Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Η ΣΕΞΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΙΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ!

Εδώ και αρκετό καιρό έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ κι έγινε Πρώτο Θέμα στην ομώνυμη εφημερίδα για την ερωτική της σχέση με επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων και για το ότι διέλυσαν και οι δύο τις οικογένειές τους για να συνάψουν ερωτικό δεσμό! 
Το θέμα όμως που απασχολεί εσχάτως τα ΜΜΕ με την κα Κατερνίνα Μάρκου (περί ου ο λόγος) είναι οι θέσεις που πήρε η βουλευτής του Ποταμιού για τους φτωχούς και το ρεύμα που...δεν πρέπει να έχουν! 
Θυμίζουμε ότι η βουλευτής προέρχεται από τη ΔΗΜΑΡ (υπηρέτησε δηλ και αυτή τα Μνημόνια) και τώρα εξελέγη βουλευτής με το Ποτάμι του Θεοδωράκη! Αυτός ο Θεοδωράκης μαζεύει ό,τιμνημονιακό υπάρχει και το βάζει στο κόμμα του. 
Δείτε λοιπόν τι συνέβη με την κα Μάρκου....

όπως καταγράφεται στο tribune.gr:
Στην ομιλία της στη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων είπε, ανάμεσα σε άλλα, τα παρακάτω, εκφράζοντας την αντίθεσή της στην κυβερνητική απόφαση για ηλεκτροδότηση των σπιτιών των απόρων:
«…πώς μπορεί να διαφωνήσει κανείς επί της αρχής σε ορισμένα πράγματα όπως δωρεάν ρεύμα για 300.000 νοικοκυριά. Γιατί όχι για όσους δεν πληρώνουν, δηλαδή 600.000. Σίγουρα θα βρεθούν κι άλλοι εδώ μέσα να πουν 900.000, ή και 1.000.000.
Μπορεί να διαφωνήσει κανείς;
Υπάρχει κανείς μας που μπορεί να είναι εναντίον;
Φαντάζομαι πως όχι.
Αυτό που θέλω να πω, όμως είναι ότι δυστυχώς, όσους περισσότερους δωρεάν ηλεκτροδοτήσουμε σήμερα, τόσο περισσότεροι θα είναι αυτοί που θα έχουν ανάγκη αύριο.
Φέρνω αυτό το παράδειγμα από το “πρόγραμμα” της κυβέρνησης γιατί διαθέτει αυτή τη χαρακτηριστική, επιτρέψτε μου να πω, κάπως ξεπερασμένη εκ της πραγματικής εμπειρίας φιλοσοφία, που κόντρα στο ρεύμα της πλειοψηφίας στη Βουλή, εγώ θα πω ότι είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου».
(Από την ομιλία της βουλευτή του Ποταμιού Κατερίνας Μάρκου, στη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων του Πρωθυπουργού)
Και συνεχίζει σε άλλο σημείο: «Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, η κυβέρνηση, έχει κηρύξει ανένδοτο σε δανειστές και Ευρωπαίους, αυτό πολιτικά την ευνοεί συγκυριακά, αλλά το βαρύ κόστος – που το απεύχομαι – θα πέσει στην παραγωγική μηχανή της χώρας. Προειδοποιώ ότι ο λογαριασμός τότε θα έρθει υψηλός και μη μας πείτε ότι φταίμε εμείς και οι δανειστές».
Αυτό το κοριτσάκι, που λέει αυτά, είχε εκλεγεί στις προηγούμενες εκλογές ως «αριστερή» με τη ΔΗΜΑΡ και τώρα ως… σοσιαλφιλελεύθερη με Το ΠΟΤΑΜΙ! Αυτή είναι η μεταρρυθμιστική αριστερά του Κουβέλη και του Κύρκου, που «κληρονόμησε» σχεδόν «σύσσωμη» ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Είναι η πιο σκληρή ακροδεξιά «μεταμφιεσμένη» σε «αριστερά». Για όσους ακόμα δεν λένε να καταλάβουν τι εκφράζει ο συγκεκριμένος «χώρος»…
Δείτε τι είπε στη βουλή η σέξυ βουλευτίνα του Ποταμιού:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου