Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

Με κεντρικό σύνθημα «Δεν εκβιαζόμαστε, ούτε βήμα πίσω στους εκβιασμούς», πολίτες απευθύνουν κάλεσμα μέσα από τα social media για ...



κινητοποίηση, την ώρα που θα βρίσκεται σε εξέλιξη η συνεδρίαση του έκτακτου Eurogroup, όπου θα συζητήσει το ζήτημα της Ελλάδας. 

Στην Αθήνα προγραμματίζεται συγκέντρωση στις 18:00, στο Σύνταγμα και στη Θεσσαλονίκη στον Λευκό Πύργο, καθώς και σε πολλές πόλεις της χώρας

Διαδηλώσεις συμπαράστασης στην Ελλάδα και τις θέσεις που θα υποστηρίξει, διοργανώνονται σε πόλεις του εξωτερικού. 

Οι ομογενείς ζητούν από πολίτες της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, και από άλλες χώρες της Ευρώπης, να δώσουν το «παρών» σε συγκέντρωση συμπαράστασης, που οργανώνουν στην είσοδο του κτιρίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στη Φρανκφούρτη. 

Ακόμη, συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα στην Ιταλία, την Κύπρο, την Πορτογαλία, καθώς και στη Βρέμη της Γερμανίας, ενώ το Σαββατοκύριακο θα γίνουν συγκεντρώσεις στο Λονδίνο, το Άμστερνταμ, το Εδιμβούργο και τις Βρυξέλλες. 

Υπενθυμίζεται ότι Έλληνες και Αυστριακοί συγκεντρώθηκαν έξω από την καγκελαρία της Αυστρίας, τη Δευτέρα, κατά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη χώρα για την συνάντηση με τον Βέρνερ Φάιμαν.

real.gr

1 σχόλιο:

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή