Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΞΕΔΟΘΗ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ (ΠΛΕΙΣΤΑΚΙΣ). ΔΗΜΑΡΧΕ ΞΥΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ;

Αναγνώστης μας παραθέτει σωρεία επιχειρημάτων που καταδεικνύουν ότι  η την απόφαση για το ΓΠΣ Παπάγου πάρθηκε κατά παράβαση του νόμου!!! Οι αναρτήσεις μας ήταν συνεχείς τις τελευταίες μέρες (δείτε εδώ, εδώ κι εδώ) ωστόσο ο Δήμαρχος δεν έχει απαντήσει καθόλου. Δήμαρχε γνωρίζεις ότι μπορεί να προσβληθεί η απόφαση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση; Μία απάντηση μπορείς να δώσεις επί των επιχειρημάτων του αναγνώστη; Ο οποίος επανέρχεται με νέα ντοκουμέντα:

Τακτικό ιατρικό ανακοινωθέν
Ο "ασθενής" μας εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος (!) στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Memorial. Καταβάλλονται εντατικές προσπάθειες από το ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό να σταθεί στα πόδια του αλλ' εις μάτην. Παραπατάει, παραπαίει και καταρρέει πάραυτα.
Στο Νόμο 3463/06 (Δ.Κ.Κ.), αρθ. 79 § 2 στο οποίο παραπέμπει ο "Καλλικράτης" - Ν.3852 αρθ. 72 & 73 - αναφέρεται οτι "Οι κανονιστικές πράξεις λαμβάνονται από τα δημοτικά συμβούλια με την απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των μελών τους, το συντομότερο δυνατό διάστημα από την έναρξη της δημοτικής περιόδου". Στην περίπτωσή μας η περίφημη απόφαση ("κανονιστική" πράξη) για το ΓΠΣ - γίνεται ρητή μνεία περί αυτού στα προαναφερθέντα άρθρα του "Καλλικράτη" - ελήφθη λίγες εβδομάδες προ της λήξεως της αλήστου μνήμης δημοτικής περιόδου.
Μα, δεν έμεινε διάταξη Νόμου του Κράτους που να μην παρεβιάσθη ; Τί είναι τούτο το πράμα ;
Καταλήγοντας, γνωρίζουμε στους αγωνιώντες αναγνώστες οτι ο "ασθενής" μας πετάγεται κάθε τόσο από την κλίνη του, κραυγάζει "L' etat c'est moi" και βυθίζεται πάλι σε λήθαργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου