Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ!

Οι νέες νομοθετικές ρυθμίσεις για τα κόκκινα δάνεια και η ίδρυση του νέου, ενδιάμεσου, δημόσιου φορέα διαχείρισης, θα φέρουν, μεταξύ...

άλλων, και διαγραφές στα προβληματικά κόκκινα δάνεια !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/02/blog-post_81.html

Τι σημαίνει όμως προβληματικά κόκκινα δάνεια ;;;
Παρότι αυτό μέλει ακόμη να διευκρινιστεί, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχουν για τις τράπεζες πιο προβληματικά κόκκινα δάνεια από αυτά της Ομαδικής Αγωγής του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, αφού τα δικά μας είναι ΕΠΙΔΙΚΑ και μάλιστα με ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ 95.000 ευρώ ανά ενάγοντα !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/02/katat-4.html

Τα δάνεια της Ομαδικής Αγωγής του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ θα είναι τα πρώτα που θα κουρευτούν και θα διαγραφούν και οι ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ του Κινήματος θα επιβραβευτούμε για τον αδιαπραγμάτευτο αγώνα μας κατά της αυθαιρεσίας του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html

Βγήκαμε πρώτοι μπροστά και διεκδικήσαμε το ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΑΣ, την ώρα που οι άλλοι εκλιπαρούσαν δουλοπρεπώς τις τράπεζες και τη δικαιοσύνη να τους λυπηθούν για τη φτώχεια και την κατάντια τους !!!

Διεκδικήσαμε την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και προστατέψαμε την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ μας, κόντρα σε Τράπεζες, Κυβέρνηση, Μνημόνιο, Τρόικα και ΜΜΕ και πετύχαμε ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ να κάνουμε το ΚΟΥΡΕΜΑ και τις ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ των κόκκινων δανείων, ΑΤΖΕΝΤΑ του πολιτικού συστήματος και της σημερινής κυβέρνησης, αφού με τις καταθέσεις των Ομαδικών Αγωγών του Κινήματος αναγκάσαμε την Τράπεζα της Ελλάδος να θεσμοθετήσει για πρώτη φορά με ΠΤΔ, την 16/06/2014, το ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

Και συνεχίζουμε !!!

Η πρώτη αγωγή που θα κοινοποιηθεί στο νέο, ενδιάμεσο φορέα διαχείρισης των κόκκινων δανείων, θα είναι η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το κούρεμα των δανείων μας !!!


Ευχαριστούμε θερμά, για μια ακόμη φορά, την ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ του Κινήματος, για τη στήριξη στον αγώνα μας και το εξαιρετικό έργο της !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τους βουλευτές ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ και ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ, που ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή, αρωγοί και συμπαραστάτες στον αγώνα μας, προβάλλοντας με τον δημόσιο λόγο και το κοινοβουλευτικό τους έργο, τα δίκαια αιτήματά μας !!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου