Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!

ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ 
ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ!

Όπως διαβάζουμε από το online-pressblog.blogspot.gr οι Μακεδόνες καταγγέλλουν τον Τσίπρα επειδή χαρίζει το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς. Ιδού τι ανέφερε ο Τσίπρας στην ομιλία του: 
ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ
ΤΣΙΠΡΑΣ: "Σημαντική είναι επίσης η εξεύρεση, στο πλαίσιο συνομιλιών...
υπό τον ΟΗΕ, αμοιβαία αποδεκτής λύσης στη διαφορά για το όνομα με την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της "Μακεδονίας", στη βάση μιας Σύνθετης Ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό για όλες τις χρήσεις" (προγραμματικές δηλώσεις, Βουλή, 8-2-2015)
Τι σημαίνει το παραπάνω; Αναγνώριση των Σκοπίων με ονομασία τύπου "Βόρεια" ή "Άνω" "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! Μπορεί και "Δημοκρατία της Μακεδονίας", συμπληρώνουμε εμείς! Δότι και το "Δημοκρατία της Μακεδονίας" σύνθετη ονομασία είναι!

ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ! ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΩΣΑΝ ΠΟΤΕ! ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ! Σε κανέναν! Ο,τι χρώμα ή απόχρωση και εάν έχει! Όσο καλός φαίνεται ή είναι σε άλλα! 
Για εμάς, την μεγαλύτερη Περιφέρεια της Ελλάδας, το πιο μαρτυρικό και ένδοξο συνάμα κομμάτι του Έθνους, ΕΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ! Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ!
Η Φιλοπατρία, η πανάρχαια αυτή ελληνική αρετή, που είναι αγάπη για την πατρίδα, δεν πολεμά μόνο Μνημόνια! Αλλά πρωτίστως πολεμά Μνήμες! Και τιμά Μνημεία! Και τιμά τάφους και ήρωες χιλιάδων ετών ιστορικής συνέχειας!

ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
Καλούμε τους Μακεδόνες Βουλευτές να αντιδράσουν άμεσα! Διαχωρίζοντας δημόσια και καθαρά στη Βουλή κατ΄ αρχήν την θέση τους και μην παρέχοντας Εμπιστοσύνη στον τομέα της Εξωτερικής Πολιτικής για το Σκοπιανό!

ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
Ο δε Έλληνας Πρωθυπουργός, οφείλει να αναθεωρήσει τις απόψεις του, επειδή το ΟΝΟΜΑ σημαίνει ΕΔΑΦΟΣ, όπως εκατοντάδες χάρτες ακόμη και με τον ίδιο τον Γκρούεφσκι παρόντα, το αποδεικνύουν!
Γι΄ αυτό θέλουν το όνομα, για να διεκδικήσουν το έδαφος και να στερήσουν ταυτόχρονα τον Ελληνισμό από το πιο λαμπρό και περήφανο κομμάτι και κληρονομιά της ιστορίας του, που έφτασε την ελληνική γλώσσα ως πέρα στη Βακτριανή και τους Ινδούς!
Είμαστε κοντά στον Πρωθυπουργό για το Μνημόνιο και επικροτούμε την σθεναρή του στάση, αλλά θα σταθούμε αποφασιστικά απέναντί του, εάν επιχειρήσει να πληγώσει την Μακεδονία του Μεγάλου Αλεξάνδρου και των Τάφων!

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΣ
Καλούμε επίσης τους πολίτες να μην πέφτουν ούτε σε "μυωπία", παρακάμπτοντας τόσο ουσιώδη εθνικά ζητήματα, ούτε σε "πρεσβυωπία", πέφτοντας στις παγίδες του εθνικισμού και του νεοναζισμού, που και αυτά, όπως ο σταλινισμός, ήταν και είναι πάντοτε επίσης εχθρικά και ξένα με την αγνή Φιλοπατρία και τον Ελληνισμό! Με τον Μέγα Αλέξανδρο και την μεγάλη Ελλάδα της Παγκόσμιας Ιστορίας!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
3.500.000 αληθινοί Μακεδόνες του Κόσμου
Ασυμβίβαστα για το Όνομα και την Ελληνικότητα της Ιστορίας μας
Δείτε το βίντεο. Το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων είναι από το 8.20'


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου