Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟ-ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ: "4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΨΑΝ 1,2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ PSI"!

Ο αγώνας τους έκλεισε 4 χρόνια.
4 χρόνια αγώνα για δικαίωση! Οι μικροομολογιούχοι, δεν θέλουν τίποτε άλλο, πέρα από το δίκαιο. Θέλουν τα λεφτά τους που τους έκλεψαν με  το...
«κούρεμα» των ομολόγων τους. Είναι χρήματα που τους ζητήθηκε να τα επενδύσουν ενώ είχε αποφασιστεί το PSI!
Οι  μικροομολογιούχοι αναμένουν μια δίκαιη απόφαση, αλλά εισέπραξαν και εισπράττουν εξαπάτηση, τόσο από τον Βενιζέλο και τον Σαμαρά, όσο και από τον Τσίπρα! Δεκάδες πολιτικοί έχουν μιλήσει για ηθική υποχρέωση για να φερθούν στην συνέχεια ανήθικα ενώ οι δεσμεύσεις ότι θα υπάρξει αποκατάσταση των μικροομολογιούχων “μόλις αυτό θα είναι δυνατόν” πήγαν στις καλένδες.
Μόνη δύναμη δίπλα στον δίκαιο αγώνα τους η Χρυσή Αυγή!
Δεν πουλάμε εκδούλευση σε κανέναν "πλούσιο" αλλά υπερασπιζόμαστε την νομική και την ηθική οντότητα του κράτους. Πόσο μάλλον, αφού το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δικαίωσε Γερμανούς πολίτες που κατείχαν ελληνικά ομόλογα και αρνήθηκαν να αποδεχθούν τη ζημιογόνα για αυτούς ανταλλαγή τίτλων το 2012 (το «κούρεμα σοκ») και πλέον μπορούν να ζητήσουν αποζημίωση από το ελληνικό Δημόσιο.
Γιατί άλλη συμπεριφορά σε όλους τους άλλους και άλλη συμπεριφορά στους Έλληνες;
Κάποιοι άνθρωποι "έφυγαν" με παράπονο, χωρίς να προλάβουν να δικαιωθούν.
Αυτό που ζητούν οι ιδιώτες που εμπιστεύτηκαν το κράτος και επένδυσαν στα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου τις λίγες οικονομίες τους, άλλοι από πώληση κάποιου περιουσιακού στοιχείου, άλλοι το εφάπαξ τους, άλλοι κάποια χρήματα αποταμιευμένα μετά από χρόνια ξενιτιάς, είναι να βρεθεί μία βιώσιμη λύση και να επιστραφούν τα χρήματα που έχουν χαθεί προκαλώντας τεράστιες οικονομικές ζημίες σε 15.000 οικογένειες.
Το συνολικό ύψος των κεφαλαίων που είδαν να χάνεται από τις καταθέσεις τους τα θύματα του PSI, ανέρχεται περίπου στα 1,2 δισ. ευρώ.
Θυμίζουμε πως η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή κατέθεσε τροπολογία για το θέμα της αποκατάστασης των μικροομολογιούχων, που υπέστησαν ζημιά από το κούρεμα των ομολόγων με την εφαρμογή του PSI.


Ηλίας Παναγιώταρος

1 σχόλιο:

  1. Τι έγινε Μάκη ? Σβήνεις τα σχόλια για την Τσικρικώνη ? Ελευθερη δημοσιογραφία η τσιράκι του Λιάκου ? Οι πενηντάρες γκόμενες δεν πεθαίνουν ποτέ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή