Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Ο ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΛΥΨΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ...

...ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 2 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΕΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ    

ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ κατέθεσε από αρχές Μάρτη 2014, στο Δ.Σ. του ΔΟΚΜΕΠΑ την παρακάτω πρόταση:
«Με αφορμή το θέμα των αιτήσεων γονιών για απαλλαγή ή μείωση των τροφείων στους Παιδικούς Σταθμούς.
Στη βάση τη γενικής θέσης που έχουμε για Αποκλειστικά Δημόσια Δωρεάν σύγχρονη και ποιοτική ψυχοσωματική αγωγή καθολικά και ισότιμα για όλα τα παιδιά.
Α. Ζητάμε και προτείνουμε απόφαση για πλήρη κατάργησή της κάθε είδους πληρωμής από τους γονείς. Διεκδίκηση από το Δήμο και την Κυβέρνηση επαρκή χρηματοδότηση για κάλυψη όλων των αναγκών, δωρεάν για όλα τα παιδιά.
Β. Καταθέτουμε πρόταση και ζητάμε να δεσμευτεί η διοίκηση του ΔΟΚΜΕΠΑ, η δημοτική αρχή, ώστε να πάρει μέτρα έγκαιρα από τώρα για την εξασφάλιση του προσωπικού και της υλικοτεχνικής υποδομής για τη νέα χρονιά για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες, όλες οι αιτήσεις των γονιών. Γι αυτό προτείνουμε να παρθεί απόφαση κατάργησης του αποκλεισμού των παιδιών των ανέργων και του αποκλεισμού των παιδιών κάτω των 2 ετών.»
Η πρόταση απορρίφτηκε με εισήγηση του Προέδρου Η. Αποστολόπουλου υποψήφιου Δημάρχου, στελέχους και των διοικήσεων της ΝΔ στο Δήμο (Νικολάου και Ξύδη). Νέο, δήθεν άφθαρτο πρόσωπο, που συνεχίζει την ίδια πολιτική.
Η  ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ επανειλημμένα έχει θέσει το θέμα και στο Δημοτικό Συμβούλιο και στο ΔΣ του ΔΟΚΜΕΠΑ και θα συνεχίσει πιο δυναμικά.
Συνεχίζουμε να διεκδικούμε :
ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤ. ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ.
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ.
ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΟΦΕΙΑ.
ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΣΥΧΡΟΝΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ.
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ, ΟΧΙ ΣΤΙΣ 11ΜΗΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΑΛΕΡΑΣ.
 ΠΛΗΡΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ- ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ.


2 σχόλια:

  1. Ο Αποστολόπουλος από τότε που παντρεύτηκε κόρη εφοπλιστή συμπεριφέρεται σαν νεοπλουτος. Αδιαφορεί για τους ανέργους γονείς και τους άπορους, θύματα της κρίσης. Εύγε γαμπρε του εφοπλιστή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πήραν το παιδί μου στον παιδικό σταθμό γιατί η μαμά του ,μου είπαν ότι δεν εργάζεται !
    Ελληνες από καταγωγή και όταν τους ρώτησα αν είναι δυνατόν να μου λέτε τέτοιες μπούρδες,η απάντηση ήταν ότι έτσι είναι η νομοθεσία.
    Η νομοθεσία όμως δεν λέει ότι η κάθε αλβανή και η κάθε βουλγάρα που κάνει ένα μεροκάματο το μήνα δεν μπορεί να πάει το παιδί της στον δημοτικό σταθμό.
    Μπορεί και έτσι η αλβανή και η βουλγάρα το πηγαίνουν ενώ εμείς που έχουμε δώσει τη ψυχή μας γι αυτή τη χώρα και αυτό το σκατιοκράτος που έχουν δημιουργήσει δεν μπορέσαμε.
    Το πήγαμε όμως μέσω ΕΣΠΑ στον καλύτερο ιδιωτικό σταθμό και τους γράψαμε στα απόκρυφα μας .
    Ποιός να ενδιαφέρετε ; Αυτοί πλέουν στο χρήμα και ολυτε έχουν συναίσθηση για το τι συμβαίνει. Τα δικά τους παιδιά θα τα διορίσουν και πριν τη γέννα ,όχι μόνο θα τα πάνε σε ιδιωτικά σχολεία και σταθμούς δίνοντας χιλιάδες ευρώ.
    Και αν πει κανένας γονέας κάτι , του λένε ότι δεν έχουν προσωπικό και θα δουν τι θα κάνουν και διάφορα άλλα "μασάλια" που λέμε και στη Θεσσαλονίκη εμείς οι Θεσσαλονικείς.
    Όταν φώναζαν κάποιοι ότι πρέπει να παίρνουν όλα τα ελληνόπουλα που θέλουν να τα πηγαίνουν οι γονείς τους είτε γιατι οικονομικά δεν μπορούσαν είτε γιατί πίστευαν ότι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί είναι καλύτεροι είτε για άλλους λόγους , τους ζητούσαν και τους ζητούν 10 διαφορετικά δικαιολογητικά .
    Μέχρι πότε κατουράνε και πότε χέζουνε θα τους ζητούν στο τέλος αν συνεχιστεί αυτό.
    Εσείς στην Λαϊκή συσπείρωση δεν έχετε όμως καταλάβει ότι χρειάζονται περισσότερα χρήματα για να γίνουν όλα αυτά.Δίκιο έχετε απεριόριστο αλλά ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή