Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΤΙΓΚΑΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ: "Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ"!

Δελτίο Τύπου 3

                                                                  25 Ιαν.2016

Η Αντιπολίτευση Παρίσταται
ΜΟΝΟ
 όταν καλείται στις Εκδηλώσεις

Κύριε Δήμαρχε,

πληροφορήθηκα ότι τελευταία αναφερθήκατε στην απουσία της αντιπολίτευσης από συγκεκριμένες εκδηλώσεις κοπής πίτας. Αν αυτό...

πραγματικά σας ενοχλούσε, είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα την καλούσατε την αντιπολίτευση. Όπως γνωρίζετε στην κοπή της πίτας της ΔΑΠΑΧΟ, παρέστη μόνον ένας από τους επικεφαλείς των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ο εκλεγείς με τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ και ουδείς άλλος, γιατί απλούστατα εξ όσων γνωρίζω δεν τους καλέσατε.
Ίσως με την παρουσία της αντιπολίτευσης νοιώθετε άβολα. Αλλιώς δεν εξηγείται η μη πρόσκλησή της. Ίσως σας φοβίζει η παρουσία των επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.
Όμως με την ευκαιρία σας επισημαίνω ότι στην εκδήλωση που κάνατε την ημέρα των Θεοφανείων καλέσατε και στελέχη άλλων παρατάξεων, εκλεγμένα ή μη, και φυσικά όχι τους επικεφαλείς. Δεν νομίζω ότι ήταν πολύ καθαρό αυτό. Αν ψάχνετε για ορφανά κάνετε λάθος. Κοιτάξτε πρώτα τα εσωτερικά σας.

Τελειώνοντας κ. Δήμαρχε θα ήθελα να σας πω ότι οι προσπάθειες απαξίωσης των εκπροσώπων της αντιπολίτευσης και δη των επικεφαλής των παρατάξεων, γίνονται αντιληπτές και σε ότι με αφορά θα συνεχίσω να τις δημοσιοποιώ. Μη νομίζετε ότι μη καλώντας την αντιπολίτευση την απαξιώνετε. Αντίθετα όταν η αντιπολίτευση δεν καλείται, ΑΠΑΞΙΩΝΕΣΤΕ και ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ τις εκδηλώσεις που κάνετε.

7 σχόλια:

  1. Σου το έγραψα ως σχόλιο, ότι έπρεπε να καλέσεις τους επικεφαλής, αλλά εσύ όχι μόνο δεν τους κάλεσες, αλλά τους ''κατηγόρησες'' και από πάνω, ότι αυτοί ''απαξίωσαν'' και δεν παρευρέθηκαν!!
    Ίσως, για αυτό να είναι υπεύθυνος ο Μπόλεκ, δηλαδή τι ίσως, δεν χωρά καμμιά αμφιβολία ό,τι αυτός έπρεπε να έχει φροντίσει να σταλούν οι προσκλήσεις, αλλά... (από αμέλεια;) δεν το έπραξε!! Τώρα, αν σου είπε και ό,τι δήθεν τους κάλεσε, τότε... ''βρες τα'' μαζί του...!
    D.N.T

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνωστά σε όλους φίλε μου πόσο κόμπλεξ πια με την αντιπολιτευση , πολυ καλά λέει ο Τίγκας ότι καλέιτε στα τοπικα μπαρ ημερες εόρτων δημοτικους συμβούλους και μέλη άλλων παρατάξεων χώρις τους επικεφαλής, κίνηση που δεν αρμόζει σε ένα νέο άνθρωπο που πρεσβευειε το διαφορετικό και το ΝΕΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς ο Δήμαρχος διοικεί πίσω από κλειστές πόρτες,με ένα πολύ μικρό επιτελείο φίλων,όχι συνεργατών.Μόνο δημοκρατικός δεν είναι ο τρόπος του.Ο Δήμος έγινε φέουδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά: Ο Δήμαρχος έκοψε π΄λιτα ή η ΔΑΠΑΧΟ;;; δεν κατάλαβα έτσι όπως τα γράφει...
    Επιπρόσθετα, ο δήμαρχος καλεί σε εκδηλώσεις τρίτων;;; Μου κάνει εντύπωση εαν γίνεται αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όπως διαβάζω στα σχόλια στα θέματα για την ομάδα αυτή, είναι άντρο αναρχοκοαριστερών... Εάν ισχύει, τότε τι να πάει να κάνει η αντιπολίτευση εκεί; ο δήμαρχος είναι αριστερός και πηγε; Δεν βγαίνει νόημα από τους ισχυρισμούς σας, ή κάτι άλλο παίζει στα σχόλια σας, πέρα από την έμφυτη κακεντρέχεια και το κόμπλεξ του καθενός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ όπως φάινεται "ψευτοδεξιουλη" σε καλουν για αυτο τους γλυφεις πατοκορφα για μια μπομπα και ενα τυροπιτακι που σου δίνει το αφεντικό σου..

      Διαγραφή
  6. Αφού το λες εσύ ότι είναι ``άντρο αναρχοαριστερών,΄΄ κάτι παραπάνω θα γνωρίζεις, μιας και είσαι -απ΄ ότι καταλαβαίνω- πολύ κοντά σε αυτή την ομάδα... Όσο για το αν καλούν σε εκδηλώσεις τρίτων, φυσικά και δεν καλούν, δεν στηλιτεύουν όμως, ούτε και σχολιάζουν, αν θέλουν να ''κρατούν ισορροπίες'' και κυρίως, δεν εξυφαίνουν συμπαιγνίες με λογιών λογιών ''μπόλεκ λόλεκ μπαλούρδους'' και λοιπούς αβανταδόρους σφυριζαίους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή