Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΘΡΙΑΜΒΟΣ! ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΣΕ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

Την πληροφορία την είχαμε εδώ και μία τουλάχιστον 10 μέρες. Είχαμε επικοινωνήσει με τον διοικητή ασφαλείας του Α/Τ Χολαργού, όμως μάς...



είχε διαψεύσει την πληροφορία. Ο λόγος ήταν ότι είχαν συλληφθεί δύο άτομα και οι έρευνες μαζί με τις ανακρίσεις των δύο συλληφθέντων βρίσκονταν σε εξέλιξη, γι' αυτό η Αστυνομία δεν μπορούσε να δώσει καμία ανακοίνωση στη δημοσιότητα.
Σήμερα όμως αποτελεί γεγονός: εξαρθρώθηκε η 5μελής συμμορία που ξυλοκοπούσε και λήστευε με την απειλή μαχαιριών ή και όπλου. μαθητές και μαθήτριες από τον δήμο Χολαργού-Παπάγου. 
Όπως αναφέρει και το myxolargos.gr η Ελληνική Αστυνομία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο σχεδιασμό της επιχείρησης και ιδιαίτερα το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Χολαργού το οποίο ενήργησε οργανωμένα και βάσει συγκεκριμένου σχεδίου για τη σύλληψη των πέντε δραστών. Οι δύο εξ αυτών είναι Χολαργιώτες που μόλις είχαν αποδράσει από τις φυλακές ανηλίκων του Βόλου.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία!

    Να τους χαιρόμαστε τους λεβέντες από τις φυλακές ανηλίκων Βόλου, και να τους ξαναστείλουμε πάλι εκεί... να τους ταΐζουμε τσάμπα και να τους δώσουμε και άδεια σύμφωνα με τους νέους νόμους περί "ανθρωπίνων δικαιωμάτων των κρατουμένων".
    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή