Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ! ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΜΟΙ ΜΕ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΣΚΥΛΩΝ! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΚΑΛΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ...ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ!
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ
Προς
κ. Τόλια

Κοιν/ση
κα Ευριπιώτη
Αθήνα, 4 Απριλίου 2014
Αξιότιμε κύριε Τόλια,

Αναγκαζόμαστε εκ των πραγμάτων να απευθυνθούμε σε εσάς καθώς η κυρία Ευριπιώτη ενώ έχει λάβει ήδη τέσσερις καταγγελίες από την Ομοσπονδία μας (και τρεις νέες που σας αποστέλλουμε συνημμένες) δείχνει ολιγωρία στο να λυθούν τα θέματα που έχουν προκύψει για τις μεταφορές κατοικίδιων ζώων με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Καθώς έχουμε τις καλύτερες εντυπώσεις από την μεταξύ μας συνεργασία και την κατ ιδίαν συζήτηση στο γραφείο σας, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα εξής:
Α) Ο πίνακας δρομολογίων, όπως αυτόν επιμελήθηκε η κυρία Ευριπιώτη, δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη, αφού τα δρομολόγια δεν έχουν ανταπόκριση για άλλες πόλεις. Ένα μικρό παράδειγμα αποτελούν οι γραμμές Αθήνα – Λάρισα – Βόλος (και το αντίστροφο), Πάτρα – Αθήνα – Θεσσαλονίκη (και το αντίστροφο) και πολλά ακόμα δρομολόγια.
Β) Δεν έχουν καθοριστεί δρομολόγια για μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, όπως για παράδειγμα Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη (και το αντίστροφο) με αποτέλεσμα από και προς αυτές τις περιοχές να παραμένει αδύνατο το ταξίδι συνοδεία κατοικίδιου.
Γ) Οι Ελεγκτές, σύμφωνα και με όλες τις καταγγελίες που έχουν φτάσει σε εμάς και σας έχουμε κοινοποιήσει, επιμένουν στην παλιά τακτική των αποσκευών ή της ενοικίασης ολόκληρου διαμερίσματος, απαξιώνοντας εντελώς τις εντολές σας.
Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία προστριβών μεταξύ υπαλλήλων σας και πελατών σας, και η αγανάκτηση τους, ενώ φτάνουν σε σημείο να αναγκάζονται να ταξιδέψουν με άλλα μέσα (π.χ. πλοία, αεροπλάνα) εγκαταλείποντας έτσι την εταιρεία σας.
Σας εφιστούμε την προσοχή σας ενόψει Πάσχα, που όλοι οι φοιτητές θα επιχειρήσουν να ταξιδέψουν προς τα σπίτια τους και θα δημιουργηθεί στην κυριολεξία κομφούζιο.
Αν και εδώ και αρκετό καιρό έχουμε ζητήσει από την κυρία Ευριπιώτη να επιμεληθεί τον πίνακα δρομολογίων, αυτό δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα, και δυστυχώς τώρα τις γιορτές θα υπάρξει μεγάλη ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό.
Τέλος, μολονότι η εγκύκλιος έχει ημερομηνία 13/01/2014, μέχρι σήμερα το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων, δεν έχει ενημερωθεί (ούτε οι όροι χρήσης) με αποτέλεσμα να βρίσκονται προ εκπλήξεως όσοι επιλέξουν αυτόν τον τρόπο έκδοσης εισιτηρίων, και φτάνουν να προσπαθούν να ταξιδέψουν με κάποια άλλη αμαξοστοιχία που δεν επιτρέπεται τελικά η μεταφορά ζώων.
Ζητούμε από εσάς, όπως άμεσα επιληφθείτε των καταγγελιών και δώσετε εντολή να δημιουργηθεί έναςσωστός πίνακας δρομολογίων που θα περιλαμβάνει κατ αρχήν όλες τις περιοχές που καλύπτει το δίκτυό σας αλλά αφετέρου θα συμπεριλαμβάνει σίγουρα ανταποκρίσεις, το συντομότερο δυνατό, ώστε να έχουν ενημερωθεί όλοι οι υπάλληλοί σας και να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για την περίοδο των εορτών.

Με εκτίμηση,

Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία &
Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων

1 σχόλιο:

  1. η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ που εκανε την παραπανω αναφορα-καταγγελια-δημοσιοποιηση ειναι η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ,διοτι στον τιτλο του θεματος σας αναφερεται ως Πανελληνια Φιλοζωικη Ομοσπονδια.Ευχαριστουμε για την διορθωση.ΠΦΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή