Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΖΗΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ "ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ"! ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Ποιος νομίζει ότι ξεψύχησε το βαθύ ΠΑΣΟΚ; Στον Χολαργό-Παπάγου πάντως μοιάζει αθάνατο! Ο Περικλής Ζήκας μπορεί να φαντάζει ο αδιαφιλονίκητος επικεφαλής στο "Δίκτυο Πολιτών" (το οποίο στηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ) ωστόσο άλλες οι βουλές... του ΠΑΣΟΚ! 
Και αυτό διότι κάποιοι μεθοδεύουν την καρατόμηση του Περικλή Ζήκα, προωθώντας τον γνωστό παθολόγο ιατρό Γιώργο Τασιό στην ηγεσία της...


παράταξης! Μια παράταξη η οποία ανέβασε συντριπτικά τα ποσοστά της στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και λίγο έλειψε να καταλάβει τη δεύτερη θέση, διεκδικώντας τη δημαρχία στον δεύτερο γύρο των εκλογών. Παρά τις επιτυχίες αυτές του Περικλή Ζήκα, κάποιοι δεν τον θέλουν στην παράταξη και του σκάβουν τον λάκκο! 
Βέβαια και οι φιλοδοξίες του Γιώργου Τασιού είναι παλαιές και γνωστές, με αποτέλεσμα να έχει παρεισφρήσει στο "Δίκτυο Πολιτών", χωρίς όμως πολλοί να ξέρουν την πολιτική του καταγωγή! Εμφανίζεται δηλ. ως ...Συριζαίος, ενώ είναι ντάλα Πασόκος! Προέρχεται από το παλαιό ΠΑΣΟΚ, έχοντας μάλιστα διεκδικήσει την υποψηφιότητα τού  επικεφαλής δημοτικής παράταξης, υποστηριζόμενης από το ΠΑΣΟΚ! Πρόκειται για την "Περικλέους Πολιτεία", όταν στα 2006 είχαν διεκδικήσει την ηγεσία της ο Πάνος Δεμετζής, ο Χρήστος Δασκαλόπουλος και ο Γιώργος Τασιός. Νικητής ήταν ο Δεμερτζής, που ως γνωστόν στις εκλογές γνώρισε την ήττα από τον Νικολάου!
Σήμερα λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Γιώργος Τασιός έχει κάνει σημαντική διείσδηση στο ΣΥΡΙΖΑ και στην παράταξη "Δίκτυο Πολιτών" με τη βοήθεια της γυναίκας του Καίτης Τασιού, πρώην Αντιδημάρχου επί δημαρχίας Σκούρτη!  Γιώργος Τασιός και Καίτη Τασιού λοιπόν (ντάλα Πασόκοι και οι δύο) εμφανίζονται από κοινού και επιδιώκουν να αλώσουν το "Δίκτυο Πολιτών" και κατ' επέκταση το ΣΥΡΙΖΑ, εμφανιζόμενοι ως Συριζαίοι!!! 
Το ατυχές είναι ότι υπάρχουν αρκετοί μέσα στην παράταξη του Περικλή Ζήκα οι οποίοι δεν έχουν ιδέα για τις πολιτικές καταβολές του ζεύγους Τασιού, με αποτέλσμα να στηρίζουν την περίπτωση υποψηφιότητάς του για Δήμαρχος, με τη σημαία του 'Δικτύου Πολιτών", στις επόμενες εκλογές! 
Καλά να πάθουν! Έτσι, το ΠΑΣΟΚ θα αλώσει το ΣΥΡΙΖΑ Χολαργού-Παπάγου! 

5 σχόλια:

  1. Ήθελέ στα και παθέσ στα.Όποιος σκάβει τον λάκο,
    του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα
    Όλα εδώ πληρώνοται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πάρουν σειρά και άλλοι,αν και αυτός είναι καλό παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι καλύτερος ο γιατρός,από τον χαζοχαρούμενο.Και με τον 12:17,έχω την ίδια γνώμη,όταν είσαι μέσα στην ''ίντριγκα'',κάποια στιγμή,επέρχεται η ''θεία δίκη''...!Αντε και μη μας γρ΄αφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλός μακάκας είναι...... Παρίστανε τον καρδιολόγο μέχρι που τον κάναν τσακοτό.....
      Χώρια που το πρόσωπο τούφαγε το διαμέρισμα....
      Ψονίσατε από σβέρκο στο ΣΥΡΙΖΑ....

      Διαγραφή
  4. Πάρε τον ένα ,χτύπα τον άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή