Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΧΑΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ! ΚΑΡΑΒΙΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΣΕ ΝΕΑ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ 6ο ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ...

Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “blue star 1″ με 465 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες από δύο...

νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Το πλοίο παρέλαβε 313 άτομα από τη Μυτιλήνη και 152 από τη Χίο.
Εντός της ημέρας αναμένεται να καταπλεύσει από τα Δωδεκάνησα και το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Διαγόρας” μεταφέροντας μόνο 24 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες από τη Ρόδο. Σύμφωνα με τη χθεσινή καταμέτρηση από το λιμενικό σώμα, 4.200 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες φιλοξενούνται στους επιβατικούς σταθμούς του ΟΛΠ χωρίς να υπολογιστεί ο αριθμός των ατόμων που κατέφθασαν το πρωί. Συγκεκριμένα στους επιβατικούς σταθμούς της πύλης Ε-1 φιλοξενούνται 1200 άτομα, της Ε-2 1500, της Ε-3 400 και στην Πέτρινη Αποθήκη 1100 άτομα.
pitsirikidotnet.gr (τίτλος: δικός μας)

3 σχόλια:

  1. ...Και έχεις την γιαγιά στην τηλεόραση, να λέει ότι είναι χαρούμενη που θα φιλοξενήσει λαθροπροσφυγάκια-μουσουλμανάκια και έχει το σπίτι της "φωνές και γέλια" από παιδάκια, γιατί μέχρι τώρα ``ζούσαν σαν μαγκούφηδες΄΄ με τον γέρο της. Και ρωτάω εγώ τώρα, τόσα χρόνια γιατί δεν "φιλοξενούσες" Ελληνόπουλα και χριστιανόπουλα ρε γιαγιά, αυτά δεν είναι παιδάκια;
    Α ρε "παραμύθα" που τρώμε με το τσουβάλι, από τους βαλτούς και τα φερέφωνα του συστήματος!
    Και ποιος πήρε τηλέφωνο, για να πάει ο "Δίαυλος" του..."θαλασοδανειάκια"; Γιατί κάποιος σήκωσε το ακουστικό και κάλεσε, δεν γίνεται να το μυριστήκαν από μόνοι τους, ούτε πήραν "σβάρνα" τα σπίτια να κτυπούν κουδούνια, για να κάνουν το "ρεπορτάζ των αλληλέγγυων"!!!
    Ούστ από εδώ ρε απατεώνες, πόσα, να μας πείτε πόσα...(!) για να δούμε αν "συμφέρει" να το κάνουμε και εμείς ρε το σπίτι μας... "στούντιο"! Έτσι και αλλιώς το "σενάριο" θέλει η... "φιλοξενία" να διαρκεί δύο μέρες, μέχρι να "γυρίσουν" την δακρύβρεχτη σκηνή, με σκοπό να "τσιμπήσουν" οι ...αφελείς(;) Έλληνες. Μετά μαζεύουν τους λάθρους και τους πάνε αλλού να ..."λιαστούν"!!!
    Λοιπόν, ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ, όσο και αν απεργάζεστε με δολιότητα και κουτοπονηριά, να επιβάλλεται το σχέδιο των νεοταξιτών, στους Έλληνες!
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχεις δίκιο, έχω αηδιάσει και εγώ με όλους αυτούς στα κανάλια, που θέλουν ντε και καλά να μας κάνουν να αποδεχτούμε κάτι αφύσικο, τον εποικισμό της χώρας μας από ισλαμιστές, φονιάδες και σεξουαλικά ανώμαλους. Τους Έλληνες που στενάζουν στους φόρους, μας έχουν για θάνατο και στη χωματερή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αίσχος για τα πληρωμένα κανάλια που αβαντάρουν τους δοσίλογους, για να εξασφαλίσουν άδειες...και άλλα καλούδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή