Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! ΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΓΙΔΕΨΕ ΜE ΜΠΛΟΦΑ ΤΟΝ ΛΑΟ!

Το Μνημόνιο είναι νόμος του κράτους! Μόνο η Βουλή το καταργεί!

Φτάνει πιά η κοροϊδία κ. Τσίπρα, το Μνημόνιο είναι νόμος του κράτους και μόνο η Βουλή το καταργεί. Μην κάνετε την χώρα συνειδητά Αργεντινή - Του Ιωάννη Λαμπρόπουλου


Μεγέθυνση
του Ιωάννη Λαμπρόπουλου

Γνωρίζω πως  σε αυτήν την χώρα, υπάρχουν τεράστια αποθέματα  λογικής σκέψης, ήθους, αλλά και σοβαρότητας. Η επιθυμία όλων λοιπόν, είναι να δούμε και τους πολιτικούς μας κάποια στιγμή, να επιδεικνύουν πολιτικό ήθος, πολιτική σοβαρότητα και λογική σκέψη.

H απουσία βέβαια αυτών των στοιχείων μας οδήγησε με τις προηγούμενες κυβερνήσεις σε καχυποψία, για να μην αναφέρω κάτι βαρύτερο.  Αλλά δυστυχώς αυτό το μεγάλο έλλειμμα σοβαρότητας και λογικής που παρουσιάζει και η νέα κυβέρνηση απο πολύ νωρίς, μας οδηγεί στην ίδια καχυποψία, για να μην πω κάτι βαρύτερο. Και θα το εξηγήσουμε.

ΤΑ “ΣΗΜΑΔΙΑ” ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Το έργο της κάθε κυβέρνησης δεν μπορεί να κριθεί μέσα σε ένα μήνα, μόνο από τις εξαγγελίες, τα πολλά ΘΑ και τους θεατρικούς...

“παληκαρισμούς”. Και οι προηγούμενες κυβερνήσεις καλές ήταν τον πρώτο μήνα και μοίραζαν και λεφτά. Στην συνέχεια βέβαια έριχναν την χώρα στις “συμπληγάδες”.

Τι να τους κάνω τους “παληκαρισμούς” και τις “μαγκιές” της κυβέρνησης τον πρώτο μήνα,  αν τον επόμενο πέσει η χώρα σε χρεοκοπία, και βλέπω στους δρόμους λεηλασίες  και εικόνες Αργεντινής;

Όταν μιλάμε λοιπόν για πιθανότητα χρεοκοπίας, να έχουμε την σοβαρότητα και την αντίληψη, ώστε να γνωρίζουμε τις συνέπειες, υπό τις παρούσες συνθήκες της χώρας.  Αυτό φυσικά δεν εννοεί , πως από το ένα άκρο που είναι η χρεοκοπία,  θα πάμε στο άλλο άκρο που είναι η εθνική υποτέλεια.  Δεν  θέλουμε να μας κυβερνούν ακραίοι πολιτικοί με “λογική” των άκρων.

Μέχρι τώρα βιώσαμε σαν λαός  την εθνική υποτέλεια, με  τις αποφάσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων μας.  Μία υποτέλεια που δεν είχε καμία λογική βάση  και δεν υπαγορευόταν από καμία  πολιτική σοβαρότητα.  Γι’ αυτό και μετά από κάποια στιγμή,  μιλήσαμε πλέον ανοιχτά για  μεθοδευμένα σχέδια κατά της χώρας, που ήθελαν να απομυζήσουν τον εθνικό πλούτο.  Μόνο έτσι μπορούσαν να βρούν έναν συνειρμό  “λογικής”,  οι ενέργειες υποτέλειας  των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Αυτά τα μεθοδευμένα σχέδια δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν από τον κ. Κουκουλόπουλο το 2012 που είπε δημόσια πως υπήρχε σχεδιασμός για την χρεοκοπία της χώρας το 2015.  Επίσης αποκαλύφθηκε πως ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου εκβιάστηκε από τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, για να βάλει την χώρα στο ΔΝΤ. Και για να την βάλουν, μαγείρεψαν το έλλειμμα της Ελλάδος με την ΕΛΣΤΑΤ και το παρουσίασαν διπλάσιο.

Δηλαδή όταν ο λαός ακούει αυτά τα πράγματα και βλέπει πως  δεν ιδρώνει το αυτί κανενός, ούτε κυβέρνησης, ούτε δικαιοσύνης,  ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙ;
Ότι έχουν τρελαθεί όλοι και δεν καταλαβαίνουν τι ακούν, ή ότι κάνουν πως δεν ακούν, γιατί όλα είναι μέρος σχεδίου;

Υπό το φώς των αποκαλύψεων, αν ο νέος πρωθυπουργός και η νέα κυβέρνηση  έχουν πολιτική σοβαρότητα και πολιτικό ήθος, πρέπει να  ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ με την οποία μπήκε  Η ΕΛΛΑΔΑ στο ΔΝΤ.
 
Αυτές οι αποκαλύψεις δείχνουν ίσως την μεγαλύτερη προδοσία που έγινε ποτέ, κατά του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ και δεν μπορούν να κάνουν πως δεν ακούν και δεν βλέπουν.

Όταν βλέπουμε λοιπόν πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να οδηγήσουν την χώρα στην χρεοκοπία και αυτό να το πουν “μαγκιά”,   ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ  ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του κράτους,  για να διαπιστώσουν βρε αδερφέ, μήπως οι προηγούμενες κυβερνήσεις, έχουν κάνει κάποια “λαμογιά” και το έχουν “φουσκώσει”.

Ε, όταν βλέπεις τέτοια πράγματα  λυπάμαι που το λέω, αλλά αυτό δείχνει και για αυτήν την κυβέρνηση, πως κολυμπάει μέσα στον ίδιο πολιτικό τυχοδιωκτισμό, με τους προηγούμενους.

Γι’ αυτό λέω πως δεν υπάρχει καμία πολιτική σοβαρότητα, από κανέναν πολιτικό σχηματισμό, αλλά και από κανένα βουλευτή. Στην τωρινή Βουλή μπήκαν πολλοί νέοι βουλευτές. Αναρωτιέμαι όμως γιατί πολιτεύτηκαν αν δεν έχουν ιδέα από πολιτική; Για να ακολουθούν σαν τα “σκυλάκια” χωρίς βούληση, σε ότι λέει ο αρχηγός; Τότε να το αλλάξουμε το πολίτευμα και αντί για Δημοκρατία, να το πούμε “αρχηγοκρατία”. 

Και φθάσαμε στο σημείο ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας να κοροϊδεύει όλη την ΒΟΥΛΗ και όλους τους Έλληνες,  λέγοντας πως “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ” και να κάθονται όλα τα “σκυλάκια” της ΒΟΥΛΗΣ και να τον ακούν σα “χαζά”.  Καλά οι Έλληνες δικαιολογούνται να μην γνωρίζουν.  Αλλά αυτοί που έγιναν βουλευτές, μήπως τα έδρανα της ΒΟΥΛΗΣ τα μπέρδεψαν με τις κερκίδες του γηπέδου;

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ  ΙΣΧΥΕΙ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΑ “EUROGROUP”

Το μνημόνιο ισχύει στην Ελλάδα επειδή το ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ η ΒΟΥΛΗ των Ελλήνων και το έχει κάνει νόμο του κράτους.  Ισχύει λοιπόν και ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ,  όσο η ΒΟΥΛΗ των Ελλήνων δεν  ΨΗΦΙΖΕΙ την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του.

Oι “λεονταρισμοί” του κ. Βαρουφάκη,  όλες οι “αντιμνημονιακές”  εξαγγελίες του κ. Τσίπρα,  όλες οι συζητήσεις στα “eurogroup” και όλο αυτό το δήθεν “φορτισμένο” κλίμα με το μεγάλο “OXI” της Ελλάδος,  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΦΟΥΣΚΑ.

Εχθές την νύχτα το  “defencenet” έγραψε το εξής: “Πριν τα μεσάνυχτα ολοκληρώθηκε η «μαραθώνια» οικονομική διάσκεψη της ευρωζώνης μετά την απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει το Μνημόνιο και να επιδιώξει μια νέα συμφωνία με τους πιστωτές.”

Αυτό είναι ένα μεγάλο παραμύθι για να κοροϊδέψει τον λαό και εννοώ  “την απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει το Μνημόνιο και να επιδιώξει μια νέα συμφωνία με τους πιστωτές.”
 
Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ δεν καταργείται με αποφάσεις, επειδή  έτσι “λέει” ο κ.Τσίπρας ή ο κ. Βαρουφάκης.

Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ δεν μας επιβλήθηκε με απόφαση, επειδή  το “είπε” ο Παπανδρέου, ή κανένας άλλος.

To MNHMONIO μας επιβλήθηκε ως ΝΟΜΟΣ του κράτους, γιατί το ψήφισε η ΒΟΥΛΗ των Ελλήνων.

Μόνο η ΒΟΥΛΗ των Ελλήνων λοιπόν μπορεί να το καταργήσει ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

Ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας, να σταματήσει να ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ στον Ελληνικό λαό με τις κοροϊδίες, λέγοντας πως δεν υπάρχει μνημόνιο.

Το μνημόνιο ΥΠΑΡΧΕΙ και θα ΥΠΑΡΧΕΙ μέχρι να το καταργήσει η ΒΟΥΛΗ των Ελλήνων.

Ότι ώρα θέλουν μπορούν KAI το κάνουν. 162 ΕΧΟΥΝ.

Όλα τα υπόλοιπα που λένε, είναι μία ακόμα μεγάλη κοροϊδία στην πλάτη αυτού του ταλαιπωρημένου λαού, και αυτή η κοροϊδία είναι η μεγαλύτερη απ’ όλες, γιατί θα έχει τις χειρότερες συνέπειες σε περίπτωση χρεοκοπίας.

Και δυστυχώς σε αυτή την κοροϊδία, εκτός από την κυβέρνηση, την Ευρώπη και την Αμερική,   φαίνεται να συμμετέχει  ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ.

Ο κ. Λαβρώφ είπε προχθές προς την κυβέρνηση και έγινε πρώτο θέμα παντού,  “αν χρειστείτε χρήματα, εδώ είμαστε”.

Αυτό γίνεται μόνο για κοροϊδία και για δημιουργία εντυπώσεων στον λαό, γιατί δεν θεωρώ τον κ. Λαβρώφ άσχετο με τα πολιτικοοικονομικά θέματα.  Πως λοιπόν το λέει αυτό, αφού γνωρίζει πως υπάρχει όρος στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ  που έχει ψηφίσει η Βουλή των Ελλήνων, που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στην Ελλάδα να δανειστεί από οπουδήποτε αλλού, εκτός από την Ε.Ε και τις ΗΠΑ;

Οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα κύριε Λαβρώφ, που είναι εκλεγμένες από τον λαό, γνωρίζετε πολύ καλά πως είναι συνέχεια η μία της άλλης. Είναι υποχρεωμένες να σέβονται και να εφαρμόζουν την ισχύουσα νομοθεσία.  Ότι δεν τους αρέσει από την ισχύουσα νομοθεσία  και θέλουν να το αλλάξουν, δεν το αλλάζουν με “μπαρουφολογίες”, αλλά ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ.

Όσο το ΜΝΗΜΟΝΙΟ λοιπόν δεν καταργείται από την ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, η Ελλάδα δανείζεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ,  μόνο από Ε.Ε και ΗΠΑ.  Δηλαδή πάλι από την ΤΡΟΪΚΑ. Πάλι από το ΔΝΤ.  Καταλάβατε κύριε Λαβρώφ;  Αλλά μην μου πείτε πως δεν το ξέρατε,  γιατί δεν θα το πιστέψω. Άλλο θέλω να ρωτήσω:

Και ΕΣΕΙΣ “παίζετε”στο ΠΑΙΧΝΙΔΙ της κοροϊδιας των Ελλήνων, κύριε ΛΑΒΡΩΦ;

Οι κυβερνήσεις λοιπόν Ελληνικέ λαέ δεν κρίνονται από τις “μπαρουφολογίες” του πρώτου μήνα.   Παίζεται ένα καλοστημένο παγκόσμιο “θέατρο” με σκοπό να κοροϊδέψει τους Έλληνες  και όπως καταλαβαίνετε ο κίνδυνος είναι μεγάλος,  γιατί οδηγούν την χώρα σε χρεοκοπία. Και δυστυχώς την οδηγούν σε χρεοκοπία, ενώ ισχύουν οι καταχρηστικοί όροι του μνημονίου.

Αν η νέα κυβέρνηση ήταν υπέρ του δημοσίου συμφέροντος, πρώτα θα έκαναν ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ στα ταμεία του κράτους, για να ξέρουν ακριβώς τι συμβαίνει με το χρέος, και θα καταργούσαν το ΜΝΗΜΟΝΙΟ  και όλους τους απεχθείς και απαγορευτικούς όρους του μνημονίου, όχι με “μπαρουφολογίες”, αλλά ΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

162  ΕΧΟΥΝ

Μόνο στην ΒΟΥΛΗ καταργείται το μνημόνιο, γιατί η ΒΟΥΛΗ το επέβαλλε στον Ελληνικό λαό.  Όλα τα υπόλοιπα είναι ένα καλοστημένοΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Θεατρικό παιχνίδι μιας “τζάμπα μαγκιάς”, που θα οδηγήσει την χώρα,  ή σε χρεοκοπία τύπου Αργεντινής  με απρόβλεπετες συνέπειες, ή θα την πάρουν από την Ε.Ε. και θα την ρίξουν με νέα ΔΑΝΕΙΑ στα δίχτια των ΗΠΑ.  Ή και τα δύο.

Και όλα αυτά, υπό την ανοχή και την σιωπηλή παρακολούθηση όλων των Βουλευτών, που υπηρετούν την “αρχηγοκρατία”.

Αυτό που θα ζητήσω  από την μεριά μου είναι ένα : ΜΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΑΛΛΟ  ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ  ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΛΑΟ  ΚΑΙ  ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ  ΘΕΑΤΡΟ  ΜΕ ΤΙΣ  ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ.

Το μνημόνιο δεν καταργείται κύριε πρωθυπουργέ με “μπαρουφολογίες”, αλλά με ψηφοφορία της Βουλής.

Η αμετάκληση παραίτηση του Ελληνικού δημοσίου από κάθε δικαίωμα του, η υπαγωγή του χρέους, στο Αγγλικό δίκαιο, η απαγόρευση δανεισμού από άλλα κράτη πλήν Ε.Ε και ΗΠΑ και ένα πλήθος ακόμα καταχρηστικών όρων,  έχουν ΨΗΦΙΣΤΕΙ από την Βουλή των Ελλήνων και είναι νόμος του κράτους.

Αυτά δεν καταργούνται με “μπαρουφολογίες”, θεατρινισμούς και  “ψευτομαγκιές”.   Καταργούνται ΜΟΝΟ με τον ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ που επιβλήθηκαν.

Με νόμο από την Βουλή των Ελλήνων.

Με 160 ψήφους επιβλήθηκαν τα μνημόνια.

162  ψήφους ΕΧΟΥΝ για να τα καταργήσουν.

Μέσα στην Βουλή λοιπόν θα ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ το μνημόνιο και μην τρέχετε στα “Eurogroup”.  ΜΗΝ  ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ  κ. ΤΣΙΠΡΑ  ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, λέγοντας πως δεν υπάρχει το μνημόνιο.

Και μην οδηγείτε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ στην χρεοκοπία την χώρα, όσο τα μνημόνια είναι νόμος του κράτους  και όσο ΙΣΧΥΟΥΝ οι ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΙ όροι που την έχουν ΔΕΣΕΙ.

Μην οδηγείτε συνειδητά την χώρα στην αφάνεια.

Έρχεται για όλους η ώρα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.


Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com

Rubrik: Politik/Πολιτικη 
13.02.15
 von Ιωάννης Λαμπρόπουλος
http://www.berlin-athen.eu (τίτλος: δικός μας)

1 σχόλιο:

  1. Tα μνημονικά και δανειακη δεν είναι νόμοι του κράτους ουτε ψηφίστηκαν αλλά και το περιεχόμενο τους είναι αντισυνταγματικο,και αντίκειται στο ευρωπαϊκό και διεθνές δικαιο.Οποία κυβέρνηση τα ακολουθεί ειναι παρανομη.Ο κόσμος γνωριζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή