμα του σταθμού στη ζ'ώνη 8 με 10 παίρνει ο Γιώργος Χουδαλάκης. Ο Σεραφείμ Κοτρώτσος είχε και συνεργασία με την..
εφημερίδα του Χατζηνικολάου, τη Real News, στην οποία αρθρογραφούσε κάθε Κυριακή. Kαι αυτή η συνεργασία έλαβε τέλος.
Πληροφορίες θέλουν τον συνέταιρο Ανδρέα Κουρή οργισμένο για το γεγονός ότι ο Κοτρώτσος μέσα από την εκπομπή του διαφήμιζε την αντίστοιχη πολιτική εκπομπή του στο κανάλι ACTION 24 κι αυτό ήταν, λέει σε βάρος του Contra ιδιοκτησίας Κουρή μια και θεωρείται ανταγωνιστικό κανάλι.
Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Νοέμβριο απλήρωτοι εργαζόμενοι της εφημερίδας «Αποκαλύψεις» που έβγαζε ο Κοτρώτσος, είχαν παρέμβει κατά την παρουσίαση του βιβλίου του πρώην εργοδότη τους στο Athens Plaza, αναγκάζοντας τον Χατζηνικολάου και τους λοιπούς του πάνελ να διακόψουν την εκδήλωση. Τότε ο Χατζηνικολάου που θα συντόνιζε τη συζήτηση αρχικά είχε προσπαθήσει να ηρεμήσει τα πνεύματα λέγοντας ότι «οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι», αλλά όταν διαπίστωσε ότι οι εργαζόμενοι δεν αστειεύονται δήλωσε άγνοια για το θέμα. Μάλιστα πριν αποχωρήσει ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ γνώριζα ότι είχε τακτοποιηθεί το θέμα»...
Ο ίδιος ο Σεραφειμ Κοτρώτσος σε επιστολή του προς τους zoornalistas είχε απαντήσει σε ανακοίνωση των απλήρωτων εργαζόμενων και είχε κάνει τότε λόγο για απόπειρα επαγγελματικής του εξόντωσης..
.

(Πηγή: zoornalistas.blogspotapokalipseto.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου