Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! "ΗΤΑΝ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΜΕ 500 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΕ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ"! ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΦΑΛΤΣΙΑΝΙ!

Απάντησε ο Γιώργος Παπανδρέου
Τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου εμπλέκει στις αποκαλύψεις για τους εκβιασμούς που ασκήθηκαν με τη περίφημη λίστα...


Λαγκάρντ στο βιβλίο που πρόκειται να κυκλοφορήσει ο Ερβέ Φαλτσιανί που αποκάλυψε τη συγκεκριμένη λίστα μεγαλοκαταθετών. Τι απαντά ο Γιώργος Παπανδρέου.  
Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Corriere De La Serra και της ιταλικής έκδοσης της Huffington Post, ο Φαλτσιανί στο βιβλίο του αναφέρει πως στη λίστα Λαγκάρντ περιλαμβάνεται το όνομα της της μητέρας του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου η οποία φέρεται να διατηρούσε σε ελβετική τράπεζα καταθέσεις ύψους 500 εκατ. ευρώ.

«Το 2011 ο πρώην γάλλος πρόεδρος Σαρκοζί, ως επικεφαλής των διαπραγματεύσεων μεταξύ της τρόικα και της Ελλάδας για το "πρόγραμμα διάσωσης", είχε στα χέρια του τη λίστα, γνώριζε τα ονόματα και θα μπορούσε να ασκήσει πίεση στον Γ. Παπανδρέου» γράφει ο Φαλτσιανί.

Ο πρώην τραπεζίτης έγραψε  ένα βιβλίο που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα στην Ιταλία, με τίτλο "Η τράπεζα των φοροφυγάδων"(«La cassaforte degli evasori»), και στο οποίο εξηγεί πως μαζί με τον δημοσιογράφο Angelo Mincuzzi της εφημερίδας  Sole 24Ore, κατάφεραν να φέρουν στο φως το μεγάλο σκάνδαλο της ελβετικής τράπεζας.

«Η λίστα χρησιμοποιήθηκε για εκβιασμούς και δούναι και λαβείν, ενώ στην Ελλάδα η συγκεκριμένη λίστα εξαφανίστηκε» προσθέτει στο βιβλίο του ο Φαλτσιανί σε αντίθεση με τις ΗΠΑ όπου η λίστα χρησιμοποιήθηκε σαν όπλο ενάντια στην φοροδιαφυγή και την διαπλοκή.

πηγές: Corriere De La SerraHuffington Post

Η απάντηση του Γιώργου Παπανδρέου

Από το Γραφείο Τύπου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Κάποιοι παραμένουν αμετανόητοι ακόμη και ενώπιον της αλήθειας.
Χτίζουν καριέρες και περιουσίες, στις πλάτες άλλων.
Οικοδομούν συνεργασίες με πολιτικά κόμματα, δήθεν προοδευτικά και αριστερά, περιφέροντας τις... εκτιμήσεις τους, που αναγορεύονται σε θέσφατα.
Η αλητεία στο απόγειό της.

Όλα στην υπηρεσία σκοπιμοτήτων και βρώμικων πολιτικών παιχνιδιών.

Η υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ, όσον αφορά την Μαργαρίτα Παπανδρέου, ερευνήθηκε και υπάρχει το πόρισμα του ΣΔΟΕ.

Σύμφωνα με αυτό, η Μαργαρίτα Παπανδρέου, δεν υπάρχει στη Λίστα Λαγκάρντ, ούτε και σε οποιαδήποτε άλλη λίστα καταθετών.

Όσοι παρά ταύτα, διακινούν τις... εκτιμήσεις τους που τυχαίνει να είναι κόντρα στην αλήθεια και την πραγματικότητα, θα πληρώσουν το τίμημα της αθλιότητάς τους. Πρέπει να βρεθούν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη. Για το λόγο αυτό, κατατίθεται άμεσα μήνυση και αγωγή.

Φτάνει πια.

ΥΓ. Δεν μπαίνουμε στις λεπτομέρειες όσων διακινούνται, γιατί δεν αξίζει τον κόπο να ερωτηθεί ο διακινών τις εκτιμήσεις του, πως και δεν γνωρίζει ότι, στο μνημόνιο η Ελλάδα δεν μπήκε το 2011, αλλά το 2010. Η αξιοπιστία του καθενός κρίνεται και από τα στοιχεία που χρησιμοποιεί.


ΥΓ2. Παρατίθεται και το σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ, το οποίο φέρει την υπογραφή του επικεφαλής του.


stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου