Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ! ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ "Π@@ΣΤΗ, Π@@ΣΤΗ"! ΜΟΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ Η ΕΒΡΑΪΚΗ!!!

Επί της αρχής υπερψηφίστηκε το "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης ενώ η συζήτησή του θα συνεχιστεί την Παρασκευή οπότε και αναμένεται να ψηφιστεί και επί των άρθρων.
 
Το μόνο που δεν εγκρίθηκε ακόμα ήταν η γάμος των ομοφύλων κάτι που θα γίνει σε δεύτερη φάση, σίγουρα, ενώ ψηφίστηκε από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, η ποινική δίωξη όσων αναφέρονται στον γενετήσιο προσσανατολισμό κάποιου με υποτιμητικό τρόπο.
 
Σε ότι αφορά τις γενοκτονίες η μοναδική που αναγνωρίζει είναι η εβραϊκή γενοκτονία. Καμμία αναφορά στις γενοκτονίες των Ελλήνων Ποντίων, Ελλήνων της Μικράς Ασίας και Αρμενίων. Κανονικός δορυφόρος της Τουρκίας έγινε η χώρα...
 
Η κυβέρνηση "έγραψε και στα παλαιότερα των υποδημάτων της" τις αντιδράσεις της Εκκλησίας για τους ομοφυλόφιλους και πλέον όποιος λέει τον π@@στη, π@@στη, θα διώκεται ποινικά.
 
Oσο για τους 38 βουλευτές της ΝΔ που είχαν κάνει "επανάσταση" και εχαν στείλει και επιστολή στον Α.Σαμαρά, πιο "γατάκια" δεν υπάρχουν. Ολοι με μια φωνή είπαν "Ναι" στο ανοσιούργημα σε βάρος του Εθνους και της Κοινωνίας, που "φτύνει στα μούτρα" εκατομμύρια σφαγιασθέντες Ελληνες και την ίδια την Ορθόδοξη Εκκλησία.
 
Το νομοσχέδιο υπερψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, ο ΣΥΡΙΖΑ επιφυλάχθηκε επί της αρχής ενώ καταψήφισαν ΑΝΕΛ, Χρυσή Αυγή, ΚΚΕ και Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές.
 
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου αρνήθηκε να κάνει δεκτές τροπολογίες που είχαν καταθέσει το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜΑΡ για την επέκταση του Συμφώνου Συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια, υποστηρίζοντας ότι είναι ένα πολύ πολυσύνθετο και σοβαρό θέμα που χρειάζεται μελέτη.
 
«Το θέμα αυτό έχει πολλές παραμέτρους. Έχει χαρακτηριστικά ασφαλιστικά, κοινωνικά, θρησκευτικά, πολιτικά και χρειάζεται μελέτη. Πρέπει να ενταχθεί στο αστικό, οικογενειακό δίκαιο. Δεν είναι εύκολο ή απλό να έρθει στη Βουλή με μία διάταξη. Γίνεται επεξεργασία, θα το δούμε», ανέφερε ο κ. Αθανασίου.
 
Νωρίτερα, το ΠΑΣΟΚ, δια του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας Παναγιώτη Ρήγα και του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου Κωνσταντίνου Τριαντάφυλλου, είχε επιμείνει στην ανάγκη να γίνει δεκτή η τροπολογία, που είχε κατατεθεί από 17 βουλευτές του κόμματος για την επέκταση του Συμφώνου Συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια. «Πρέπει κι η Πολιτεία και η ελληνική κοινωνία να προχωρήσουν στην αναγνώριση του Συμφώνου Συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών», σημείωσε ο Παναγιώτης Ρήγας.
 
Την τροπολογία του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε και ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κωνσταντόπουλος, τονίζοντας ότι κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, ενώ σημείωσε δηκτικά: «Δεν είναι αόρατα τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών και δεν μπορούμε δεχόμαστε τα καλά της δύσης, αλά κάρτ».
 
defencenet.gr

2 σχόλια:

  1. Με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο της εταιρείας με τις πολλές ελαττωματικές ιδιαιτερότητες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ προστατεύουν τους Εβραίους, γκέι, λεσβίες, κοντσίτες, τουρκόσπορους ψηφοφόρους τους που είναι ανεπιθύμητοι και ψεκασμένοι. Άλλωστε είναι βλαβεροί, ανύπαρκτοι και ευαίσθητοι... ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ είναι υπό της Τουρκίας τόσα χρόνια και ξέρουν να κάνουν καλά επικύψεις γιατί οι περισσότεροι είναι με ελαττωματικές ιδιαίτερες ικανότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι προφανές τα εβραιόδουλα νεοταξικά ελαττωματικά αρρωστημένα ιδιαίτερα ισοπεδωμένα γατάκια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ έκαναν τα πάντα να προστατέψουν τους αυλικούς τους και τους ψηφοφόρους τους που είναι γκέι-τραβέλια-λεσβίες και κοντσίτες που είναι ελαττωματικοί χρόνια με πολλά κόμπλεξ και κουσούρια πολλών ετών, αναγνωρίζουν μόνο το Ολοκαύτωμα των Εβραίων που δεν υπήρχε ποτέ και υπάρχουν αποδείξεις γι' αυτό το γεγονός. Τα εβραιόδουλα νεοταξικά ελαττωματικά αρρωστημένα ιδιαίτερα ισοπεδωμένα γατάκια έκαναν ότι τους είπαν οι Εβραίοι και οι Τούρκοι και φόρεσαν στο πέτο τους το άστρο του Δαυίδ και τον ανάποδο σταυρό του Αντίχριστου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή