Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ!!!


Χάριν των εργοδοτών του εγκλήματος

γράφει ο Κυπριανός Χριστοδουίδης

Το διαβάσαμε κι αυτό :

«Η Ρωσία έχει παραβιάσει τους διεθνείς κανόνες με την παράνομη προσάρτηση της Κριμαίας και την αποστολή στρατευμάτων στο έδαφος της Ουκρανίας που απειλεί και υπονομεύει τα θεμέλια ενός κυρίαρχου κράτους»

κχ
Απατεώνες, ψεύτες, υποκριτές όπως πάντα. Η Τουρκία στην Κύπρο εδώ και σαράντα χρόνια τι κάνει ; Δεν έχει προσαρτήσει βέβαια την Κύπρο, επειδή η παρτίδα για να πέσει η Ρωσία δεν έχει ακόμη τελειώσει. Πολλά πιόνια : Ρουμανία, Μολδαβία, Βουλγαρία, Σερβία, πρέπει να φαγωθούν ακόμη. Το ΝΑΤΟ πρέπει να μας προστατέψει από τους εξωγήινους. 

Η Τουρκία κάνει αυτό που θέλουν να κάνει και η Πολωνία. Η Ουκρανία είναι κάτι σαν την Κύπρο, το πιόνι που θα θυσιαστεί. Κάθισε φρόνιμα Τουρκία γιατί θα δώσω την Κύπρο στην Ελλάδα. Έχεις και τους Κούρδους. Κάθισε φρόνιμα Ελλάδα - έχεις και τα δανεικά - γιατί θα δώσω όλη την Κύπρο, και όχι μόνο, στους Τούρκους και ... . Πολωνία φρόνιμα, θα δώσω την Ουκρανία στην αρκούδα. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό, έτσι ; Μαζί μου θα έχεις δανεικά, λεφτά, ανάπτυξη. Συμφωνεί και η Ουκρανία, έτσι δεν είναι κ. Γιάτσενιουκ ; Μετά θα είναι όλα δικά σου - δικά μου, αλλά αυτό δεν το λένε στους πειναλέους Πολωνούς και Ουκρανούς.. 

Ας έρθουν λοιπόν εδώ οι της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Κάτι ξέρουμε, ξήλωσαν τη Χούντα, που αυτοί έφτιαξαν, μας έβαλαν μια άλλη, για να ρίχνουμε την ελεύθερη και δημοκρατική ψήφο μας στην παγκόσμια Χούντα αμερικανοβρετανικής έμπνευσης που ετοιμάζουν. Μας μπούκωσαν με δανεικά, που τώρα τα παίρνουν πίσω με τόκους, πανοτόκια, αντιρατσιστικούς νόμους και άλλα διάφορα - της ανεργίας - κόλπα. Οι άνεργοι πάντα θα ψηφίζουν, ή θα κάνουν επαναστάσεις επ΄ αμοιβή χάριν των εργοδοτών της παγκοσμιοποίησης. Για να είμαστε ακριβείς, χάριν των εργοδοτών της ψευτιάς, της απάτης, της υποκρισίας. Με μια λέξη : Του εγκλήματος.

2 σχόλια:

  1. Κύριε Κυπριανέ, ξέρεις πολύ καλά ότι η ορθότητα των λόγων έχει καταντήσει
    στα χρόνια της Παγκοσμιοποίησης "φωνή βοώσα εν τη ερήμω".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, ανώνυμε, σωστά γράφεις. Τα επιχειρήματα, σταγόνες στον ωκενό είναι, κανείς δεν δίνει σημασία. Το πάθημα από το παρελθόν τους έγινε μάθημα . Οι νεανίσκοι, οι νομικοί, και άλλοι τινές του ιερατείου δεν τα έβγαζαν πέρα. Ε, λοιπόν, είπαν, ας κάνουμε και ένα λαϊκό ήρωα, αφού μας δένει τη γλώσσα.
    Η συνέχεια γνωστή, με τον Πιλάτο να κάνει ακριβώς τα ίδια.

    Και κάτι, που ίσως πολλοί αγνοούν. Σε συζήτηση που είχα με γνωστό μου Πολωνό, μου είχε πει επί λέξει : Όπως εσείς έχετε τους Τούρκους, έχουμε κι εμείς τους Ρώσους ! Η κουβέντα είχε γίνει, όταν σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα ο πρόεδρος, ή ο πρωθυπουργός, δεν θυμάμαι, της Πολωνίας, όταν πήγαινε να επισκεφθεί τον Πούτιν ή Μεντβέγιεφ - ούτε κι αυτό το θυμάμαι - στη Μόσχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή