Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ. ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ! ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!!!

Το πρόβλημα που φορτώθηκε η χώρα μας από τους Ευρωπαίους καλείται να διαχειριστεί μόνη της, κάτι που είναι αδύνατον. Έτσι, καταγγέλεται από τους Ευρωπαίους ότι καταπατά τα δικαιώματα των αλλοδαπών, γι' αυτό και η σημερινή αυτοκτονία! Άλλο που δεν θέλουν οι Ευρωπαίοι! Ο υπουγός κ. Πανούσης ετοιμάζεται να κλείσει τα κέντρα κράτησης, με το πρόβλημα των αλλοδαπών να το επωμίζεται πλέον κάθε σπίτι και κάθε πολίτης! Η εγκληματικότητα και οι ασθένειες που κουβαλούν οι μετανάστες θα εξαπλωθούν σε όλη τη χώρα.
Διαβάστε το ρεπορτάζ από το Έθνος:

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από μέλη αντιρατσιστικών οργανώσεων είναι σε εξέλιξη έξω από την Αστυνομική Ακαδημία και το Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών, στην Αμυγδαλέζα, όπου χθες τη νύχτα βρέθηκε απαγχονισμένος 28χρονος αλλοδαπός.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αυτοκτονία 28χρονου Πακιστανού στην Αμυγδαλέζα
Πρόκειται για άνδρα πακιστανικής υπηκοότητος, ο οποίος κρεμάστηκε με πετσέτα, που έκανε βρόγχο, από κουκέτα, μέσα σε κοντέινερ, όπου κρατείτο, την πρώτη μέρα της μεταγωγής του στο Κέντρο Κράτησης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο θάνατός του αποδίδεται σε αυτοκτονία, δεδομένου ότι από την αυτοψία και την ιατροδικαστική εξέταση δεν διαπιστώθηκαν εξωτερικές κακώσεις, ή άλλα στοιχεία, που να οδηγούν σε διαφορετική εκδοχή.
Ωστόσο, αύριο θα πραγματοποιηθεί νεκροτομία και θα γίνει και τοξικολογική εξέταση, προκειμένου να αποκλειστεί και επισήμως οποιαδήποτε πιθανότητα πέρα απο την αυτοκτονία.
Τον νεαρό αλλοδαπό βρήκαν νεκρό περί τις 20:00, συγκρατούμενοί του και φώναξαν τους αστυνομικούς που φρουρούν το κέντρο, οι οποίοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Με αφορμή το τραγικό περιστατικό και δεδομένου ότι δεν είναι η πρώτη αυτοκτονία στο Κέντρο Κράτησης -μόλις πριν από μερικές μέρες διαπιστώθηκε και ο θάνατος, από παθολογικά αίτια, ενός ακόμα νεαρού κρατούμενου- δημιουργήθηκε ένταση και εξέγερση μικρής έκτασης των αλλοδαπών κρατουμένων, στον χώρο γύρω από το κοντέινερ, όπου έδωσε τέλος στη ζωή του ο 28χρονος. Η κατάσταση ηρέμησε λίγο αργότερα.
Αρχικά υπήρξε η πληροφορία ότι ο νεαρός αυτοκτόνησε, επειδή παρέμενε στο κέντρο, ενώ είχε παρέλθει το 18μηνο κράτησής του, κάτι το οποίο διαψεύστηκε από την Αστυνομία και την έρευνα που ακολούθησε.
Όπως έγινε γνωστό, ο 28χρονος Πακιστανός συνελήφθη στις 12 Δεκεμβρίου 2014 στο Ρέθυμνο, για παράνομη είσοδο και διαμονή στη χώρα. Προχθές μετήχθη στην Αθήνα, όπου παρέμεινε για ένα βράδυ στη Διέυθυνση Αλλοδαπών Αττικής, στην οδό Πέτρου Ράλλη και χθες οδηγήθηκε στην Αμυγδαλέζα.
Η προανάκριση ανατέθηκε στην Ασφάλεια Αττικής.
Μετά τον θάνατο του αλλοδαπού, υπήρξαν διαβήματα διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, καθώς και πολλαπλές αντιδράσεις για το συγκεκριμένο Κέντρο, διαβήματα που αναμένεται να εξεταστούν από την κυβέρνηση και σύντομα να υπάρξουν σχετικές αποφάσεις.
Αυτή την ώρα παραμένουν στην είσοδο των αστυνομικών σχολών, άτομα από την Κίνηση «Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή», τα οποία κρατούν πανό και διαμαρτύρονται για τη λειτουργία του Κέντρου Κράτησης.

1 σχόλιο:

  1. Η αστυνομία έκανε ελέγχους μόνο στις μεγαλουπόλεις στην περιφέρεια τους χρειάζοντανε τα αφεντικά παράνομοι και ανασφάλιστοι να μαζεύουν τη σοδειά και εκεί έκανε το κοροιδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή